dneska výborná akce ! ústecká SPZ v ranní špičce v Praze
Praha 6, podjezd pod železnicí v Papírenské, je to úzké takže je tam přednost v jízdě směrem k ambasádám, čeká se v kopečku abyste mohli vjet do Papírenské. Ve špičce to funguje ve smyslu genletmanského pouštění, kdy se nechá projet pár aut v opačném směru a pak zase někdo pustí vás. Klasika, co v Praze už funguje. Ale dneska ne :)
Přijelo ústecké SPZ, stará fabie, dědek kolem 60let, takový ten klasický vyškolovač ostatních. Od ambasád jede auto, malé SUV s ženskou, jakmile je za půlkou toho podjezdu, děděk to tam prostě pustí dál, zastaví 2 metry před ní a začne na ní troubit, že tam nemá co dělat, že má přednost v jízdě. Ženská neví co má dělat, asi nechce couvat v tunelu, zmatkuje, očividně je rozhozená. Čekáme, až se ten chlap sebere a vycouvá a nechá jí projet. Ale on ne, troubí a huláká za volantem. Já stojím v přednosti za ženskou a čekám, jak to dopadne. Začnou na mě troubit lidi, protože jsou v zatáčce a neví, proč stojím když nikdo nejezdí. Najednou vzadu někdo vyjde z auta, jde ke mě, zjistí že já stojím až se dole dořeší tragédie, chlap se na mě zasměje, jde dolu do tunelu, otevře dveře té fabie, na dědka snad spustí pár úderů, zakřičí na něj, práskne mu dveřma a stojí tam vedle něj. Ženská nějak vjela na chodník, trošku to pomalu objela a zvládla to projet. Dědek to pak projel a smál se za volantem. WTF
lokace:
Mapy.cz
https://mapy.cz/zakladni?x=14.4042657&y=50.1078134&z=18&source=stre&id=121275
foto: