ja jsem si 100% jistej, ze dnesni pocet hodin v autoskole zdaleka nestaci na to, aby z tebe udelali ridice. Vetsina lidi ma se silnicnim provozem a rizenim nejakeho motoroveho vozidla zkusenost uz daleko drive. Motorka, skutr, babeta a podobne. Obcas i jizda na kole pomaha. Dost lidi, prevazne kluku uz ridili i auto pred zapocetim v autoskole. Ale v okamziku, kdy do autoskoly prijde clovek, kterej nikdy predtim na nicem podobnym nesedel, ani nic podobneho neridil, tak ten rozhodne nebude na konci pripravenej. A ano...komisar je ten clovek, kterej te vpusti na silnici. Bohuzel v dnesni dobe nepochybuji o tom, ze plno takovejch komisaru je uplatnejch, bylo tomu tak uz i za mne a to je tomu dobrejch 20 let, takze dost silne pochybuju, ze tomu je v dnesni dobe jinak. kazda autoskola ma a mela vzdy takzvaneho "sveho" komisare a dost z toho bylo poreseno a domluveno davno predtim nez se nastartovalo vubec auto.
Vim z vlastni zkusenosti, jak probihala moje zaverecna zkouska v autoskole pri ziskani ridicskeho opravneni typu C.