• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    SPM
    SPM --- ---
    HIMLHERGOT: možná ty gesta lidí z východního bloku chápu blbě, ale počítám, že když by na tu brzdu dupnul úlekem, tak by spíš bliknul varovkama, než že by mi rukou ukazoval, že jsem jednička :-)
    SPM
    SPM --- ---
    HIMLHERGOT: podle mě za úmyslný vybrždění nese odpovědnost jen a jenom on... to je jak kdybych střílel po každym autě, co mi nezastaví na přechodu; nemyslím si, že by mě někdo obhajoval s tím, že to není jenom moje vina :-)
    SPM
    SPM --- ---
    HIMLHERGOT: Hele ale on přejel dva pruhy jednim šmahem (jel v připojováku a z něj přes pravej pruh vlítnul rovnou do levého). Podle mě mě neměl nejmenší šanci vidět ikdybych jel těch 50. Ale o to zas ani tak nejde, nebyl první kvůli kterýmu jsem musel brzdit, protože se nacpal kam neměl. Ale když jeho následnou reakcí ještě je, že před tebou (po tom, co ti tam takhle vletí) ještě schválně dupne na brzdu a začne gestikulovat, tak je to prostě vypatlanej dement a neměl by tlačit ani kočárek. (O tom že sám vzápětí tu povolenou rychlost nedodržoval, když se mu ten vrak rozjel, nemluvě).
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SPM: Od benzínky už se vejdu v pohodě, ale ten přejezd je vyloženě fejkovej. Ten hup je tam dost adrenalinovej, když ho člověk nečeká - tipoval jsem, že za tu dobu už někdo vyletí jak Raška...
    SPM
    SPM --- ---
    PISKVOR: Něco přes 2 metry ten pruh má, i na těch koncernovejch vozech je vidět, že čistě do toho pruhu se vejdou. Ale je to hodně natěsno a když je to do toho pruhu vystrčenej ten čurapajtl od někoho, kdo se předtím nevešel, tak je to veselý. Jinak teda u tý benzínky o kus dál mi do toho levýho pruhu už celkem natěsno vletěl i kamion :-) Důvodem je patrně to, že v tom místě se propadla silnice a je tam hodně slušnej skokánek (při 80km/h, který tady už jsou povolený, je to i v osobáku v pravym pruhu hodně nekomfortní). Takže to vzal levym a nějak mu nevadilo, že ho někdo předjíždí...)
    SPM
    SPM --- ---
    HIMLHERGOT: 70 cca. (Ano, bylo to v tom 100 metrovym úseku na začátku, kde je snížená rychlost na 50, takže jsem jel rychle. I tak si ale nemyslim, že je to dostatečné ospravedlnění na to, aby někdo s dodávkou vlítnul prudce přes 2 pruhy, kam nemohl vůbec nic vidět, vjel do pruhu, ve kterym neměl co dělat a ještě dupnul úmyslně na brzdu).
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    HIMLHERGOT: No, je tam 50...ale je to teda slušnej Summon Idiot Portal - minule mě tam dojela a podjela dodávka zprava: narval se přede mě, a pak si génius všiml, že je akosi širokej a nevejde se do levýho pruhu, aniž by přitom vzal kamión v pravým...takže se skrz celý to zúžení plazil 40 s hnědejma gatěma. (A teda je tam obvyklý vtip "pruh značený 2,2 max, ale až po pumpu široký metr osmdesát" - pobaví každého řidiče koncernových vozů, anžto mají 2.05)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    GUMBA: Třeba že kromě sebe a těch dětí tam potřeboval/a přenést i to auto? Nevím, je to jen nápad.
    SPM
    SPM --- ---
    Jo, tenhle týden je výživnej... rekordmana mám ze dneška, když jsem jel po spojce směr ČM, v levym pruhu u začátku toho zúžení pruhů. Ze Štěrbohol se tam napojoval nějakej kripl s dodávkou, z toho připojovacího pruhu to těsnou mezerou mezi autama hodil rovnou do levýho (kde s tou dodávkou neměl vůbec co dělat při omezení na 2,2m šíře). Hodil mi to těsně před auto při o dost nižší rychlosti, takže jsem šel na brzdy, opřel se o klakson... a kretén za to ještě hamtnul na brzdu.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    za posledni 3 dny jsem dal asi 600km pouze na uzemi Prahy. Tolik kokotu bylo moc i na me flegmatika, kazdopadne i pres zacpy a ustavicne stani v kolonach, 8.5l/100 s nejvetsi dodavkou do 3.5t.
    A troubil jsem jen asi dvakrat kdyz me nejakej nedockavec dalsich semaforu predjizdel pres dvojitou plnou, pripadne mi jinej expert udelal mysku a jal se odbocovat pred Ivecem narvanym rekvizitami za statisice- to clovek fakt premejsli ze to napali a uhada z palubni kamery.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    tohle je vazne kundovina velkolepa, tam vubec zadny cyklo bejt nemelo
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    špatně cyklokruh >> neomarxistickýholocaust fašisti automat žít na trávě!!!

    Nešlo by mít pro tyhle frustráty extra autditko a my by jsme tu mohli vesele řešit jak si Vaše dítě hraje s nabitou brokovnicí a at hodí kamenem každej kdo dítěti brokovnici do ruky nedal?
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    GORG: To je to, co říkám pořád dokola. Místo toho, aby se vymýšlelo, jak všem přilepšit, tak se vymýšlí takovéhle kokotiny, kde je hlavním cílem některé skupině zatopit.

    Automat jsou magoři. Stačí se kouknout na jejich web. Centrum bez aut lze, obchvat není potřeba apod. Jasně, on tamtudy ten tranzit jezdí jen tak z pro prdel. Nejlépe nic nedělat, neinvestovat, žít jako na samotě, ale se všemi výhodami města. Totální sobectví. A ještě to násilně vnucovat všem okolo.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    IKI: Kdys byla naposledy treba na Vltavsky :-)? To je taky veledilo...
    GORG
    GORG --- ---
    THE_MIRACLE: Projekt vytvořili lidé napojení na AutoMat
    to zni jako cyklisti cyklistum.. random act of suicide?
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    IKI: To je tedy vážně bomba. To může vymyslet fakt jen magor. Ještě větší magor je ten, kdo tam na kole pojede. Fakt jsme si všichni říkali, jaký byl ten Bém hovado a ono hle. Ještě na něj s láskou vzpomínáme.
    IKI
    IKI --- ---
    Už dlouho neřídím, takže mě to celkem pobavilo
    Praha přeťala cyklopruhem konec dálnice D5. Jezdí tam 28 tisíc aut denně - Autobible.cz
    https://autobible.euro.cz/praha-pretne-cyklopruhem-konec-dalnice-d5-jezdi-tam-28-tisic-aut-denne/
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    BATEAU: to je ovšem bravurní úskok vedle :D

    Jedeno velké zrelativizování a jedno ejchuchů nakonec

    Na druhou stranu co očekávat od člověka kterej si myslí že spadnout na kole se dá pouze v určitých zónách :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Kamion náhle vyjel ze silnice a smetl chodkyni, pak odjel pryč! VIDEO - tn.cz
    https://tn.nova.cz/...ideo.html?fbclid=IwAR1WiJUk_R6kzKN3roCetNkUGajQrQhq8YFlEmu-5kBUVw2pV9zqB3kQlOs

    :(
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    BATEAU: Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam