• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    RALI
    RALI --- ---
    PNXNTDD: v tom pripade by mela byt v pohode i ohnuta spz na moto, nebo rucne psana atd...
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    DAVETESS: Na značky je třeba pohlížet jako na rozkaz. Tzn.: nejdřív splnit a až potom si stěžovat. Ve světě motorů jsem o tom teď četl celej článek věnující se přímo této tématice. Tady to máš :





    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    AMANT: Já doufám, jako ateista prosím boha at me někdy zastaví hasič s majáčkem a tričkem esa luftwafe, prosím!!!!

    To, jaký nadávky si během minuty vyslechne jenom jeho matka, to nikdo nežral, budu za tak zlýho řidiče že to ani Janoušek neviděl :)
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    tady jeden peknej uhybnej manevr tesly
    Tesla owner claims Autopilot made impressive maneuver caught on video to avoid crash - Electrek
    https://electrek.co/...h-video/?fbclid=IwAR2pgyoxbLF8Mapr_sp_qWlaXVtWY6X_iSes6XckoY4mEnZC8VNQY5Ewk7U
    SPM
    SPM --- ---
    PISTA1: ony se ty emise stejně měří za tepla... :-) Jinak celkem velká část aut má někde v manuálu, že litr oleje na 1000km je normální spotřeba. A byť teda většina aut ten olej nežere, tak stejně pokud máš smůlu a koupíš nový auto, který je nějakej páteční kus a žere to olej do téhle hranice, tak to nevyreklamuješ...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    No ty vole :-)))

    Policie v Ulsteru nechala uniknout lupiče. Nesměla porušit rychlostní limit - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...ujet-lupice-vco-vykradl-bankomat-severni-irsko.A190429_135600_zahranicni_dtt
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    VYWERN: mám auto které žere olej 1l /1kkm, při studeným startu si zadýmá.
    Loni končila technická, tak sem si řek že zkusím emise a když neprojdu bude se kupovat nový auto. Vyčistil jsem erg aby neházel chybu, projel sem auto aby se načetli readnees bez chyb. A vyrazil sem na emise.
    Žádnej kamarádčoft, chlápek napíchnul auto a emise vyšli úplně vpořáku cca v polovině rozsahu.
    SPM
    SPM --- ---
    VYWERN: Ono se to hlídá dost blbě... alespoň z pohledu STK. Aktuálně se výsledky měření emisí odesílají online někam, k měření je záznam... ale to už se taky očůrává - prostě na post vedle strčíš podobný auto a naměříš jeho :-) Navíc je/byla hromada firem, co měla byznys na tom, že půjčovali DPF na STK, takže na STK to auto třeba v pohodě bylo. Stejně tak ikdyby nebylo a chytíš to auto den na STK, tak STK bude tvrdit, že si to vymontoval někdy potom... Takže v tomhle případě bych řekl, že jediná šance je jít přímo po majitelích toho auta. Prostě když ho s takovou popelnicí chytí, tak mu to auto zabavit a dát zákaz řízení.

    Ironií osudu je, že ty smradlavý diesely tu jsou právě kvůli snižování emisí CO2. Žádnej normální národ si motor z traktoru do osobáku nedá, jenom v Evropě to všichni chtěj, chrochtaj jaký to má nízký emise a že z toho za 3 roky provozu lítá rakovina se už tak moc neřeší :-)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    SPM: no to mi je jasne, ale maji hlidat toto a ne sikanovat lidi, co to maji v poradku.
    SPM
    SPM --- ---
    VYWERN: no, tam nejde ani o to, že by to auto prošlo... tam je to zase kamarádčoft / korupce / ...
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    ARMADILLO: to nejak porad nechapu, na STK prolezou kde co a delaji problem kvuli kdejace ptakovine, vsechno na kamerach, fotacich a pak vyjedu s autem na ulici a tam u 2 aut z 10 dym jak z kominu na vesnici, kdyz tam nekdo hodil tenisky. A misto aby se tohle resilo, tak ne, je treba naopak sprisnit emise u novych aut.
    SPM
    SPM --- ---
    AMANT: no, ne úplně, když někdo ukradne 10000, tak furt je způsobená nějaká škoda. V tomhle případě jí zas tak moc nevidím... ano, bylo to zneužití, neměl to dělat, ... ale co se reálně stalo, zastavil ho a řek mu že nesvítí? Prostě přijde mi to, jak kdyby se tu řešili chodci přecházející na červenou. To je taky špatně, ale kdyby se měl člověk rozčilovat nad každou takovouhle blbostí...
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    SAMOUT: Já to vnímal ve 3 letech jinak, myslel jsem, že je děsně zajímavé řídit auta na křižovatce :))
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ARMADILLO: Ja teda rozhodne ne, ja chtel bejt kuchar :-). Ale na druhou stranu, v tom svrabu a nestovicich, ktery tu tehdy byly, nejak ani neslo mit k polici nejak vyznamne pozitivni vztah (pokud jsi nebyl stranickej funkcionar, kteryho silovy slozky drzej u moci).
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Já bych dával pokuty za kouřící diesely :))
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    No co, kdo z Vás nechtěl být jako kluk policajt :D
    AMANT
    AMANT --- ---
    SPM: uvedomujes si, ze je to logika typu nekdo ukrad 10000, ale stalo se celkem hovno, jiny ukradli vic a nekterym to i proslo...?
    SPM
    SPM --- ---
    Si jenom řikám, že jsme na tom asi dobře, když se vedou diskuze kvůli takové ptákovině... ano, je to zneužití, ale proti těm ostatním případům, kdy policajt si vybíral pokuty do svý kapsy nebo z auta vystupovalo pár potetovanejch týpků s krochnou v ruce mi tohle přijde prostě jako ptákovina. Zastavil ho, řek mu že nesvítí, odjel, stalo se celkem hovno. Asi fajn že dostal pokutu (na druhou stranu úplně stejně jí měl dostat ten druhý za to, že nesvítí). Co se týče toho zneužívání, tak si nedělám iluze, že auta s modrýma majákama si to taky zapínají dost často podle toho, když se jim hodí se někde nezdržovat v koloně. Což je zneužití dost podobné, jenom na to obvykle nikdo nepřijde a nikomu to žíly netrhá...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tohle zastavování s majákama z aliexpressu to je už další level tzv. vychovávání. Navíc pokud má tu sadu na pevno tak je za to i půl roku zákaz řízení nebo dokonce TČ přisvojování si pravomoci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam