SAMOUT: Jestli by nebylo lepší pořídit si auto, který má tlumiče :-) (ne, nejezdím tam denně, ale několikrát jsem to projel, včetně i takových vehiklů jako Felicie, jo, je to hnusně rozmlácený, ale nikdy mi to nepřišlo natolik nesjízdný, abych radši blokoval blokoval rychlejší za sebou...)
GRANTORINO: Je, proto taky v předpisech je ten dodatek, pokud neodbočuješ, neotáčíš se atd... ale blokovat v něm provoz, když víš, že tam pojedeš příštích 5km je celkem zbytečné. Co se týče rychlosti, tak je to IMHO problém toho, kdo to překračuje, ne můj. Je to stejně neplatný argument, jako u těch, co jedou na dálnici v levém těch přesně 130. Zvláště, když těch přesných 130 na tachometru je v každém autě jiná rychlost. Typicky to pak dopadá třeba jako na jižní spojce, kde je člověk rád, že v tom levém pruhu jede 60... a tam se rozhodně nikde z levého pruhu nikam neodbočuje.
BIGHEAD: Jako celkově mi tam to ježdění víc v klidu přijde, není tam tolik agrese... ale co se týče těhlech nešvarů, tak mi to jako výrazný rozdíl nepřišlo.