• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    Tato diskuze je věnována všem, kteří si uvědomují, že slušnost na silnici je velmi důležitá. Nejde o to striktně dodržovat pravidla, jde o to u řízení myslet! Zároveň také těm, kteří pomáhají zachraňovat lidi a odstraňovat následky dopravních nehod.

    Kdo si myslí, že je výborný řidič, a že se mu nemůže nic stát většinou dopadá nejhůře.

    Stop parkovacím zónám v okrajových částech Prahy




    "Provozovatel vozidla zajistí , aby při užití vozidla na pozemní komunikaci byly dodržovány povinnosti řidiče a pravidla provozu na pozemních komunikacích stanovená tímto zákonem."

    rozbalit záhlaví
    MVEK
    MVEK --- ---
    SPM: Já to nechválím, taky mi to přijde pochybné (a mé srdce ekologa trpí ještě víc).
    SPM
    SPM --- ---
    MVEK: dvouválec za úplně nesmyslnou cenu a smradlavá nafta k tomu :-) (na naftu se nevztahuje ten limit 50ccm na objem motoru).

    Jinak ten, kdo pro tu skupinu AM vymýšlel to omezení na 45km/h byl taky hlava pomazaná. Měl jsem půjčenej tenhle malý skútr. Limit samotnej mě nijak neštval, nicméně zařadit se s tím ve městě při končícím pruhu je celkem adrenalin. Tím že ty auta jedou 50 a tohle jede o chlup míň, tak to tu rychlost s autama nesrovná a nezbývá, než to tam někomu poslat... Nevim, proč to nemohli, když už, nechat třeba na 55, aby se s tim dalo v tom městě splynout...
    MVEK
    MVEK --- ---
    Netušil jsem, že pokud se někdy budu rozčilovat, že někdo jede třeba tou padesátkou mimo obec, může to být obvykle takovýto dvouválec pro patnáctileté... https://www.novinky.cz/domaci/431744-je-jim-patnact-a-ridi-auta-za-statisice.html
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    U ...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Ovšem tohle je už vyšší level...

    Po hádce, kdo má přednost, střelil muž řidiče druhého auta plynovkou - iDNES.cz
    http://usti.idnes.cz/...ce-z-plynove-pistole-g4r-/usti-zpravy.aspx?c=A170309_150129_usti-zpravy_vac2
    SPM
    SPM --- ---
    na jednoho blikaj zepředu, na druhýho zezadu a ještě se tu hádají :-DDD
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    VYWERN: nemám čas,důvod ani náladu se tady s tebou dohadovat kvůli takové hovadině. Dobře víš jak jsem to myslel. Takže stop trollení a OT. Dík
    SPM
    SPM --- ---
    SITH: kamioňák asi zapomněl, že nesedí v osobáku, tam se tohle dělá běžně :-) Pak taky oblíbený sport osobáků je při nájezdu na dálnici se do té dálnice srát úplně na začátku ještě přes plnou čáru a pak podle toho, jak si řidič dotyčného vehiklu myslí, že mu to zrovna jede, to narvat buď rovnou do levého nejrychlejšího pruhu nebo zůstat v tom pravém a blokovat ty, co se připojovali před ním a dělají to normálně.
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    SITH: Jj. Mezi ceskou a anglickou dalnici neni zadny rozdil. Nejrychlejsi pruh je ten pravy
    SITH
    SITH --- ---
    dneska nějaké skvrny na slunci, všichni dneska ráno nějak tíhli k levému pruhu a tak jsem musel tak 20 aut plynulou souvislou jízdou předjet pravým pruhem, který byl naprosto prázdný. Korunu tomu nasadil kamion, co na tříproudou sílnici vlítnul z připojovacího pruhu rovnou do prostředního :D
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    PNXNTDD: takze jsi to napsal proste blbe? :)
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    VYWERN: Psal jsem tam jak jsem to myslel, tak mě netahej za slovíčka ;)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    PNXNTDD: protoze tohle by si netroufl rici ani profi rallye jezdec :)
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    VYWERN: Proč jako
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    PNXNTDD: ..nebo já, kterej to tam má najetý a má auto v top stavu a vše pod kontrolou.. Tohle me docela pobavilo :D
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PNXNTDD: Jasně, jsi pyrát s velkým P. Za prvé zabíjíš žabičky zbytečnými výfukovými zplodinami. To je samozřejmě na špagát samo o sobě. Ale co je horší - předjíždíš a ohrožuješ slušné Čechy, kteří jedou vzorně a předpisově dle vlastních možností.

    Co kdyby se tě takový slušný Čech lekl, strhl řízení a porazil po krajnici právě jdoucí školku! Zabil bys na místě 30 dětí. A nezapomeň, že podle jediného správného zpravodajství TV Noha platí aktuální přepočet 1 dítě = 10 dospělých životů. Takže by se z tebe vlastně stal masový vrah.

    Měl by ses jít okamžitě nahlásit na policii, protože ses dopustil obecného ohrožení ve stadiu pokusu.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Je pirát člověk, co jezdí rád a jezdí rychle ? :D Já třeba párkrát za týden se jedu projet jenom tak bez cíle, protože si rád užívám jízdu. Mám vyhlídlou takovou parádní okresku v lese, samý zatáčky a tak a včera jsem tam právě jezdil a kdosi mě strašně vyblikával v nějakým pickupu když jsem si ho dovolil předjet. Oázka je, jestli je víc nebezpečnej on, když ho taková malichernost dokáže nasrat nebo já, kterej to tam má najetý a má auto v top stavu a vše pod kontrolou... Tím mám na mysli, že bych nikdy nepředjížděl v zatáčkách a takovýhle šílenosti.
    SPM
    SPM --- ---
    JOPS: ja uz parkrat potkal i takovej material, kterej pri tom podjizdeni jeste zacal pridavat... jinak jel asi 120.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPM: tak to ti gratuluji :) ja s jednim takovym i jel... ty voe. Mel nadupanou Audi A8, na tempomatu si nastavil 136 km/h a jel celou dobu v levem. Za nama auta, blikala na nas, ja jako spolujezdec schovanej v sedacce a delal jsem, ze tam vubec nejsem a rikam mu. Jestli by nebylo dobre jet v pravem pruhu (byl uplne prazdnej), ze v levem nemame co delat... A on na me, ze ho nemaj co predjizdet, kdyz ma na tachometru 136km/h.

    Tak nas samozrejme vsichni podjizdeli a on kroutil hlavou, co si to dovolujou. Ty voe, nikdy vic s nim
    SPM
    SPM --- ---
    CAIDEL: jo, striktního dodržovače zákona jsem taky nepotkal, protože oni navíc obvykle nejedou ani těch 130... když předjíždí kamion, tak je mi to celkem jedno (na druhou stranu předjíždět kamion osobákem rychlostí 95km/h mi přijde taky trochu zbytečné, ale i to mi zas tolik nervy nedrásá). Ale těch, co se nezařadí vůbec nebo když je někde kilometr na obzoru něco dalšího je taky až víc než dost (rekordman, kterého jsem zatím potkal, si to na prázdné dálnici tím levým pruhem štrádoval 70km/h). Ten v tom videu zrovna tak. Ano, ten co ho podjel, to už měl relativně natěsno, ale ten s kamerou tam v té chvíli teprv měl přejíždět, do té doby tam akorát blokoval jak debil. Kdyby jel v tom pravém pruhu, tak ty dvě auta by ho předjely, byly dávno někde pryč a nikdo by na něj neblikal a nenajížděl...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MRAKY: Ne, popravdě jsem striktního dodržovače zákonů na D1 vlastně nikdy nepotkal. A to se pohybuju zpravidla 120-140 reálných.

    Ale možná jen nečekám, že se někdo, kdo jede 115 teleportuje do škarpy, když zrovna předjíždí kamion a nemá kam uhnout jen proto, že jedu o pár km rychleji, zatímco někdo jiný by ze stejného chování usoudil, že narazil na chronického vychovávače.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam