• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VYWERN: Beru to z toho pohledu, že ano, když tě čelně napálí na přechodu (třeba), tak je asi jedno, zda to bylo twingo nebo X6, ale když ti práskne do auta, je to hodně velký rozdíl, když se s takovým debilem střetneš v jednosměrce, kde si vesele drandí v protisměru, tak se malému sráči přece jen nějak spíš vyhneš, navíc v malém sráči sedí podstatně níž, takže občas třeba i nepřehlédne nějakého chodce a tak, no a zbytek vyvozuju hlavně z toho, co psal ID PNXNTDD - sebetahledění sobci se bojí o sebe, ostatní je nezajímají. V silné plechovce serou na všechno, pač je mnohem méně, co by se jim mohlo stát. V malé plechovce se budou o sebe bát víc, takže je aspoň naděje, že by jezdili pomaleji, míň sebezahleděně atakdále. Jistotu nemáš nikdy, to je fakt.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    BLONDYNKA: tak to je sice predstava hezka, ale uplne mimo realitu. Protoze kdyz vidim ty
    20tky jak si frci v tech autech za 20tis po meste 80tkou a projedou ti uplne v pohode stopku, cervenou atd. tak mi to teda o moc bezpecnejsi nez kdyby to udelaly v SUV, neprijde :)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    MUADDIB: Magnum mám docela rád. Obvzlast RT co ma hemi 5.7. Ale kdyby byli na výběr sednu do xc90. Beztak až doslouží kombik, tak další mam vyhlidle nejake to postarsi xc90. Co jsem v tom jezdil je to moc fajn auto.
    SITH
    SITH --- ---
    FORTRESS: přesně. Potom co moje spolužačka a má první láska umřela těhotná v malé Fabii a její 3 léta dcerka přežila jen tak tak aby byla 2 týdny na JIPce, potom co to do nich někdo narval, tak bych ženě už nic menšího jak současný mondeo nekoupil
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    SUV jako XC60/90 je pro nějakou mamču ideál. Často není iniciátorem riskantních manévrů a když to do ní nějakej přečipovanej oktávkář napálí tak má větší šanci vyváznout s bezpečným těžkým autem. Už to má dneska 360 kamery a asistenty tak parkování a obrubníky nejsou takovej problém.
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    BLONDYNKA: aha. a proc si to myslis?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    FILIPSZ: : kdyby měla nějakého malého pomalého sráče, byla by o dost menší pravděpodobnost šílené jízdy a velkých škod a vyšší pravděpodobnost snahy naučit se jezdit.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    TOMBRIDER: v čem bas raději seděl... v XC90 nebo v "magnumu"?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    JFM: Jojo. Nějak jsme spokojeně přežili. Pochopitelně až na ty lidi, co nepřežili. Ale ti to tady psát nemůžou, takže...

    (druhá věc je, že na lyžích se dneska jezdí rychlostně kurva jinak než za časů tvého mládí, pokud ovšem tvoje mládí nebylo tři roky zpátky).
    DIVA
    DIVA --- ---
    V pohode by bylo soustredit se na zdokonaleni jejich ridicskych schopnosti .) nenechat ji jezdit samotnou, treba, pomahat ji a vysvetlovat, zkouset manevry nanecisto, aspon takhle svoji hruzu z mych zacatku resil tehdejsi pritel. Vykaslat se na ni s tim ze ji dam bezpecnou karu at s tim jezdi jak umi mi treba "logicke" tolik neprijde .) laska je slepa a obcas i uplne blba ,)
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    a kdyby nemela suv tak by to bylo v pohode?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    PNXNTDD: začátečníkům a neumětelům se nedávají do rukou velké a těžké hračky a tvůj pohled je vrcholně egoistický. mě tohle teda fakt dost sere. Kdyby mi někdy nějaká taková srazila děcko, tak pánbůh s ni, na místě bych ji vyvrhla.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    krasnej patek :))
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Jako to není o tom aby byla nebezpečnější, ale je naprosto logický, že ty začátečnický chyby v autě typu fiat chinquechento rok výroby 95 můžou mít diametrálně odlišný následky než v jakýmkoliv jiným autě rok výrby 2010 a nemusí to být zrovna SUV. O tom to celý je.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    ADMIX: Ty vole... co ti na to mám napsat. Prostě je to ten klasickej pud toho, že se bojíš o svou milovanou osobu na prvním místě. Na druhým místě jsou všichni ostatní. Thats all.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Co to je za argumentaci, neumi ridit tak ji koupis tank, aby byla jeste nebezpecnejsi? Doufam ze kdyz uz ty nemas spetku sebereflexe, tak ji ma aspon ona :))
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    PNXNTDD: Na jednu stranu ten strach chápu, na druhou stranu je docela sobecké a omezené koupit někomu, kdo neumí řídit, velký a těžký tank, aby se mu nic nestalo. Že může tím tankem někoho dost snadno zabít už proto, že se bude sama cítit bezpečně, to už asi nikdo neřeší. Takže jsou silnice plné slepic ve velkých SUV, které nejen že si u řízení leští nehty a tak, ale třeba ráno na parkovišti u školy by člověk zešedivěl. Dvě takové dokážou zacpat všechny příjezdové a výjezdové cesty, protože nemají tušení, jak to auto otočit, nedejbože by měly třeba vycouvat pět metrů, to je komedie na dvacet minut. A tak dále. Že u toho klidně přejedou cizí dítě, které vůbec nevidí, to je třešnička na dortu.
    Imho by bylao dost lepší investice zaplatit jí adekvátní počet cvičných jízd nebo něco podobného, ne?
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Takže takhle to vidím z pozice muže, kterej se bojí o svou milovanou polovičku. Jako podle mě je nejhorší kombinace (kterou vidím na silnicíh dost často) auto se "Z" na kufru, většinou nějaký malinkatý starý auto typu ford ka, fiat chinquechento atd atd rok výroby maximálě 95 a uvnitř holčina co nemá ještě zaschlý písmo na řidičáku. Tam i blbejch 50km/h při srážce s něčím co váží dvě tuny je naprosto tragických.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Hele, na těch SUV pro manželky/přítelkyně něco bude. Sám jsem to měl podobně. Kdysi jsem měl toyotu corollu starou 96 rok, přítelkyně si udělala řidičák a já po první jízdě s ní když jsme jeli jenom asi dva kilometry do nákupu jsem z jejího řízení zhubl stresem asi tři kila a řekl jsem jí, že v tom autě sama jezdit nebude protože se o ní bojím kdyby to někam nebo do ní, někdo narval - bylo to už přece jenom starý auto. Kdybych tenkrát měl SUV v kterým bych věděl, že je jak v tanku a v bezpečí a že se jí nemůže stát, byl bych v klidu.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    TOMBRIDER: jo jlidne, ale vratim se na zacatek s dovolenim... " at nefnuka, ze nema kde zaparkovat"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam