• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FAT: Takže to zázrak nebyl, jak jsem předpokládal.
    FAT
    FAT --- ---
    Jak jsem nedávno psal o kolegovi, který nadýchal 2,5, tak už mu přišlo rozhodnutí - 2 roky zákaz řízení a s ním spojené následné přezkoušení a flastr 25k. Nadával, že by raději podmínku a aby mu nechali řidičák. No, nevím co si o něm mám myslet slušného. Jinak, samozřejmě, chlastat nepřestal. Ale to bych u něj ani nepředpokládal.
    DARK_SAVANT
    DARK_SAVANT --- ---
    TOMBRIDER: to je hezky obrazek. A vysvetluje ti docela krasne, proc ja se svyma 2.13m na sirku v edenu parkuju vzdy uplne nejdal od vstupu a jen se modlim, aby to vedle me nekdo s feldou precijen nenacpal..

    (nemam suv)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DIVA: Nešlo nic udělat, musel jsem na čuráka čekat.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PHAILO: tak jaks to vyresil, nalezls do auta tretima dverma? .)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    TOMBRIDER: aha no... felina ma šířku 1635.. proto ten prostorovy luxus, vejde se fakt vsude :), teda nez "umru na silnici, pak uz mi to samozrejme nebude moc platny"..
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Tak nevím. Moje auto má 1,9 bez zrcátek (nesklopných) a zatím se mi nestalo, že bych se v nějakém nákupním centru nemohla normálně vejít na místo i s prostorem pro otevření dveří (které jsou teda sakra dlouhé, pač mám kupé, které měří 5,3 metru a dveře jsou tomu adekvátní). Asi máme v zapadlém Brně nějaká široká místa či co.
    SPM
    SPM --- ---
    TOMBRIDER: no a teď ty vtipný rozdíly... ne že bych tam chtěl běhat s metrem, ale třeba v tom pitomém edenu ty místa podle mě nemají ani těch 2,25m. Ostatně třeba v tom centru černý most (které bylo postaveno ještě o několik let dřív, než Eden, ačkoliv teda norma asi v obou případech stejná) mi ty místa přišly ještě celkem v pohodě, alespoň na ty běžný auta. A věc druhá - sloupy. Jak se to hodnotí, když kus toho místa zabírá sloup? Taknějak mi pořád přijde, že někteří podplatili toho, kdo to kolaudoval nebo ty čáry po kolaudaci přemalovali nebo kdo ví co...
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    TOMBRIDER: To je pro ty co se křižují před každým SUV... BTW Kia Sportage poslední model má na šířku 1855mm
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Auta rostou, místa na parkování nikoliv – čas pro nové normy — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...aci/1669240-auta-rostou-mista-na-parkovani-nikoliv-cas-pro-nove-normy
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    TOMBRIDER: Aneb vše co se koloudovalo do roku 2011. Má parkovací stání velikost dle normy z roku 1988
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Doporučuji si počíst
    Proč jsou parkovací místa úzká: Těsno a těsněji | SvetMotoru.cz
    http://svetmotoru.auto.cz/clanek/servis/5164/proc-jsou-parkovaci-mista-uzka-tesno-a-tesneji.html
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    SPM: Ten bohužel nemám. Vždycky parkuju co nejdál od vchodu a stejně pak najdu nový vryp ve dveřích. Předpokládám, že ani šíbr by mi nepomohl, protože by zase byl třeba moc nízký strop nebo něco jiného...
    SPM
    SPM --- ---
    PHAILO: jako já bych taky mohl vylézt šíbrem :-D Ale furt si myslím, že když na parkovišti zaparkují vedle sebe dvě průměrná auta z doby, kdy se parkoviště stavělo, tak by sakra z toho auta měl být schopen vystoupit i člověk, který není v top tělesné kondici.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    SPM: Je to 4 kupé, takže jo, podobná situace. Jsem schopen se protáhnout fakt úzkým prostorem. Ale v tomto konkrétním případě jsem ty dveře ani nepootevřel.
    SPM
    SPM --- ---
    PHAILO: jo, ale to je nějaká M3 cabrio nebo něco takovýho, ne? :-) v tom segmentu lacinejch aut to celkem hodně rapidně vymizelo... (ono je to teda asi i dobře, protože se ukázalo, že je to fakt k ničemu, když se z toho díky dlouhým dveřím i blbě vylejzá :-D )
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    SPM: Mám zánovní třídveřák ;-)
    SPM
    SPM --- ---
    GRANTORINO: jako že před 10 lety nebyly třeba auta typu Octavie, které se sice mezi ty čáry taknějak vejdou, ale stejně ty dveře otevřeš tak napůl, takže pokud nejsi statný jinoch, tak máš dost problém? :-) A ano, 3 dveřáky se dneska už moc nevyrábí. Tomu mýmu je asi 16 let. A jak vidno, i z 16 let starýho mrňavýho auta se na tom parkovišti vylejzá dost blbě :-D
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VYWERN: Já taky vždy přesně uprostřed. Nebo když to dává smysl (z jedné strany zeď) co nejblíž ke straně. No a občas se mi to vymstí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam