• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KRUPAN: hele, reknu to jinak, co vyplyva z te etatistiky? Kdyz budes mit nehodu, bude to spis se zenskou nebo s chlapem? Ciste generalne jako zaver, bez ohledu na procenta skutecne ridicich ci neridicich atd.
    Bude to spis vina zensky nebo chlapa?
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    BLONDYNKA: ja nikomu sodu nedal, jen jsem poukazal na to, ze statistika nize uvedena neni uplne nejlepsi. v pohode, mej si vypozorovano co chces, ja ti to neberu
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DAVETESS:
    KRUPAN: Jste legrační, pánové. Když Grantorino napsala, že něco vidí nebo si všimla, dostala sodu jako blázen, že to, že něco vidí/nevidí, nic neznamená, a teď se tu oháníte tím, že "vidíte". Já zas vidím, že po městě jezdí stejně tak žen jako mužů a že počet řidiček (tedy aktivních) docela stoupá. To, že za většinou vážných nehod jsou chlapi, je prostě fakt, poměřování péra je totiž v autech zvláště nebezpečné. Ostatně, když mě agresivně a nebezpečně předjede nějaké auto, které jsem si dovolila předním předjet, protože jelo pomalu, není za volantem nikdy ženská, vždycky je to chlap. Když už tedy mluvíme o vlastním pozorování.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ADMIX: Grantorino bude pravděpodobně klasický strážce tradičních hodnot ve felicii...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ADMIX: ne, ja na to jen nahodou narazila na ty statistiky, tak je sem davam trochu ex post.. mezitim jela nejaka jina debata, ale zase ty reakce na to. Jen potreba to znegovat, poprit, najit mouchy.. Na statistice besipu .. No snad to delaji odbornici vetsi nez jsme my vsichni dohromady, ja teda doufam.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    GRANTORINO: lol aha, tak to sorry, nejak jsem nedokazal mentalne uchopit, ze by se takovy tema mohlo zvrhnout v 200+ diskusi :))
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ADMIX: hele, byly to jednoznacne mistni prispevky, ktery zacaly s tim, ze za to muzou mlady ridicky, takze me z toho neobvinuj :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    GRANTORINO: Nechces jit rozbijet suspenzory do nejaky jiny diskuse a prestat to tady prasit timhle svym genderovym bojem? Jsem linej si procitat ten vas shitposting, abych zjistil kdo ti rozslapal babovicky :(
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ADMIX: a to nekdo rika? Si s tim uz docela trapnej a jo asi mas pravdu. Nema smysl sem davat k tomu fakta, protoze evidentne jde jen o to, podrbat se v diskuzi vzajemne poradne na koulich.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KRUPAN: hm, ja zbystrim kdykoli to auto jede nejak podivne a vidam vsechny, zensky, duchodce, chlapy ve zralym veku i capky kolem zricitky i mlady bez rozdilu. Chlap jezdi asi vic, ale bohuzel i vetsina chlapu je rozlozena podle gaussovy krivky.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    GRANTORINO: Proste ses nejlepsi ridic tady z obecenstva, smir se s tim a netrap nas dalsima faktama :(
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    povesit nas za koule!
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    GRANTORINO: jo, zatimco z chlapu denne vyjede 90%, tak zenskej tak 30%. takze nejakych 56 % je uplne k nicemu, to ti vubec nic nerekne. najezdim tak 3-5k km mesicne a vypozorovano, ze zensky necumej do zrcatek, jsou nerozhodny pri predjizdeni, neustale jezdej na dalnici v levym pruhu, na 70ce maj na tachaci 69 a tak dale. vzdy dost zbystrim, kdyz je v aute zenska, clovek nikdy nevi :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    No jo.. Opravdu, vy jste fakt jesitny :D ten pomer je takovej, ze i kdyz vezmu v uvahu vsecky statisticky odchylky, tak je vysledek jednoznacnej. Ale to fakt tak tezky to pripustit panove? Ano i kdyby vas jezdila vetsina, tak proste zaver je jasny v tom, ze vetsinu nehod proste zpusobi muzi, brano optikou nehodovosti. Takze ne, nejsou to nezkuseny ridicky za volantem, jak se snazite namluvit.
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    GRANTORINO: Myslim to jinak. Registrovaný řidič je taky moje máma, tchýně, a spousta dalších žen, který ovšem za celej rok nikam nevyjedou.
    Když se koukám na silnici na řidiče, vidim většinou chlapy...
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    DAVETESS: no je uvedeno, ze 56 % ridicskyho opravneni drzi muzi, ale kolik lidi s opravnenin denne vyjede, to tam nevidim... statistika na hovno.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    DAVETESS: nechybi, cti pozorne... 56% muzu jako registrovanych ridicu v cr
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    GRANTORINO: Tady chybí celkem relevantní informace, a to poměr řidičů-mužů vs ridiček-žen.
    Mužů bude zřejmě víc, a tak taky víc bouraj... :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ADMIX: no jiste, protoze citace od lidi z besipu jsou tak jenom novinarsky pindy, stejne jako republikove statistiky besipu :D seznam se se zdrojem pokud neznas...
    Úvodní stránka
    http://www.ibesip.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam