• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    SKRU
    SKRU --- ---
    no naky svetylko si vzit moh
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Chudák borec na kole. Já bych to viděl tak, že ráno prostě nenakopl svůj zamrzlej nafťák a stylem "kde jsou moje blatníky" sedl na kolo a s vědomím, že zas schytá kare za pozdní příchod, byl ochoten riskovat zdraví své i ostatních účastníků provozu.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    ja bych tu zimu zakazal a byl by klid
    SPM
    SPM --- ---
    Tak možná bychom se mohli pro začátek shodnout na tom, že je lepší v zimě vůbec nevycházet :-)))
    MVEK
    MVEK --- ---
    nevím, jen vím, že na to nemám dost informací, abych si udělal názor. A vadí mi rychlé zaujímání radikálních postojů.
    Proto obvykle nereaguju a dneska zbytečně zdržuju:-).
    PETINY
    PETINY --- ---
    MVEK: protože nejsem idiot a typově to kolo poznám (a věřím že ty taky), navíc na kola jde vidět celou dobu a na hlavu ne, protože má na skle sníh.

    Tohle téma z mýho pohledu nění "auta vs. kola", jak se tu někteří snaží podsouvat, ale bezpečnost na silnici. Klidně to pojmenuj/zlehči jako výkřik frustrace nějakýho solitéra, nicméně já se s tím ztotožňuju, protože takovej člověk není riziko jen sám pro sebe, ale i pro ostatní.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Jasně měl hřeby, ve švédsku je to běžný, možná to byl Roman Kreuziger co potřebuje trénovat každej den. Netřeba to dál řešit.
    MVEK
    MVEK --- ---
    PETINY: Jak víš, že má tenký pneumatiky a citybike, když nepoznáš, jestli má helmu?

    Ale ani to není podstatné, prostě výkřik frustrace jednoho řidiče to splnilo, dobrý nápad to není, ale neznáme souvislosti. Jestli jel po hlavní silnici a mimo obec a daleko, nebo mezi dvěma vesnicemi. Jestli jezdí pravidelně, nebo si jel zablbnout, nebo jestli to byla nouzová situace, kdy jet riskantně, donutit nějaké řidiče objet ho ještě pomaleji, než stejně kvůli sněhu jedou pomalu, a nechat je zanadávat způsobí menší újmu než, když někam nedorazí včas, nebo když bude riskovat, že někde jiní neopatrní řidiči nabourají a autem by neprojel, zatímco na kole ano.
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    ADMIX: Sjér na to ;)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PETINY: Ale tys rikal "kazdej" :)) Jen jsem se chtel pridat do mistniho kolecka univerzalni nenavisti, sorry no
    PETINY
    PETINY --- ---
    ADMIX: myslíš ten tvůj kancl ve Stockholmu, kde je pro to infrastruktura a lidi tam jezdí s gumama s hřebíkama? Ten se fakt hodí tahat do diskuse o cestě z práce na nákup do Lidlu v Horní Plané.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    SCHEEZE: auto za >=500k ? :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PETINY: U nas v kanclu jezdi na kole i v zime hned nekolik lidi, tak jim hned v pondeli reknu, ze jsou to idioti, treba to jeste nevi :D
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    tenhle klub je lepsi nez ustav pro dusevne vysmate. Tady se kazdej odkope docela sam. A nejvic ti co hani ostatni ridice coz je vlastne smyslem tohohle klubu asi. Komu z vas nekdo dalsi rekl ze je dobry ridic? Ja jen aby neslo jen o domenky z vlastni hlavy a ohrome objektivni hodnoceni sam sebe. Na tech zaberech z kamer to nejak neni videt.
    PETINY
    PETINY --- ---
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PETINY: No je dobre, ze tomu takhle rozumis za nas vsechny :))
    PETINY
    PETINY --- ---
    se nestačím divit.
    Tenhle argument, DYNK, srsly? Jakože citelnější = bezpečnější na ovládání na sněhu, než auto:)? Na sněhu, pod kterej navíc nevidím?

    Sorry, ale jede po neupraveným chodníku (silnici?) na citybajku s tenkejma gumama (=slicky), jestli má helmu nebo ne z toho nepoznám, ale to je úplně jedno. Ten člověk je naprostej idiot a hazardér se svým zdravím a se zdravím ostatních, stejně jako každej, kdo v takovýmhle počasí rozhodne použít kolo jako dopravní prostředek, tečka.
    To že sebou někde pleskne sám je mi jedno, ale fakt bych byl nerad, kdyby se mi poroučel pod kola když pojede okolo auto.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Frustrace je svinstvo.

    Ale jako cyklista je v obci, nepadá, takže na tom videu taky nevidím nic hrozného.
    WYMA
    WYMA --- ---
    Ono je vždy jednodušší si někoho zaškatulkovat, žejo...
    Holt někomu cyklisti rozbahňují lesní cestu, někomu zase pěšáci rozdupávají běžkařskou stopu, si nevybereš, hejt je hejt.
    MVEK
    MVEK --- ---
    SPM: Ano, to i mně a nepůjde asi o žádné extrémní jezdce. Když na Kokořínsku jezdí po turistických pěšinách lesem (a rozbahní je), vjíždějí kvůli tomu do lesních cest s chatami, kde je zákaz vjezdu všem (nejen motorovým) mimo obsluhy.
    Nebo když v nepřehledných údolích, docela úzkých, jedou hromady za sebou (nebo dokonce všichni vedle sebe přes celou šířku). A nejde o závod.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam