• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    THE_MIRACLE: když jsi to začínal psát tak jsi nevěděl a když jsi to dopsal tak už jsi měl jasno?
    RALI
    RALI --- ---
    THE_MIRACLE: prijde mi to hloupe, ale nejspis pro cloveka prirozene. jinak by se preci lide neschazeli v tak hojnem poctu na verejnych popravach, gladiatorskych utkanich a podobne
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    VYWERN: Upřímně? Připadá mi ujeté obojí. Že si nehody dokumentuje IZS, novináři nebo aktéři je jasný, ale tahle dnešní potřeba fotit vše mi přijde ujetá. Ještě budiž, když jde třeba o něco komického, co se pak hodí sem do Ústavu, ale jinak nevídím nic smysluplného na tom fotit dva nabourané náklaďáky...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VYWERN: už to čumění je problém, jak začnou hrabat po telefonu, je to ještě o řád horší.
    SPM
    SPM --- ---
    VYWERN: v zásadě ano, ale řekl bych, že čumil, který během řízení ještě začne hledat telefon a něco s ním fotit a natáčet dává ještě o dost menší pozor, než ten co jenom čumí. Ostatně si to někde na prázdné silnici zkuste, jaký rozdíl je podívat se po něčem a zkusit to vyfotit :-)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TRISSIE: jo to souhlas, ale to se nabouraji, protoze obecne nedavaji pozor a koukaji po nehode, nemusi vylozene fotit/natacet.
    SPM
    SPM --- ---
    VYWERN: Zdržují tak, že udělají kolonu i v desítkách kilometrů a přesně jak píše TRISSIE - ještě se u toho dost často srazí taky. Nedávno jsem zrovna jel v protisměru po D11, když se tam stal ten drobný ťukanec (5 kamionů se tam srazilo do sebe, že nebylo vidět, kde začínají, ten první pod sebe ještě namotal osobák, kterej chytnul plamenem, několik mrtvých). Jel jsem asi v 8 večer, poměrně minimální provoz, takže kolona tam nebyla. První idiot na začátku té dálnice najede do levého pruhu a začne předjíždět kamion, ale jede 30km/h, aby se mohl podívat. Druhý idiot mu jede asi 15cm za zadkem a nepochybně na tu nehodu čumí taky. Takže jsme tam byli dohromady 4 auta a k další bouračce chybělo opravdu trochu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VYWERN: nedávají pozor - už mockrát jsem viděla souběžnou bouračku i v druhém směru dálnice, protože někdo byl moc zvědavý a přestal koukat, co se děje před ním :-(
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    THE_MIRACLE: a co presne vadi, to ze si to vyfoti nebo ze u toho zdrzuji provoz? Ja jen, ze kdyz mrknu na fcb na ruzna hasicska fora, policejni, na novinky atd, tak fotky z nehody sem davaji bezne a nikoho to nepohorsuje. Samozrejme ne mrtve lidi, ale to z toho auta taky nikdo nevyfoti, jen plechy.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MORIARTY: No, skoncilo to tusim 7:3, tak je to dost dobre mozny .-).
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Nedal pár vteřin před srážkou někdo gól?
    RALI
    RALI --- ---
    TOMBRIDER: tak to jsem prehlidnul, diky
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    RALI: "Podle informací Novinek bude prověřovat mimo jiné tablet v kabině řidiče, který se svým vozem narazil do kamionů před sebou."
    RALI
    RALI --- ---
    TOOMIX: by me zajimalo, kterej z tech pilotu to mel zapnuty, jestli ten co ty zbyle dva sundal, nebo ty co uz stali...to tam radsi nezminujou, asi by to uz nebyla takova senzace..:)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Tak ne asi...

    Alert Awake And Reckless
    https://www.youtube.com/watch?v=CVEHKRrNco4
    SPM
    SPM --- ---
    Mě osobně by víc překvapilo, kdyby na nic nekoukal. Něco takovýho už zkoušeli i policajti, ne? Že předjížděli patrovým autobusem kamiony na dálnici a na tu silnici nečuměl snad ani jeden :-)
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    TOOMIX: Nevím, zda je větší demence sledovat za jízdy hokej (tím způsobem, že nabourám) a nebo to, že "řidiči v protisměru si nehodu natáčeli a tím zdržovali provoz". Já osobně mám jasno...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SPM
    SPM --- ---
    Ruce za to řezat... pár debilů se někde vymele a stojí pak i protisměr, kde žádná překážka neni, protože si to každej kokot musí natočit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam