SKRU: No, já jen ocituju jednoho toho Paladina Absolutní Svobody z videa: "Já vlastně ani nevím, jestli tam ta padesátka byla" (...a je to kryptofašistický buržoazní škvár: co jsem nechtěl vidět, to jsem neviděl, takže to neexistovalo). To je zcela identická obhajoba k "já vlastně nevím, jestli tam ta červená byla" (...a semafory jsou taky kryptofašistický, já vím nejlíp, kdy mám jet).
Že minimálně v levobřežních tunelech ta telematika reguluje dost divoce, to mám taky naježděný ("zavřeme pruh, nebo ne, nebo jo, nebo ne"), to je sice pěkný, ale to je úplně jiný šálek s červy než "já jezdím po paměti, ostatní uhněte;" tomu už chybí jenom felina, klobouk a přesvědčení, že hlavní tady byla už od války vždycky rovně, co na tom, že už je to dvacet let jinak, změny jsou taky kryptofašistický.
Je ale zajímavý, že těch pár set km, co jsem loni najezdil pod Strahovem, se obešlo bez masové panické ataky "a co když se ta rychlost změnila, radši pojedu dvacet," takže jsem tam projel ve štrúdlu právě tou indikovanou rychlostí (nejčastěji 70, občas 50).
MVEK: ...což ale zcela logicky vede k "já jsem nad zákon, sám si rozhodnu, co se na mě vztahuje, ak se mi to nepáči, nie je to moj problém a může za to Kalúsek, já tak pomalu neumím, takže to tu prosvištím stovkou."