• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    MVEK
    MVEK --- ---
    Frustrace je svinstvo.

Ale jako cyklista je v obci, nepadá, takže na tom videu taky nevidím nic hrozného.
    WYMA
    WYMA --- ---
    Ono je vždy jednodušší si někoho zaškatulkovat, žejo...
    Holt někomu cyklisti rozbahňují lesní cestu, někomu zase pěšáci rozdupávají běžkařskou stopu, si nevybereš, hejt je hejt.
    MVEK
    MVEK --- ---
    SPM: Ano, to i mně a nepůjde asi o žádné extrémní jezdce. Když na Kokořínsku jezdí po turistických pěšinách lesem (a rozbahní je), vjíždějí kvůli tomu do lesních cest s chatami, kde je zákaz vjezdu všem (nejen motorovým) mimo obsluhy.
    Nebo když v nepřehledných údolích, docela úzkých, jedou hromady za sebou (nebo dokonce všichni vedle sebe přes celou šířku). A nejde o závod.
    SPM
    SPM --- ---
    CAIDEL: No, já se tomu zas až tak nedivím... oni ty cykloteroristi jezdící po Praze nedělají cyklistům zrovna dobrou reklamu. A pak spousta lidem začnou naskakovat pupínky jenom ten bicykl vidí :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Dobrý, takže je to celý o tom, že FORTRESS z nějakého důvodu nesnáší cyklisty (což vypovídá rozhodně víc o něm, než o cyklistech) a teď si fakt snaživě hledá klacek, kterým by je mohl mlátit. Chápu. Jdeme dál.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    DYNK: Ne nikdy. Na videu je jasne videt ze se jen tak tak drzi. Pochybuju teda ze ma hroty, navic mrholilo s obcasnejma snehovejma prehankama takze viditelnost nic moc ani v aute, natoz kdyz ti to fouka do obliceje. Svetlo jsem taky zadny nevidel. Ale chapu ze pro cyklouny neplati ani zadny jiny predpisy.

CAIDEL: Nesmysl.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tady ve Stockholmu lidi jezdej na kole i kdyz napadne 40 cisel snehu, ale je tady na to infrastruktura, a vsichni maj plaste s hrotama :D
    DYNK
    DYNK --- ---
    SPM: Je pravda, ze ja jezdil prevazne v lese, tam led pod snehem moc nehrozil. Ale i tak, pokud clovek prizpusobi jizdu, nevidim v tom az takovej problem. Jo, taky jsem obcas hodil tlamu, ale spis kvuli vlastni blbosti, nez kvuli snehu.
    SPM
    SPM --- ---
    DYNK: no, s tímhle tvrzením bych byl celkem opatrný... kamarád měl kdysi takový skvělý nápad, že místo vlakem bude do toho města jezdit na kole (na kterém jezdil fakt celkem dost) a napadlo ho to někdy v zimě. Hned po prvním dni ho to přešlo, protože hodil tlamu... Ono možná na sněhu to hezky čitelné je... ale taky je otázka, co je pod tím sněhem - ať už tam je schovaný led nebo nějaká šeredná nerovnost, která kolo rozhodí...
    DYNK
    DYNK --- ---
    FORTRESS: Jels nekdy na kole na snehu? Velmi lehce poznas co si muzes dovolit. Je to mnohem citelnejsi, nez auto.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    FORTRESS: To můžeš i ty. I se zimákama.
    WYMA
    WYMA --- ---
    FORTRESS: treba se nema jak jinak dostat do prace, treba tam ma hreby, kdo vi:)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No je to asi jako jet na letních pneumatikách. Může udělat problém komukoliv na cestě.
    WYMA
    WYMA --- ---
    FORTRESS: jojo, podle videa ti desne ublizil, hejt je na miste :))
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    TRISSIE: mezitím policajti chytaj chodce, že nemaj odrazky...
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    Mix ze silnic a dálnic 63.
    http://www.youtube.com/watch?v=iFUXLK_E4QE
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    SMOKY: Tak když je kalamita a napadne 10cm sněhu? A on tam napůl jede a napůl koloběžkuje. Musel jsem si ho střihnout. Nedivim se že je ty dashcameři sprchujou.

cykloun
    https://www.youtube.com/watch?v=BEvxTfYvVXc

SMOKY
    SMOKY --- ---
    FORTRESS: A co ti provedl ?
    RALI
    RALI --- ---
    FORTRESS: u nas na malomeste se jezdi na kole za kazdeho pocasi. Ja teda nejezdim ani za pekneho pocasi, ale neprijde mi na tom nic divnyho :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    To já potkal při výjezdu od baráku nějakýho dementního cyklistu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam