HALCYON: Kecy v kleci. Otřel ses o mě, takže reaguji na to, čím se otíráš, resp. pokud si mě bereš do huby a vykládáš něco o mých záchvatech nenávisti nebo vzteku, tak asi ty víš proč a měl bys umět argumentovat a zdůvodnit to.
A abychom měli zcela jasno, tak já jsem psala: "A divíš se tomu? Ve městě i mimo město pořád visíš někde v zácpách a důvodem ve skutečnosti není nic jiného nežli trotli, kteří neumějí jezdit, nesnaží se a nejsou schopni vyprodukovat jízdu, která by nějak rozumně zapadla do proudu ostatních - aby zbytečně nezdržovali, nepřekáželi, byli ohleduplní, dávali najevo, co hodlají dělat, a tak dále. Řidič, který bez jakéhokoli zjevného důvodu na padesátce jede třicet a nemůžeš ho předjet, protože je to ve městě, kde na to není místo, z toho mě může trefit šlak, protože kvůli němu ztrácím život čekáním na to, až půjde někam do prdele, namísto abych se dostala, kam potřebuju. Řidič, který jede pomalu nebo se motá někde napůl u karje a napůl uprostřed, můžeš se domýšlet, že možná chce parkovat, ale možná taky ne, protože idiota nenapadne zablikat.
A tak dále."
Takže to, že by někdo měl jet rychleji, než je limit, já nikdy a nikde netvrdím.
Ty se o mě otíráš a píšeš cosi, že "člověk může někde být poprvé, neví kam jet, neví co přesně hledá, může být starší, může mít technické problémy, nebo to prostě může být člověk, který tak jet musí aby se cítil bezpečně a v pohodě. Což je podle mě pořád důležitější, než to abys ty, nebo blondýnka náhodou neměli záchvaty vzteku a nenávisti."
A na to ti já píšu, že mám stejně tak práva jako ten hypotetický nekňuba, takže taky mám nárok jet tak, abych se cítila bezpečně a v pohodě. A s tím ty už naložit neumíš, jen nadáváš.