• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    kdyby mu nevadily polní bahenní podmínky, tak křižovatka ZelenýPruh-Hudečkova je takovej parkovací plácek pro dost aut
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    GLOBETROTTER: vím o tom, že toto existuje v Olbrachtově u Molky

    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: a stejná křižovatka i z druhé strany

    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Předem se omlouvám za OT, kdyžtak smažu (podle +-):
    Potřebuju pár dní zaparkovat auto tchána (pražského nerezidenta) na Praze 4 (konkrétně Pankrác). Poradil by někdo nejlevnější možnost? Díky
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    VYWERN: Ouradove zjistili, ze lid vzplanul hnevem spravedlivym k zlotrilemu miliardari, tak musi konat, casem budou volby. Pritom lidi, ktery delaj ma Nemeckejch dalnicich totez, je kvanta, viz treba

    https://youtube.com/c/AutoTopnl
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    OUKE: dobra komedie :)
    SPM
    SPM --- ---
    OUKE: Tak zrovna ty mi o sarkasmu můžeš něco vykládat... :-)
    OUKE
    OUKE --- ---
    SPM: Na tvym místě bych namísto pokládání sarkastickejch otázek raději hledal cestu jak se zbavit závislosti na alkoholu. Místo cesty za dealerem sis mohl přispat nebo bejt v práci o půl hodiny dřív.
    SPM
    SPM --- ---
    OUKE: Pointa? Včera jsem si jel do pivovaru pro piva, mám to asi 500 metrů. Neměl jsem radši zbít nějakého bezdomovce, sebrat mu kárku, přivézt si to ručně a do práce dorazit o půl hodiny později? :-) (před tím pivovarem jsem to teda chcípnul, jsem moc paranoidní, abych nechal auto běžet na cizím prostranství... ale já zas mám další auto na ničení, tomu hlavnímu bych tohle neudělal :-D )
    OUKE
    OUKE --- ---
    SITH: Já jezdim autem i do obchodu co je hned ve vedlejším vchodu. Nastartuju - couvnu - jdu nakoupit - vrátím se do auta - popojedu - vypnu motor. Chodit pěšky je vyprcanej levičáckej nesmysl.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SITH: To chapu. Ja mam standard poslednich deseti let, malej benzinovej motor ve velkym aute, takze se zahreje relativne rychle :-).
    SITH
    SITH --- ---
    SAMOUT: tak já to spíš dělám kvůli motoru, kde když mám diesel, tak mi přijde nesmysl to nastartovat, odjet pár metrů, chcípnout a za tři minuty zase startovat (domov-školka-cesta do práce)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SITH: Vidis, mne to prijde logictejsi v lete (po rozjezdu mi prijde vyrazne snazsi vytopit vychladlej, nez vychladit rozpalenej interier :-)).
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Taky nechcípám studenej motor když si jdu třeba pro poštu nebo pro noviny.
    SITH
    SITH --- ---
    GUMBA: v zimě to nevypínání chápu
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Jo jo, nastartované auto - přijde mi, ze se s tím poslední dobou roztrhl pytel. Neustále potkávám nastartovaná zaparkovaná auta, někdy s čekajícím řidičem, někdy i bez. Klasika rodiče čekající na děti před školou, s mobilem v nastartovaném autě. Do háje proč? Proč to ten řidič nechcípne, to má místo startéru kliku a už by nenahodil nebo co?

    Jinak k těm oslňujícím autům. U předchozího auta jsem si sklon potkávaček mohl štelovat, nové už mě nenechá a má na to automatiku. Takže dost často vás ten člověk může oslňovat, ale nedokáže s tím sám nic udělat, nemá to jak nastavit. (Nebo možná někde v servisu.)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Jen houst, a vetsi pokuty.
    Řidič odmítl zvážit kamion se dřevem, jako první dostal pokutu sto tisíc - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/policie-pokuta-kamion-drevo-sto-tisic-horky-vysocina-vaha.A220201_132412_jihlava-zpravy_mv
    SPM
    SPM --- ---
    RALI: Našel jsem to tady, ale moc tam toho nepíšou (a moje znalosti němčiny jsou moc mizerné na to, abych hledal originál v zákonech :-) ): https://www.lidovky.cz/byznys/zakaz-popojizdeni-a-sto-eur-za-stani-na-chodniku-nemci-zprisnuji-pravidla-chodce-a-cyklisty-zvyhodni.A200219_221228_ln-doprava_ele

    u nás jsem prohledal zákon o silničním provozu na nějaké keywordy a nenašel jsem nic, ale ono to taky může být přilepené někde v zákoně o ochraně životního prostředí nebo něčem podobném :-)
    RALI
    RALI --- ---
    SPM: A je tam i co konkretne je povazovano za bezduvodne popojizdeni, nebo ja to na usudku organa?
    V rakousku (nemuzu to dohledat, tak si nejsem jistej zda rakousko ci nemecko) vloni zacli pokutovat motorkare, kteri se projizdi po jdenom useku tam a zese zpet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam