DANYSEK: těžko říct, mechanickej náhon to už nemá, takže byť je tam ručička, tak ta rychlost je odněkud normálně nastavovaná. Mohla by být ta ručička hnutá, ale ta chyba se zase zvětšuje s rychlostí, takže na to to taky nevypadá :-)
jinak k té agresi na mě teď zrovna taky někdo najel. Teda najel, napřed stál v pruhu, který mu přišel, že je moc pomalý, tak se zkusil mě vytlačit když jsem jel, to se mu nepovedlo. Pak projel pruhem pro autobusy a když jsem se na jeho konci chtěl zařadit zpátky (pač musím kvůli odbočování) a pustil jsem si blinkr s hodně velkým předstihem, tak just šlápnul na plyn, abych se tam nedostal (načež jsem se teda vysral a vjel jsem mu tam, protože žádnej z těch kreténů co se serou tím bus pruhem už mě tam stejně nepustí, takže bych nikdy neodbočil). Takže mě pak hrdině předjel, hodil mi myšku metr předemě a pak se vrátil do pruhu zpět a pokračoval. Ale to bylo mladý nagelovaný macho s ústečkou značkou v nějakym velice podobnym fleetovym sráči na operák (bílej generickej koreec). Takže hned 3 znaky říkající, že uvnitř sedí úplnej debil :-)