• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    RALI
    RALI --- ---
    DAVETESS: jasny jak facka, vjedes do pravyho pruhu, zaflekujes a umoznic pomalemu osobaku se pohodlne pripojit, ten kamion to urcite dobrzdi :)

    taky to nemam rad tyhle situace, navic jsem videl par ridicu kteri meli pocit ze na konci pripojovaku je betonova zed, takze tam jsou schopny zastavit a pak se do provozu zapojovat z nuly. (tak treba nan opatove je to do zdi, ale o tom zrovna nemluvim.

    osobne to resim jak kdy, podle toho jestli je to ko kopce, jak moc jsem nalozenej, nekdy nechavam takovyho se zaradit a pak ho tim pripojovakem jeste podjedu nez se sam zaradim.
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    Poslední dobou se mi několikrát stala následující situace:
    Jedu přivaděčem k dálnici za někým pomalým. Dojede se do připojovacího pruhu, načež pomalé auto přede mnou začne ještě víc zpomalovat (asi se bojí připojit). V pravym pruhu se blíží kamion, ale místo a čas na připojení nás obou tam betpečně a pohodlně je. Levej pruh je plnej. Auto přede mnou se ale nepřipojuje a dal zpomaluje (resp. nezrychluje).
    Tak se připojim, ale abych neomezil ten kamion, musim zrychlit. Tím ale zablokuju to pomalý auto, co je ještě v připojováku.
    Dělám něco špatně / porušuju předpis? Jak to udělat líp? Co na to jan Tleskač?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VECTOR: To byla samozřejmě ironie
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    PHAILO: to se mi rozhodne nezda byt pravda, pruhy jsou luxusni u nas. napr. v kalifornii jsou opravdu vyrazne uzsi nez u nas, SUV a ford F150 tam maji dve tretiny lidi, a na silnice se vejdou "v pohode".. to spis s nima cesi neumi jezdit, bych rekl.
    SPM
    SPM --- ---
    ADMIX: jede, ale to auto je moje a ne služební :-D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SPM: studenej motor taky jede :P
    SPM
    SPM --- ---
    VYWERN: studenej motor... :-(
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    SPM: toto jsou ty duvody, proc jsem poridil silnejsi auto. Kdyz me takto nekdo dojede nebo vznikne krizovka, pridam a trada :)
    SPM
    SPM --- ---
    VYWERN: jiný to kompenzujou tím, že se pro změnu snaží udržet rychlost s tím autem, co se připojuje, aby se připojit nemohlo :-) A jinak dneska teda taky dobrej jantar, jel v tom připojovacím pruhu za mnou, zatímco já se snažil v tom pruhu rozjet, tak on se zařadil hned na začátku, přidal, dojel mi čumákem k zadku a tam se držel...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VYWERN: Jo, to je pravda. To byva mimořádně veselé.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    PHAILO: nejlepsi je, kdyz nejaky jantar pousti nekoho na dalnici z pripojovaku.
    SITH
    SITH --- ---
    SITH: tady ADMIX: to podal lépe než já :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jako jo, logicky je to nesmysl, ale taky to obcas delam, treba kdyz vidim ze nekdo odbocuje doleva a vychazi tam dira v provozu v protismeru, kterou by jinak uz nestih, tak ho pustim
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    VIRTUALVOID: Protoze kdyz mas dost mista, tak kolikrat staci sundat nohu z plynu a bliknout, ale to nebudu delat kdyz nekdo jede hned za mnou :)
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    SITH: a preco vobec pustat niekoho na okreske, ked za tebou uz nic nejde? :)
    SITH
    SITH --- ---
    BLAF: tak v praze je to nutnost, na okreskách jen když za mnou nikdo nejede nebo vím, že to ten za mnou zvládne zastavit
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Taky mě tyhle pouštěti někdy serou - nejlíp v nějaký křižovatce kde je provoz ze všech stran - pak nevím jestli mám jet, nebo si to rozmyslí nebo za ním bude nějakej nedočkavec..
    BLAF
    BLAF --- ---
    Imho obcas nekoho pustit je fajn (taky obcas delam), ale musi se kua s rozumem.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FILIPSZ: Standard. Už dvakrát jsem kvůli takovému dobroserovi co pouští viděl nehodu. Jednou z toho jsem byl sám účastníkem (za mnou nedobrzdil).
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    dneska, kladno, rano, jedu z prahy na kseft a potrebuju z hlavni odbocit do arealu na vedlejsi, a nene, zacpa jako hovado, vepredu nikdo a borec stoji na hlavni a pousti auta z vedlejsi, asi tri osobaky a dodavku, proti ale byla zacpa (vyjezd z kladna na dalnici), ted ty z vedlejsi nevedeli co maj delat, jestli jet nebo ne, myslel jsem ze toho ketena ve fabce co pousti ty z vedlejsi vytahnu z auta normalne..nechapu tohle..zahamtne to na krizovatce na hlavni! idiot
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam