• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    RAV
    RAV --- ---
    M4RC: o par bloku vedle...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SPM: Co, až do Brna?
    SPM
    SPM --- ---
    M4RC: tak jestli stejně máš šalinkartu, tak to popostrč někde, kde ty zóny nejsou (i na Praze 5 nejsou všude).
    M4RC
    M4RC --- ---
    DYNK: super, dík : ) já mám teda koupené parkování jen v naší oblasti (ne na celé P–5), ale zkusím to večer prolézt.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    M4RC: Jak píše DYNK. Většinou se čistění týká jen několika ulic v okolí a můžeš se tak přesunout dočasně někam jinam.
    DYNK
    DYNK --- ---
    M4RC: Cisteni ulic neni v jeden den po cele Praze 5. Jsou to kazdy den jen nektere ulice. Najdi si v okoli ulici, kde to cisteni bude pozdeji a preparkuj to uz dneska, at tam jsi driv, nez ostatni.
    M4RC
    M4RC --- ---
    LOPIK: To sice ano, ale já tím autem do práce nejezdím (pracuji v centru). Potřebuji ho prostě jen před osmou někam odstranit a pak ho po práci (kolem 19 h) zase přeparkovat zpátky. Ještě jsem si říkala, že by ho šlo hodit někam na Prahu 13, pokud tam nejsou zóny, ale jak píšu, vůbec netuším, jak to tam je s obsazeností, tak se ptám zkušenějších.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    M4RC: Čištění je většinou od osmi, takže jedu dřív... když nezaspím jako dneska :-(
    M4RC
    M4RC --- ---
    Ahoj, mám takový začátečnický dotaz. Kam přeparkováváte auto, když je čištění ulic? Zítra nás to čeká na Praze 5 a vzhledem k tomu, že mám auto krátce, jsem toto nikdy neřešila. Napadlo mě převézt ho ráno na P+R odstavné parkoviště někam k metru – máte prosím zkušenost s tím, zda tam bývá volno?
    JOHY
    JOHY --- ---
    VECTOR: úponě v pohodě zajdi na městskou. Parkoval jsem na zákazu zastavení, kde byly dočasný značky pro stavbu,leč na zadní straně bylo špatně uvedené datum (ten papír s mapkou a rozsahem). A v pohodě mi to prominuli,protože v uvedené datum to neplatilo.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    VECTOR: Každopádně to nafotit a zajít to vysvětlit, chtít vidět fotky. Ale na těch odděleních kde řeší tyhle problémy jsou za přepážkou fakt primitivové. Jako něco ve stylu "Já nejsem kompetentní řešit jestli jste v právu nebo ne" Jediný co je zajímá tak jestli souhlasíš nebo nesouhlasíš s přestupkem. Pokud ne. Jde to do správního. Klidně by tam místo těchto lidí mohly být automaty s tlačítkem SOUHLASÍM / NESOUHLASÍM. Jednou jsem tak zaparkoval na chodníku, kde značka konec parkování na chodníku byla otočená na druhou stranu, takže nebyla vidět vůbec. Všechno jsem nafotil atd, šel k okýnku, všechno té krávě ukázal a ona, že to není schopna posoudit, že musím do správního. Bohužel jsem neměl čas ani náladu takový kraviny řešit ve správním, zaplatil jsem dvě kila a šel domů i když v právu. A tohle je přesně ten systém jak to tady v čr funguje. Za okynkem neschopná piča co nic neví a spolíhá na to, že ty kvuli dvoum kilum nebudes davat reseni veci do správního. Ale jinak tvůj problém s parkováním ti teď celkem závidím... celkem lahůdka oproti mýmu stání na invalidech pár příspěvků pod tebou :D
    HANZO
    HANZO --- ---
    SPM: ano, datovkou mi to chodí a mažu to stejně, jako házím do koše papírek od měšťáků. zatím úspěšně.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    VECTOR: zavolal bych tam a chtěl vysvětlení; fízl si spletl ulici, já to tak udělal v podobném případu a paní to celý stornovala s tím že to strážníkovi vysvětlí...
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    SPM:
    HANZO:
    Jo, muj dotaz zni, jestli to resit na Policii ted behem te pardenni lhuty, nebo pockat na spravni rizeni. Datovkou mi prijde vyzva k uhrade pokuty, coz fakt platit nehodlam.
    SPM
    SPM --- ---
    HANZO: V Praze následně dostaneš datovkou (a pokud ji nemáš, tak předpokládám ekvivalent v poště) s žádostí o zaplacení výpalnýho...
    HANZO
    HANZO --- ---
    VECTOR: buď tam zajdi, jestli si myslíš, že jsi v právu, nebo to nech vyšumět, jestli si z prahy (jinde zkušenst nemám)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Zdravim, dostal jsem listek za sterac s popisem jednani "B28", coz je podle googlu pokuta za parkovani na zakazu zastaveni. Problem je v tom, ze tam sice byla znacka zakaz zastaveni, ale s dodatkem ze "Uklid ulic" a datem 13.10. Jak se proti tomu branit? Je to asi moje druha pokuta v zivote, a prvni ktera je za neco co jsem nespachal, tak s tim nemam zkusenost. Mam jit na tu sluzebnu MP a tam jim to vysvetlit?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KRUPAN: say no more, šofér staršího BMW je všeříkající diagnóza
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    Vybržďovače soudí za manévr na dálnici D10, při nehodě zemřel kojenec - iDNES.cz
    https://praha.idnes.cz/...er-soud-smrt-dite-ppb-/praha-zpravy.aspx?c=A171010_131314_praha-zpravy_rsr

    zastřelit ho, mamrda
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    PHAILO: No tak to velkej dík. Jak budu mít chvilku času zajdu to pořádně nafotit a ozvu se ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam