• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Ty nový úseky jsou pěkný, tam se to dá už trošku vosolit. 3 pruhy řidiče stejně jen matou :-)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    klasickeho dodrzovace zakonu na d1 asi zazili vsichni.... nicmene to video ukazuje neco jineho - podle zaznamu v 1:03 ma dotycny pred sebou v levem pruhu stejne rychle jedouci auta a kdyby se zaradil do praveho, tak by musel dupnout na brzdy diky dojizdeni nakladaku..... ta myska od toho 5af6318 pekna nebyla..
    D1 neni delana pro rychliky dokud ma jen 2 pruhy & auta s vyrazne odlisnou maximalni povolenou rychlosti.
    YOT
    YOT --- ---
    SAMOUT: Toto je asi nejlepší anegdota tohoto volebního období. Nojo lidé potřebují chléb a hry...
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    SPM: No proste dalsi moralista, co ani nezna predpisy. Zbytecny se nad tim rozcilovat.
    SPM
    SPM --- ---
    DREWDARK: je to zároveň ten, co tam to video uploadoval; se podívej na title toho videa. Co bys čekal od takovýho? :-)
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    SPM: Pritom se sami dospousteji prestupku. Pecka je, ze maji nick `jezdeteSmozkem`. No to je dobrej epic fail
    SPM
    SPM --- ---
    DREWDARK: uvažuje... v tý reportáži to taky asi mysleli smrtelně vážně, že na ně piráti blikaj, když blokujou levej pruh...
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    JOPS: Zrovna sem s tim jdu. Myslite, ze jako fakt tak uvazuje nebo trolli?
    JOPS
    JOPS --- ---
    VIRTUALVOID: a pak kouknu do diskuze a tam tohle... Pak to nema na dalnici vypadat, tak jak to vypada...

V případě že jede auto v levém pruhu nejvíce možnou povolenou rychlostí což je 130km/h, nemá ho nikdo předjíždět a ani si nijak vynucovat předjetí, měl by jet za ním a to uplně v klidu a v pohodě, v případě že auto v levém pruhu nejede stanovenou možnou rychlostí, měl by se zařadit do pravého pruhu a pustit tak rychlejšího........tak by to mělo vypadat
    SPM
    SPM --- ---
    VIRTUALVOID: tvl, to je materiál :-D Vyjádření paní psycholožky mi přijde jako slušná urážka; co nějaká hromadná žaloba? :-)
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    ČEŠI JEZDÍ JAKO MENTÁLCI,BEZMOZCI,OPIČÍ MOZKY,PABLBOVÉ........
    https://www.youtube.com/watch?v=0MOkpqm-kVc

:D
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Dokonalej způsob, jak už nikdy nepostavit ani milimetr dálnice.

Referendum o dálnicích? Ať o trasách rozhoduje lid, navrhuje Babiš | Doprava | Lidovky.cz
    http://byznys.lidovky.cz/...-dalnicich-rozhoduje-lid-dlr-/doprava.aspx?c=A170307_164117_ln_domov_pev
    BLAF
    BLAF --- ---
    MVEK: Sirenu ze Stuky
    FERNIE
    FERNIE --- ---
    PNXNTDD: Víme, děkujeme za optání.
    MVEK
    MVEK --- ---
    JFM: Blbé, že nemáš klakson, ale ten by stejně nebyl moc slyšet. Na tyhle účely upozornění by se na letadla měly montovat výstražné kulomety:-D.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    JFM: ok.

Tady je seznam podobných drah a letištních ploch po celé ČR :)

Letiště, zpevněné plochy pro trénink - seznam :: Motorkářské fórum | Motorkáři.cz
    http://www.motorkari.cz/tema/?t=131967
    JFM
    JFM --- ---
    PNXNTDD: Když chci sednout s letadlem na některý nevyužívaný letiště a na poslední chvíli vidim, že se tam začnou motat auta, připadá mi to trochu o hubu. Naposled se mi to stalo na Hradčanech, kdy při přistání nějaký trouba chtěl ukázat, že je rychlejší než letadlo a vjel přede mě.
    Prosím, když pojedete s autem na letiště zdokonalovat řidičské dovednosti nebo jen tak pro zábavu, nezapomínejte, že je to letiště a letecký provoz se tam může vyskytnout a přizbůsobte se tomu: Koukejte, jestli neletí éro, pokud jo, vykliďte plochu a nic na ploše nenechávejte.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Jeden dobrý tip, kde pořádně rozpálit gumy vašeho auta | g.cz
    http://g.cz/skoda-nejet-poradne-rozpalit-gumy

Třeba se to někomu bude hodit.

Btw, kdyby někdo věděl o něčem podobným v okolí Brna tak dejte vědět.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    DRMENGELE: Asi byli moc zaneprazdneny bilejma rukavickama a prstenim vejfuku, nebo aspon na lzidnesu to psali
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    MVEK: U ofuků čelního skla to airbagům nijak nevadí, i když já osobně preferuji umístění za zrcátkem. V Rakousku a Německu ji tam taky můžeš mít, ale musíš pak tvrdit, že to máš výhradně pro soukromé účely. Mě v Rakousku stavěli jen jednou a na kameru nic neřekli i když ji jasně museli vidět (visel mi z ní dokonce na prasáka drát dolů k zapalovači.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam