• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VYWERN: Já ale vůbec nepředpokládám, že všichni ve velkých autech jezdí blbě. Koneckonců sama mám auto jak kráva. No ale umím s ním zaparkovat, vyhnout se, manévrovat na plném parkovišti atakdále, žejo. Kolem sebe bohužel ovšem vidím plno hlavně ženských, co jezdit vůbec neumějí a člověk se z nich může na silnici posrat. Když ti nějaká pizda v obřím SUV napálí na křižovatce do zadku, protože píše sms a nedívá se, zacpe ráno parkoviště u školy, pač neumí couvat, najede si do křižovatky tak, že neodbočíš/neprojedeš, ani kdybys měl polski fiat nebo ti uvalí zrcátko, protože netuší, jak má to auto vlastně široké....to by mě vzal čert. A jak sis mohl přečíst, jedno ID tady otevřeně přiznalo, že pořídilo velké auto ženské, co měla řidičák dva dny s cestou a vůbec to neuměla. Na to jsem taky reagovala.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PHAILO: Je mozny ho v takovym pripade nechat odtahnout?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Kupujte si třeba Liazky, mně je to jedno. Pokud s tím umíte jezdit a parkovat. Jako třeba nedávno. Zajel jsem v podzemních garážích na místo, které je z jedné strany u zdi. Mám širší placku. Takže jsem schválně k té zdi zajel na 5 cm, abych nechal tomu, kdo zaparkuje na vedlejší volné místo co nejvíc prostoru. Zbylo ho tam na tank. Samozřejmě když jsem se vrátil, stál vedle mě čurák s X6 a nechal mi 5 cm i z druhé strany. Chvátal jsem k soudu, takže potěšilo mocně. Jeho 70 cm prostoru na druhé straně ho asi uspokojilo (šlo o krajní místo).
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    GRANTORINO: ze jsi si nevsimla nebo nevis neznamena, ze se tak nedeje. Proc si myslis, ze mladi lide plati na auto vyssi pojistky, resi se omezeni rychlosti ve svete apod. protoze ten pud sebezachovy a opatrnosti nemaji. A je jedno v cem jedou. Mimochodem, kdy se stala nehode tech holek, co to hazely na fcb? To byla bohuzel realita toho, jak spousta mladych lidi jezdi.

    BLONDYNKA: to ano, ale proc nedat zene velke auto, kdyz jezdi opatrne. Nepredpokladal bych automaticky,ze vsichni ve velkych autech jezdi jak blazni. Ja bych radeji aby zena jela taky ve velkem, je tam vetsi jistota, kdyby do ni nekdo napalil, at uz malym nebo velkym autem.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VYWERN: aha, tak to asi jezdim jinudy, niceho takovyho jsme si nevsimla, mlady holky, co vidam, se spis plouzej ctyricitkou na padesatce, protoze jeste neprohlidly teb rozdil ...
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VYWERN: Beru to z toho pohledu, že ano, když tě čelně napálí na přechodu (třeba), tak je asi jedno, zda to bylo twingo nebo X6, ale když ti práskne do auta, je to hodně velký rozdíl, když se s takovým debilem střetneš v jednosměrce, kde si vesele drandí v protisměru, tak se malému sráči přece jen nějak spíš vyhneš, navíc v malém sráči sedí podstatně níž, takže občas třeba i nepřehlédne nějakého chodce a tak, no a zbytek vyvozuju hlavně z toho, co psal ID PNXNTDD - sebetahledění sobci se bojí o sebe, ostatní je nezajímají. V silné plechovce serou na všechno, pač je mnohem méně, co by se jim mohlo stát. V malé plechovce se budou o sebe bát víc, takže je aspoň naděje, že by jezdili pomaleji, míň sebezahleděně atakdále. Jistotu nemáš nikdy, to je fakt.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    BLONDYNKA: tak to je sice predstava hezka, ale uplne mimo realitu. Protoze kdyz vidim ty
    20tky jak si frci v tech autech za 20tis po meste 80tkou a projedou ti uplne v pohode stopku, cervenou atd. tak mi to teda o moc bezpecnejsi nez kdyby to udelaly v SUV, neprijde :)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    MUADDIB: Magnum mám docela rád. Obvzlast RT co ma hemi 5.7. Ale kdyby byli na výběr sednu do xc90. Beztak až doslouží kombik, tak další mam vyhlidle nejake to postarsi xc90. Co jsem v tom jezdil je to moc fajn auto.
    SITH
    SITH --- ---
    FORTRESS: přesně. Potom co moje spolužačka a má první láska umřela těhotná v malé Fabii a její 3 léta dcerka přežila jen tak tak aby byla 2 týdny na JIPce, potom co to do nich někdo narval, tak bych ženě už nic menšího jak současný mondeo nekoupil
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    SUV jako XC60/90 je pro nějakou mamču ideál. Často není iniciátorem riskantních manévrů a když to do ní nějakej přečipovanej oktávkář napálí tak má větší šanci vyváznout s bezpečným těžkým autem. Už to má dneska 360 kamery a asistenty tak parkování a obrubníky nejsou takovej problém.
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    BLONDYNKA: aha. a proc si to myslis?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    FILIPSZ: : kdyby měla nějakého malého pomalého sráče, byla by o dost menší pravděpodobnost šílené jízdy a velkých škod a vyšší pravděpodobnost snahy naučit se jezdit.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    TOMBRIDER: v čem bas raději seděl... v XC90 nebo v "magnumu"?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    JFM: Jojo. Nějak jsme spokojeně přežili. Pochopitelně až na ty lidi, co nepřežili. Ale ti to tady psát nemůžou, takže...

    (druhá věc je, že na lyžích se dneska jezdí rychlostně kurva jinak než za časů tvého mládí, pokud ovšem tvoje mládí nebylo tři roky zpátky).
    DIVA
    DIVA --- ---
    V pohode by bylo soustredit se na zdokonaleni jejich ridicskych schopnosti .) nenechat ji jezdit samotnou, treba, pomahat ji a vysvetlovat, zkouset manevry nanecisto, aspon takhle svoji hruzu z mych zacatku resil tehdejsi pritel. Vykaslat se na ni s tim ze ji dam bezpecnou karu at s tim jezdi jak umi mi treba "logicke" tolik neprijde .) laska je slepa a obcas i uplne blba ,)
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    a kdyby nemela suv tak by to bylo v pohode?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    PNXNTDD: začátečníkům a neumětelům se nedávají do rukou velké a těžké hračky a tvůj pohled je vrcholně egoistický. mě tohle teda fakt dost sere. Kdyby mi někdy nějaká taková srazila děcko, tak pánbůh s ni, na místě bych ji vyvrhla.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    krasnej patek :))
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Jako to není o tom aby byla nebezpečnější, ale je naprosto logický, že ty začátečnický chyby v autě typu fiat chinquechento rok výroby 95 můžou mít diametrálně odlišný následky než v jakýmkoliv jiným autě rok výrby 2010 a nemusí to být zrovna SUV. O tom to celý je.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    ADMIX: Ty vole... co ti na to mám napsat. Prostě je to ten klasickej pud toho, že se bojíš o svou milovanou osobu na prvním místě. Na druhým místě jsou všichni ostatní. Thats all.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam