• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    SPM: Je to 4 kupé, takže jo, podobná situace. Jsem schopen se protáhnout fakt úzkým prostorem. Ale v tomto konkrétním případě jsem ty dveře ani nepootevřel.
    SPM
    SPM --- ---
    PHAILO: jo, ale to je nějaká M3 cabrio nebo něco takovýho, ne? :-) v tom segmentu lacinejch aut to celkem hodně rapidně vymizelo... (ono je to teda asi i dobře, protože se ukázalo, že je to fakt k ničemu, když se z toho díky dlouhým dveřím i blbě vylejzá :-D )
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    SPM: Mám zánovní třídveřák ;-)
    SPM
    SPM --- ---
    GRANTORINO: jako že před 10 lety nebyly třeba auta typu Octavie, které se sice mezi ty čáry taknějak vejdou, ale stejně ty dveře otevřeš tak napůl, takže pokud nejsi statný jinoch, tak máš dost problém? :-) A ano, 3 dveřáky se dneska už moc nevyrábí. Tomu mýmu je asi 16 let. A jak vidno, i z 16 let starýho mrňavýho auta se na tom parkovišti vylejzá dost blbě :-D
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VYWERN: Já taky vždy přesně uprostřed. Nebo když to dává smysl (z jedné strany zeď) co nejblíž ke straně. No a občas se mi to vymstí.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    GRANTORINO: ach jo, googli, mladi ridici zapricini nejvice nehod je znamy fakt a kdyz se podivas na slozeni vozoveho parku v CR, tak je snad jasne, ze to nejsou hlavne mladi ridic ve drahych tezkych autech :) Uz nevim jaky jiny argument jasny a zrejmy ti mam dat, kdyz ty mluvis jen o tom, co jsi videla. Snad jen, ze jsi toho teda moc nevidela :)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    PHAILO: ne pres dve, ale hodit to k care,at mas pak prostor k manevrovani. To jsem se za ty roky parkovani pred firmou, u obchodaku, ve mestech, u baraku vyucil. Vzdy parkuji slusne a ohleduplne, auto stavim tak, aby byl presne uprostred car a u podelneho hned od kraje atd...ale dela to strasne malo lidi. Takze ohledy beru uz i na sebe, nejenom na ostatni.

    GRANTORINO: ano obcas, asi v 1% meho parkovani a vzdy tomu predchazi ruzne duvody...ostatni parkuji tak,ze se jinak neda, parkoviste je prazdne, mista jsou tak uzka, ze se do jednoho nevlezu tak, abych vystoupil atd. Na jednu stranu lidi parkovat neumi a na druhou kdyz prijedu na 5 minut pred nakupak, kde je sotva 1/3 aut a hodim to pres dve mista, tak vsichni krouti hlavama :))
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VYWERN: Udělal, měl jsem to nechat na pána ideálně přes dvě místa, jako ten kokot. Jenže mně to nějak nejde přes volant.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    GRANTORINO: To se mi stalo mnohokrát. Když je to na veřejné komunikaci (což tohle nebylo) tak jsem volal několikrát. Nikdy nepřijeli dřív jak za hodinu, což už trochu postrádá smysl. Velká auta mi nevadí. Vadí mi, že většina s tím neumí jezdit. Neudrží se ve svém pruhu ani při parkování, ani při jízdě.

    A co se týče felicie, tak to už v dnešní době vnímám jako hazard, snad kromě drobného popojíždění po městě. Dnešní auta jsou jinde, takže střet dopadne pro felicii mnohem hůř, než by měl. A není to zdaleka o velikosti a váze.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    PHAILO: tak ale to jsi udelal zakladni chybu :)

    BLONDYNKA: jasne,vsak ja to nerozporuji, jen rikam, ze i mlada nezkusena ridicka muze v SUV normalne jezdit a nauci se. Ostatne je tu spousta chlapu, co pritelkynim na prvni jezdeni dali auta strednich trid treba v automatu a at se uci jezdit. Neni to jen o tom jednom id.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PHAILO: jsem takhle jednou volala policajty, nebyl to nakupak, pan me zablokoval na verejnym parkovisti nakolmo pekne. cekala jsem tam asi dvacet minut, nutne jsme musela domu a nikde nikdo. policajti tam byli do 10 minut, statni myslim. pan zrovna teda prisel, takze mi odjel, ale platil pokutu.
    asi bych je volala taky, at se to lidi naucej, ja osobne klidne to auto trikrat preparkuju, abych nikomu nestala takhle blizko, jako je to jenom o lenosti.

    SPM: treba protoze hodne tech parkovist vzniklo v dobe pred deseti lety, kdy nemel kazdej treti velky auto?
    nevim, tridverovy auta uz snad ani nejezdi, ne :D? a vyrabi se to jeste vubec?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    GRANTORINO: Jistěže překročil. Tak o 20 cm. Nemohl jsem ani pootevřít dveře.
    SPM
    SPM --- ---
    GRANTORINO: nj, protože prostě podle mě postavit parkoviště tak, že na něj většina aut zaparkuje velice ztěží, není podle mě nejlepší nápad. Ale evidentně to hromada lidí omluví s tím, že si má každý koupit 10 aut a jet zrovna tím, které se na dané parkoviště vejde :-) Já třeba i ty dvě auta mám... ale i s tím mrňavým je mi to na tom zmíněném parkovišti dost na nic, protože ty dlouhé dveře u 3 dveřáku zase otevřu o to míň. Já z toho vylezu. Teď. Až mi bude 60, tak fakt nevím... A když už jsme u toho nákupu auta do města, tak díky takovým skvělým věcem jako modré zóny je pro spoustu lidí asi dost problém si koupit víc než jedno auto. Protože ono pak platit za parkování druhého auta na ulici pomalu víc, než kolik to auto stálo, to taky není zrovna ideální...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VYWERN: tady ti pan napise, ze klidne zaparkuje pres dve mista
    SPM: tady tomu je to vsecko uzky a maly... celou dobu si na to stezoval a z toho tahle debata.. ale nic...
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Já jsem se v tom nějak ztratil. Kdo konkrétně tu skučí že nemůže zaparkovat se svým SUV?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    proste praha, parkoviste, ulice, garaze, nikde to neni dimenzovany na tyhle megaauta. v usa je to asi pohoda, tam jsou siroke ulice, mista plno. A co byste rekli treba v nejakem historickem centru nekterych mest v evrope, kde se protahne tak akorat uzky fiatek? proste porad nechapu tu logiku, ze si poridi nekdo siroke auto a pak skuci, ze ho v centru mesta nebo na parkovisti, ktere je pro bezna auta nema kde zaparkovat a zabira dve mista... porad nevidim narok a jak rika Blondyna
    BLONDYNKA: je to jeji volba a umis tim jezdit a nikoho s tim neomezuje, nikomu si nestezuje, to je fer.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VYWERN: ty holky pokud vim, nejely felicii ani jinym malym auterm... znacku teda si nevybavuju.
    a ne proste nevidim mlade holky jezdit na cervenou, jak tvrdis. naopak, obvykle jsou to ty nejpomalejsi ridici v pravem pruhu. no nic, proste jsi jasne presvedcenej o svy pravde a ja si zas myslim neco jinyho, nema smysl to dal opakovat.
    PHAILO: jsou tam na zemi namalovany pruhy bilé? prekrocil je? jeslti ano, tak klidne odtah, jestli ne, tak me proste nezajima, ze sis koupil megaauto a nemas kde ho zaparkovat/ i kdyz samozrejme je to blbec a mohl to dat jinak
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FELCARKILLER: Jo, když seženeš majitele garáží a ten to zaplatí. A stejně to neřeší čas.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VYWERN: Já ale vůbec nepředpokládám, že všichni ve velkých autech jezdí blbě. Koneckonců sama mám auto jak kráva. No ale umím s ním zaparkovat, vyhnout se, manévrovat na plném parkovišti atakdále, žejo. Kolem sebe bohužel ovšem vidím plno hlavně ženských, co jezdit vůbec neumějí a člověk se z nich může na silnici posrat. Když ti nějaká pizda v obřím SUV napálí na křižovatce do zadku, protože píše sms a nedívá se, zacpe ráno parkoviště u školy, pač neumí couvat, najede si do křižovatky tak, že neodbočíš/neprojedeš, ani kdybys měl polski fiat nebo ti uvalí zrcátko, protože netuší, jak má to auto vlastně široké....to by mě vzal čert. A jak sis mohl přečíst, jedno ID tady otevřeně přiznalo, že pořídilo velké auto ženské, co měla řidičák dva dny s cestou a vůbec to neuměla. Na to jsem taky reagovala.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PHAILO: Je mozny ho v takovym pripade nechat odtahnout?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam