CAIDEL: jo a ne... možná na 120ku škodovku by to vycházelo. Na žigulíka už taky ne, toho jsem tam viděl minulý týden a taky žádná sláva. I s tím dnešním běžným autem typu Octavie / etc když je zaparkuješ přesně na střed, tak tam toho místa moc není. Já z toho vystoupím v pohodě. Ale být 70 letý dědeček, tak mám asi problém, protože ty dveře dokořán otevřít nepůjdou a i tak se protahuješ otvorem co tam zbyde. A to mluvím o tom, když ty auta zaparkují ideálně na středu. Oni tak obvykle nezaparkují, protože za a) většina lidí jsou lemplové, za b) tím že fakt na každé 3 místa tady vychází sloup, tak to vyžaduje ještě větší umění, aby tam člověk to auto narval a neorval ho o sloup (a u některých aut dle jejich délky a umístění dveří ani to nepomůže, protože auto je sice na středu parkovacího místa, ale přes sloup neotevřeš dveře). Takže nevim... když si někdo koupí blbost typu ten zmíněný RAM, tak to asi jeho problém je. Pokud ale 50% jezdících aut se na to místo vejde fakt úplně nahouby a vystoupí z toho jenom člověk zdatné fyzičky a dalších 30% aut se na to místo nevejde vůbec, tak je to prostě vyprojektovaný napyču. Ono když už si dali práci s přemalováním invalidy na kočárek, tak se možná dali přemalovat i ty čáry. Ale to by se zase asi nemohly prsit, že tam je xxx parkovacích míst (co naplat, že tolik aut se tam stejně nevejde, pokud z něj chce člověk i vystoupit).
A jinak jen tak pro info: ani starý malý auta na tohle nejsou úplně výhra. Ty zase historicky byly v hromadě případů jako třídveřáky - a z toho se vystupuje úplně stejně na pendrek, protože auto je sice menší, ale má zase o to delší dveře, takže je člověk stejně zase neotevře...