• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    zrcátka, zrcátka...

    Řidička vjela při otáčení před dodávku plnou dětí, střet natočila kamera - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...auto-skoncilo-na-strese-po-stretu-s-dodavkou.A201026_085111_praha-zpravy_rsr
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Na Jihlavsku bouraly dva traktory. Jeden řidič namol opilý, druhý bez řidičáku - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...u-bouraly-dva-traktory-jeden-ridic-namol-opily-druhy-bez-ridicaku-40339937
    SPM
    SPM --- ---
    Z cyklu neuvěřitelné příhody na jižní spojce: viděl jsem tam už leccos. Ale bezdomovce tlačit nákupní vozík s bordelem, to je premiéra :-D
    YOT
    YOT --- ---
    Za mě je tohle auditko zábavnější než ústav. Co na tom že mi vždycky, když sem vlezu, zůstane v nose úplně stejně smrad jako po čtení diskuzí na novinkách...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KRUPAN: Kdyby měl u sebe gram trávy, moh dostat deset let. Takhle jenom zabil dva lidi, no tak co. To neni tak společensky nebezpečný, jako jointy.
    FAT
    FAT --- ---
    KRUPAN: Doufám, že se žalobce odvolá.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    KRUPAN: Realita je horší, než titulek. Dostal rok s podmínkou na dva roky. Kdyby dostal dva roky s podmínkou na deset let a na doživotí bez řidičáku, tak asi OK. Ale tohle je výsměch. Pokud neumí jet tak, aby zvládl řízení, nemá co mít řidičák.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    nechápu
    Za sražení kočárku a smrt dítěte dostal řidič dvouletou podmínku - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...-pelhrimov-humpolec-podminka-trest-vysocina.A201006_135433_jihlava-zpravy_mv
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HANZO: frezovat by to bylo docela pracne... nastrikat plast pres sablonu je podstatne jednodussi.
    SPM
    SPM --- ---
    HANZO: není, normálně přes to namalované značení. I to bylo cítit, ten pruh jak je přerušovaný, tak ten zvuk/vibrace se objevuje přesně v tom intervalu toho pruhu.
    HANZO
    HANZO --- ---
    SPM: není to vyfrézované?
    SPM
    SPM --- ---
    Tak jsem včera zase našel nový způsob teroru... Jel jsem po Evropské, kde po celkem dlouhé části u centra je namalovaný ten ochranný cyklopruh. Tedy ten, co vlastně nikomu nedává žádná práva a maluje se tam, kde není místo, takže se tam auto nevejde, aniž by do něj nevjelo :-) Akorát nějakého vypatlaného retarda napadlo ten pruh namalovat z takové té vibrační barva, co se používá třeba na dálnicích, kde to v autě dělá bordel. Jel jsem transitem, který se nepřekvapivě do zbytku toho pruhu nevejde. Takže jsem si mohl vybrat, jestli budu atakovat auta v levém pruhu a lízat je zrcátkem nebo si nechat těch několik kilometrů škubat za hlasitého randálu volantem, jak pravými koly beru ten vibrující pruh...
    RANO
    RANO --- ---
    SAMOUT: na nových sadech ani předtím rozumný povrch pro sanitky nebyl, izs jezdí cyklo/bus pruhem, který tam je v každém směru a funguje, i když v něm pravidelně lidi parkují.
    teda, pokud se to zrovna nezašpuntuje, to auta zaberou všechny pruhy a jezdí po chodníku: https://www.facebook.com/groups/129660617231731/permalink/1479384805592632/
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ANDR3E: Dluzno podotknout, ze davat do koleji travnik je projev velky stupidity (ne kvuli takovejmhle podesum, ale kvuli sanitkam a IZS obecne).
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Řidič offroadu v Brně vyzrál na kolonu. Zlikvidoval přitom nový tramvajový pás - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...du-v-brne-vyzral-na-kolonu-zlikvidoval-pritom-novy-tramvajovy-pas-40335226
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SPM: případně když narazíš na limity kvůli zabezpečení nemovitosti - které jsou navíc úplně idiotské, třeba u rodinného domu musíš mít super duper zabezpečené vstupní dveře, ale francouzská okna hned vedle, ty jsou z hlediska pojišťovny úplně bezpečné a k nim není potřeba nic.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SPM: Likvidátor mi poslal vyčerpávající 4stránkové nacenění, takže se tomu asi dost věnoval. Auto je relativně nový (2012), má malo najeto a je vybavený. Takže to fakt asi neokecám.

    Hlavně jsem idiot, protože jsem si nechal poradit no. Teď už vim, že ušetřit dva tři litry na roční platbě mi za tohle nestojí.
    SPM
    SPM --- ---
    GLOBETROTTER: no, u toho pojištění domácnosti je to ještě vtipnější, že to kolikrát ani správně pojistit nejde. Aspoň já když to jednou zřizoval, tak jsem měl problém s tím, že ty pojištěné věci se dále ještě dělí na kategorie, do kterých spadají a s těma hodnotama kategorií nešlo šoupat úplně libovolně. Takže jsem měl pojištěné sportovní vybavení za 20 tisíc, ačkoliv jediná sportovní věc, co jsem měl, bylo kolo za pětikilo a naopak jiné věci jsem měl podpojištěné, protože nešlo nastavit víc.

    FRK_R23: tak ještě jako pokus můžeš zjistit, na kolik že to auto máš pojištěné, kolik se ty jeho ceny doopravdy pohybují a jak vnímáš stav svého auta vůči tomu stavu z inzerce. Třeba něco uhádat půjde, zvlášť když zrovna pojišťovny jsou přeborníci v tom, kdy v případě plnění z POV jsou klidně ochotni tvrdit, že cena auta je zlomková proti reálné ceně.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GLOBETROTTER: Myslel jsem si to. Dík.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam