RALI: tak jasný no, já zaparkuju na firemním parkovišti zadarmo a pár kroků od vchodu :-) A rekord cesty mám sice asi 2 hodiny, ale to bylo fakt jenom jednou, většinou to za těch 45 minut dám, v horších případech do hodiny, přes hodinu je to celkem rarita... Jinak nouzová kolonie Slatiny, takže když zaprší, tak je tu i bahno :-) Navíc u mě hraje i ten čas, dost mě sere ten stres, že musím teď hned vypadnout, protože mi jinak ujede vlak a podobně... (jinak co se týče toho nádraží, tak v té mé prdeli právě teď v jeho okolí malujou parkovací zóny, aby se tam nedalo parkovat, protože si lidi stěžovali :-) ).
Co se týče autobusáků, když jsem tím jezdil, tak vyjma několika absolutních psychopatů, kterých nebylo až tak moc, ale víc než jeden to určitě byl, bylo hrozně oblíbený úsek sjížděný na Chodovské. Je tam tramvajový pás uprostřed, na něm je bus pruh a autobus o kus dál sjíždí z těch kolejí zpátky do pruhu. A má tam přednost, v tom místě jsou namalované žluté kříže, ale auta na to stejně většinou serou, stojí na tom nebo tam tomu autobusu vjedou. Jako nedivím se autobusákovi, že ho to sere. Ale řešit to tím (jakože půlka z nich se takhle fakt chovala), že to do toho pruhu plnou rychlostí s autobusem plným lidí pošle, je prostě na hlavu a fakt mě dost sralo, když jsem se díval na to auto s kouřícíma brzdama, jak mi letí do klína...