• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    PATISLAV: "Nejsou schopní pochopit", "stejně nezrychlí" "kompenzuji si", myslím, že jsi právě tu agresivitu na silnici krásně demonstroval.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PATISLAV: *tady si představte obvyklý páteční flame "sedmdesát znamená, že musíš jet aspoň sedmdesát"*
    (Jinak ať si klidně jede 60 na 70, ale ne v levým pruhu)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    PATISLAV: účelem výchovy šoférstva není z nich dělat kompetentní řidiče vlastních strojů... Co bys chtěl, něikdo nechce dostat flastr za hovno...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    KORKMAZ: jen malá poznámka k předepsané rychlosti. Někteří řidiči nejsou schopni pochopit, že když jim tachometr ukazuje 70, neznamená to, že jedou opravdu sedmdesát. Fascinuje mě, že i když tihle řidiči projedou kolem radaru, co jim hlásí 64, stejně nezrychlí. A když takoví dva řidiči jedou paralelně ve dvou pruzích třeba v Blance, začíná se agresivita probouzet i ve mně. Kompenzuji si ji dálkovými světly.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KORKMAZ: u nas kdyz bys takhle lehce tuknul na brzdu, tak ti jeste pristane na krku zaloba za vybrzdovani :-)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    AMANT: aha... tak to dobrou chut.... to jsou fakt dementi :))
    AMANT
    AMANT --- ---
    KRUPAN: to jen pri razeni, jinak ho maj na hlasitej odposlech a drzej si ho u huby, jako kdyz si chces kousnoust z vafle.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    tyve, co je to za modu mit ruce na saltpace a v ty ruce drzet telefon???
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    DANYSEK: Nejdříve se na mě lepil, troubil, blikal, zuřivě gestikuloval. Pak přejel do pruhu vedle mě a já zpomalil, aby se teda mohl dostat přede mě. Bylo to zrovna tam kde byl tramvajový ostrůvek, takže málo místa...no a začal najíždět.

    Btw. pamatujete si, jak třeba Rakušáci lehce ťuknou na brzdu, když se na ně někdo moc lepí? To asi neni dobrej nápad zkoušet tady, právě v kontextu té nezvladatelné agrese.
    SITH
    SITH --- ---
    tak mě minule naboural (teda spíš tuknul) na parkovišti u Lidlu asi 60 letý dědek tak, že jsem vjížděl do volného místa, ale vedle hned vyjížděl starý dědek, tak jsem ho pouštěl at si v klidu vyjede, ale nevyjel dost, byl nakřivo a tím pádem blokoval i mě. Tak jsem mu naznačil, aby si trošku couvnul a já tam mohl vjet. Ale jak byl starý, nemohl se uvnitř otočit, zrcátka nechtěl použít, tak tam čekal co udělám. A za mnou auto tak jsem mu fakt naznačil, že opravdu musí vyjet on. Tak se sebral a napral to do mě :)
    SPM
    SPM --- ---
    Tak nedivil bych se. Mně na Soběslavský v Praze se nějakej šedesátník jedoucí tím pruhem pro busy, kde neměl co dělat, pokoušel vytlačit přes tu dvojitou plnou do protisměru. Pak jsme na světlech skončili vedle sebe a proběhl rozhovor. Ani nevim co žvatlal, kretén, okýnko si neotevřel, ale gestikuloval u toho celým tělem tak, div si nerozbil hlavu o sloupek.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KORKMAZ: a ses si jistej, ze jde o agresivitu? Nektery "ridici" proste jen neumi pouzivat zpetna zrcatka... kdyby je na aute nemeli, vyslo by to nastejno.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Kde se v lidech bere ta agresivita za volantem? Včera jsem jel na Evropský na radaru předepsanou rychlostí a normálně do mě najížděl chlapík ve věku mého otce v nový Suzuki vitara. Do bočních dveří, kde máme děcko. Takle si profil agresora teda nepředstavuju. Měl jsem tam ještě ženu a tchýní. Pak si vybral ještě nějaký starý mondeo s mladým párem a nakonec se přes nás nějak propletl, abychom se všichni setkali na Šárce na světlech. V tejdu na Modřanský skoro to samý, aktérem bylo sice BMW na chůdách, ale řídila postarší ženská a měla tam taky děcko. Já si fakt asi budu muset pořídit tu kameru.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Znudění kamioňáci kupí nehody, za volantem si vaří kávu i sledují filmy - iDNES.cz
    https://zpravy.idnes.cz/...nepozornost-nuda-kava-filmy-pd7-/domaci.aspx?c=A180418_123325_domaci_hell
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---

    Jak jet na Moravu z Prahy?

    18 hlasy od 18 respondentů

      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      Hlavní průšvih vlaků je v tom, že koridor je stavěný na 160 km/h a ani o km víc a všechny vlaky s tím v jízdních řádech počítají, takže je mají totálně naknap. Dřív když vlak nabral zpoždění, v klidu ho mezi Pardubicemi a Prahou dohnal, teď už nemá kde brát, protože jízdní řády bylo potřeba udělat atraktivnější . 3 hodiny 50 minut do Karviné je skutečně paráda oproti 6 hodinám v dřevních dobách, ale má to i svoje mouchy.
      SPM
      SPM --- ---
      trvale mám v autě ještě hozenou jako užitkovou destilku, ale tu bych nepil ani v nouzi :-D ale možná to někdy zaměním za nějakou obyč balenou vodu z obchodu, pač zrovna do chladícího okruhu, kvůli kterýmu to vozim, se destilka taky lít nemá...
      MVEK
      MVEK --- ---
      GRANTORINO: Koukám na to, on e-shop nabízí včasnou jízdenku, když je to víc předem, takže to asi dá větší slevu než skupinová. Jinak ji mají popsanou, ale týká se asi koupe u přepážky. Ta e-shop jízdenka má jedinou nevýhodu, ten, na koho je koupená, musí jet a musí mít nějaký průkaz na prokázání totožnosti (třeba OP nebo Inkartu ČD).
      A ne, vlak určitě není jistota, koridor na Moravu je pořád rekonstruovaný, takže zpoždění 10 minut je celkem pravidlo a zrovna do toho Val. Mez. ve středu v poledne proti přijel vlak se zpožděním 30 minut, ačkoliv náš pak do Prahy se dostal k 15-20.


      DANYSEK: Voda se nekazí, pokud máš sterilovanou lahev a převařenou vodu... Jinak bychom se asi divili, co se tam namnoží za bakterie právě díky tomu teplu. Obávám se, že chlór ve vodovodu tady nestačí na kontaminaci lahve a ze vzduchu, když se to nalévá. A navíc PET apod. nejsou stálé při vysokých teplotách, takže je větší riziko uvolňování různých látek z plastu do vody při zahřátí. Na druhou stranu to pro většinu lidí nebude nic, co by nepřežili, a zejména pokud jde o nouzovou situaci. Pořád by to ale chtělo mít nějaký litr starý max den, dva. Já takhle vozím pár litrů v autě, které obměním třeba až po půl roce, ale to je užitková voda na mytí. Stále myslím na to mít aspoň jeden a půl litru s sebou čerstvě natočeno nebo balenou.
      RAV
      RAV --- ---
      kdyz uz na Moravu tak severni cestou... D1 je hnusny opruz, posledne ve ctvrtek dopoledne do Velkeho Mezirici o pul hodiny dele nez si vymyslelo waze...
      GRANTORINO
      GRANTORINO --- ---
      SAMOUT: huh, jsi presvedcivej :D
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam