ZVIRATKO: je to nějak jak píše WANAH, kdysi tam bylo, že smí podjíždět kolonu aut, pokud stojí a pak s nějakým updatem vymizelo to stojí, takže můžou legálně podjíždět i jedoucí kolonu (s nějakým dodatkem pokud mají dost místa, což v řeči cyklistů asi znamená, že zbylý pruh na silnici je o 1mm širší než jejich řídítka). Jednoho idiota jsem takhle málem sundal na křižovatce Otakarova/Přemyslova v Praze, kde jsou světla, jel jsem rovně, ale ten pruh rovně uhýbá takovou šikanou doleva a ještě se napojuje na tramvajový pruh. Rozjel jsem se na zelenou, byla tam i tramvaj, tak jsem pomalu krokem najížděl do tý křižovatky, aby tramvaj mohla projet a ten idiot mě v tu chvíli začal podjíždět, takže kdybych si ho v zrcátku nevšiml, tak jsem ho nejspíš rozmázl o zábradlí u chodníku, jak jsem se tam plížil s tramvají. O kus dál na té už úzké silnici mě v té koloně podjel zase, neměl mezi řídítkem a mým zcrátkem ani 1cm místa, ale asi mu to přišlo dost...
RALI: Mně teď nedávno vypeklo nějaký individuum na D5. Tam někde kus za Plzní směr Praha byl rozkopaný jeden nájezd, takže ten připojovací pruh měl akorát pár metrů a na jeho konci byla stopka. Jedu v pravym pruhu, levym mě zrovna něco předjíždí, auto najelo do toho připojováku, dojelo těch pár metrů na konec, zastavilo na tý stopce... a pak se rozjelo a při mých 120km/h mi to narvalo přímo před čumák. Budiž mu teda k dobru, že pak začal blikat i bez toho, abych troubil - vlivem přetížení jsem na ten klakson ani nepřehmátnul rukou... A taky že jsem to ubrzdil, bylo to více méně pár kilometrů od servisu, kde jsem zrovna nechal za opravu pár orgánů, takže bych ho asi na místě zabil, kdyby mi to zbořil :-)