• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Proti mě jel nedávno důchodce ve Fabii v protisměru na dálnici - na výpadovce na Plzeň u Zličína.
    Byl vysmátej od ucha k uchu, asi na lécích, protože byl šťastnej a bylo mu úplně jedno co je kolem něj.
    Naštěstí mě varovalo auto o 100m přede mnou, nějaká A6, která to strhla přes dva pruhy ke krajnici.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    SAMOUT: hele ja nikoho nevybrzduju, ale kdyz na me nekdo troubi v nepatricny situaci, povazuju to za upozorneni ze s mym autem je neco v neporadku, dal uz je to problem pro Exage a jine. btw vidim ze pisu zastavim a ty ctes "vybrzdim"


    Ale chapu ze si tady navzajem pridrzujete pindiky protoze jste vesmes strelci co si mysli ze jezdit po Praze s 5m rozestupama je normalka..
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    THEODORT: Jedna vec je jednou nedat pozor a pomackat par plechu. Druha vec je bejt programovej kokot vychovavac jako ty. Prehnany pouzivani brzdovyho pedalu je daleko nebezpecnejsi, nez prehnany pouzivani plynu.

    THEODORT: Picusnici nemaj co mavat, picusnici maj natocit kazdyho kdo tam zpomali, a pak mu poslat milosnej dopis aspon za dva litry (klidne i za deset).
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    EXAGE: hele jde o to ze s takovouhle se driv nebo pozdejs podivas nekomu do kufru, aka jezdis jak bezohlednej c***k, at to neopakuju.
    nekoho vytrubovat je last resort, me kdyz by tohle nekdo udelal v takovyhle situaci tak normalne zastavim zhruba tam jak zastavil onen typek(je tam vysoky obrubnik atd, neda se to nikudy objet) a jdu se podivat "jestli nemam otevreny zadni dvere", a jeste se debilkovi vysmeju at si chcipne na spech
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    THEODORT: Pokud někdo blbě vidí ať si nechá udělat brýle a pokud si nepamatuje co minul před 20 sekundama nebo se bojí, tak ať nejezdí a papíry dá na dno šuplíku.
    Kdyby někdo, kdo nezvládá dnešní provoz porazil tobě blízkého mluvil bys jinak. Respektuju staré lidi, ale to co píšeš je nesmyl.

    Mimochodem gentlemane, "čůráky" si můžeš nechat na nedělní oběd k rodičům, pokud tě vychovali k takovému vyjadřování.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    EXAGE: ty jses dobrej curak. btw, starsi lidi fakt hur vidi a blbe se jim v techhle uhlech kouka jestli tam nejede zezadu tramvaj, tak radsi zastavi nez aby ho narvala, i kdyz tam treba zadna nejede. on tam zaprvy nevidi a zadruhy i kdyby nakrasne videl ze tam zadna neni kdyz jel podel, uz si to nepamatuje. preju ti at zestarnes co nejrychlejs at si to taky patricne muzes uzit!



    jinak me dnes zas pobavila klasicka ranni nehoda na okruhu, zbytecna zacpa protoze se kazdej MUSI kouknout a jet kolem ty nehody krokem, i kdyz pritomni prislusnici usilovne mavaj at lidi jedou..
    DIVA
    DIVA --- ---
    Ja muzu mluvit za Man a tam to byl pokazde sum. Jednou i pomerne neprijemny, kdy jsem se jakoze nebezpecne blizila k odjizdejicimu autobusu v takove pomerne divoke krizovatce. A Avie, s tou jsem toho neodjela tolik, ale taky me to akorat zbytecne vycukavalo.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    EXAGE: V superbu to funguje už dobře. Pokud alespoň částečně nebrzdíš tak by to SCHRAPNELA zrovna zachránilo. Pípne to a připraví brzdy na max brždění že do nich stačí jen klepnout. Už mě to párkrát zachránilo.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    OMNIHASH: A neni?
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    DIVA: viděl jsem ho jak jede zhora. A ano to je právě ten problém. Preventivně lidi jezdí z jednosměrek špatně! :-)
    DIVA
    DIVA --- ---
    STRACENA: muze to misto neznat a najet si preventivne .) a do pozice v ktere stoji si cumakem vykreslil mozna vetsi smycku nez bys tipl
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    DIVA: Není pravda, i díky tomu jak je tady Husitská zlomená, je vidět na obě strany dobře. (když tedy nestojí před těma potravinama dodávky, ale to není tento příklad) A když už ta ať si najede kolmo ale v levý půlce pruhu ;) Ale uvedl jsem to jako příklad k tomuto nešvaru, takových míst je víc, např Siwiecova na Seifrtku.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ARMADILLO: mne se to uz taky povedlo zastavit v pripojovacim pruhu.... bylo sero, strasne chcalo a misto, kde jsem to vubec neznal a znacka dej prednost v jizde... tak jsem zastavil a vubec si nevsiml, ze to je pripojovaci pruh (a ano, ztratil jsem se :))) )
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ARMADILLO: Souhlas, auto bez radaru uz nechci :))
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    EXAGE: totálka :))) bych chtěl vidět ty titulky, kdyby došlo k nějaký opravdový vážný nehodě.
    DIVA
    DIVA --- ---
    STRACENA: nevidi .) musi si najet kolmo, aby videl na obe strany. Kdyby si najel doleva jako proskleny osobak, vyjizdel by naslepo
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    A když už jsme u těch nepředvídatelných manévrů, že...

    Nehoda! SamCZův novej Rapid je na totálku
    https://www.youtube.com/watch?v=Cu67gOLUKMc
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    TOMBRIDER: Jo, to jsou takový tu kruháče nekruháče, co můžeš (bohužel nebo bohudík) projet takřka rovně. :)
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    ARMADILLO: Jednou jsem se takhle napojoval mezi dva autobusy a v tu chvíli jsem se fakt modlil, aby to ten dementí asistent nezahamtl...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam