SAMOUT: jak kde... v případě jižní spojky a pravýho pruhu ani moc ne (všichni maj utkvělou představu, že ten levej je super, ikdyž je skoro vždycky pomalejší, takže se z nájezdu serou rovnou tam). Takže do toho pravýho se pak cpou akorát notorický měniči pruhů, který obvykle za chvíli zase vjedou zpátky do levýho. Jo, někdo tam vjede, takže někdy tu mezeru nemám, ale zase v tu chvíli prostě pomalu zpomalím. Zase ze zkušeností hromada imbecilů, když tam chce, tak ti tam natvrdo vjede, ikdyž seš nalepený na autě před sebou (ale v tu chvíli už je to zostra na brzdy, protože tam to místo reálně není...) A co se týče kufrolepičů, tak tam je to daný spíš typem řidičů, než tím rozestupem (pokud se bavíme o tom průjezdu kolonou, ne že jedu po té spojce vlevo a kilometr před sebou nic nemám). Prostě ten typ lidí, co jezdí na kufru, mi na tom kufru jede i ve chvíli, když jsem na kufru auta před sebou...
Já to ježdění v Pražských špičkách začal brát jako takovou survival hru. Pokaždý mám radost, když do cíle dorazím živej a ostatní je fuk :-D