• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Na nerovný silnici mi přijde - když auto za mnou houpne nějakou nerovností že mě problikává. Jestli to poskakuje i mně nevim, ale halogeny už bych nechtěl a špatný ledky taky ne.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Nemám rád xenony... já fakt nevím, jestli je to jen špatnou montáží, ale přijde mi, že tak v polovině případů za poslední rok, kdy víc jezdím za tmy, si na zlomek sekundy myslím, že za mnou je modrý majáček, nebo za mnou dává blinkr. A přitom jen poskakuje po nerovné silnici a svítí xenony.
    Párkrát to ale byl i lehký šok, že je třeba nějak se zachovat, a přitom nic.

    Jakou s tím máte zkušenost vy, co jezdíte víc? Mně to přijde horší než oslňující normální světla, protože to je nepříjemné, ale neruší to.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    J3RRYNA:
    PNXNTDD: jj, ženský jsou největší kokoti. To je fakt :-D.
    PETINY
    PETINY --- ---
    MVEK: to nemusis, zrovna rychlostni omezeni na strakonicke nema s bezpecnosti provozu nic spolecneho, ta padesatka je tam jen ke "zklidneni provozu". Myslim ze na zacatku te akce to bylo dokonce v obou smerech se smyckou pod silnici jako usekovka. Hodne se okolo toho par let psalo i v mediich.
    RALI
    RALI --- ---
    FILIPSZ: blbě :)
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    RALI: jasne, rano, na narvany okresce, jak ho chces predjet?
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    DYNK: aha, ok, díky za info
    RALI
    RALI --- ---
    J3RRYNA: tak pokud sve vozidko na snehu v rychlostnich limitech zvladas, neni preci problem nekoho jedouciho 30 predjet/objet prekazku na vozovce. Jen kdyby te nejakej suveren na snehu sundal, pac preci svoje vozidlo zvlada v rychlostnich limitech i na snehu, by si vriskal jak podsvince.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    to tady jede i bez Andersena? :)
    SITH
    SITH --- ---
    MVEK: jo tak. Tam je to asi kvůli vjezdům z benzínek a vedlejší, každopádně to tam nikdo nedodržuje :D
    MVEK
    MVEK --- ---
    SITH: Nemyslím v té zástavbě až před lochkovskou křižovatkou, kde jsou v opačném směru samé kamery, v tomhle jen jedna.
    Myslím ještě dřív, když se od Barrandovského mostu dostaneš po kusu osmdesátky k úseku radši označenému 50kou, jak je tam zastávka autobusu, pak kousek "pole" a Hornbach a další zastávka, pak je zas chvíli 80 a pak ten konec u toho úseku před lochkovským mostem.
    SITH
    SITH --- ---
    MVEK: na strakonické směrem z prahy ke zbraslavi je u lochkova skutečně 50, respektive tam končí předchozí omezená rychlost na 80 a tím pádem tam začíná 50kmh, která končí až u odbočky na radotín. Jsou tam nahoře kamery, ale myslím si, že jsou vypnuté a nefungují.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Na druhou stranu včera jsem jel po strakonické zase a po cestě ven je před Zbraslaví u Hornbachu úsek padesátkou. Připadal jsem si jako jediný debil (ale v pravém), který tam jede mezi 50 a 60 :-), až jsem kontroloval i navigaci, že jsem nepřehlédl nějakou sedmdesátku, že je fakt až dál (v druhém směru je tam 80 celou dobu).
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    PNXNTDD: I chlapi. Konkrétně v mém okolí vím hned o několika slečnách a ženách, které by drtivou většinu chlapů řidičsky strčily do kapsy i s rukou v kalhotkách...
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    J3RRYNA: No tak často jsou to hlavně ženský... a tam to celkem chápu
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    PNXNTDD: To možná taky, ale drtivá většina jsou prostě jen kokoti, kteří neumí řídit...
    JOPS
    JOPS --- ---
    PETINY: Clovece nevim, ale asi to nebyl zadnej z velkejch autobazaru.
    PETINY
    PETINY --- ---
    JOPS: kde to koupili? ze zvedavosti.
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    JOPS: Taky jsem dneska dojel podobnýho řidiče. Brčálově zelená Fábie v levym pruhu. Kolem půl osmý ráno, takže provoz. Bylo to na Strakonický za Zbraslaví, tudíž podjet zprava neni zas až tak hrozná věc. Lidi ho samozřejmě podjížděli, páč pán jel 50kou...ale co navíc, občas znenadání šlapal na brzdu, i když před nim nic nebylo. Prostě jede v levym pade, a každejch deset vteřin zabrzdí. Moc dobrý.
    DYNK
    DYNK --- ---
    MAEQ: tam jsou hodne neaktualni informace. SPZ kterou mam mesic to nenaslo a auto, ktery je od srpna pojisteny jinde ukazuje porad puvodni pojistku.

    Tady jsem nasel pro obe SPZ aktualni udaje: https://ic.ckp.cz/ICwww/servlet?_page=searchSPZ&lngID=1
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam