• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    TAX
    TAX --- ---
    DANYSEK: uzavreni tunelu kvuli poruse kamer je hezky priklad arogantniho vyjebavani s ovcanama. je to chujovina, ale tuneliky zavirame. lid naser si. podobne kdyz se absurdne dlouhe tydny nimraj s opravou protihlukovky na 5. kvetna a zabiraji jeden jizdni pruh. lid naser si. nebo snizeni rychlosti na 80 km/h u Rohlenky, ktere naopak generuje nebezpecne situace, prestoze dalnici nic neni. je to tam uz roky, lid naser si. atd.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    ANDR3E: k nadavani na pomalej rozjezd na krizovatkach a prani povinnyho automatu pro vsechny (a hlavne tem co tvrdej, ze to je fuj a se spojkou prece umej, to je jak s tim kdo masturbuje a kdo ne ;]) jsem dosel taky k povinnymu adaptivnimu tempomatu s nezmenitelnou minimalni vzdalenosti ...
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    DANYSEK: Se mi vybavilo to Cimrmanovsky "dul, to je dira v zemi, to vam nikdo nevezme".
    "Tunel, to je dira v zemi, na to nema funkcnost kamer vliv."
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ANDR3E: no ono kdyz ti na tri hodiny predtim zavrou tunely, protoze "jim nefungujou kamery" a zajebou tim pul Prahy, tak ono to klidu taky neprida...
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    mrdat na bezpecnej odstup..

    Ve Strahovském tunelu se srazilo osm aut - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-ve-strahovskem-tunelu-se-srazilo-az-deset-aut-je-zavreny-40415159
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Řidič kamionu s 2,5 promile projel kruhový objezd přímo. Zablokoval sjezd z D3 - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/ceske-budejovice/zpravy/kamion-nehoda-d3-ceske-budejovice.A221105_091344_budejovice-zpravy_mav

    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    FRIZER: Tak to teda vídám hlavně u chlapů (říkám tomu lůžková úprava) a nechápu, že z toho vůbec něco vidí... jednou jsem si sedla do tahle nastaveného auta měla jsem pocit, že vidím jak z tanku. Jen průzorem mezi volantem a palubkou... jet v takhle nastaveném autě si říká o průser...
    SPM
    SPM --- ---
    TAX: nedokážu úplně posoudit, že u nás v dobách transitu jezdí jak debilové souhlas, ale já jich potkávám násobně víc, než těch rumunů a dalších a celkově nepředvádí nic horšího, než co v ten den předvede hromada čechů taky :-) Ostatně dnešek byl úplně krásně ukázkovej, protože sotva jsem vyjel a potkal debila, co najíždí na dálnici v 50km/h, protože je hrozně zaujmutej mobilem, tak to následovalo hromadou kusů kamionů v prostředním pruhu na spojce, kde nemají vůbec co dělat a mezitím několik kusů kokotů v autech, co na každém sjížděcím pruhu se tam musí nasrat, aby v té koloně zvládli předjet dvě auta :-)
    TAX
    TAX --- ---
    SPM: doma jinak nez v zahranici. u nas jezdi polak jak debil, ale nevybavuju si nejakou debilitu treba od rumuna (a ze jich pres nas tahne hodne). v madarsku to same – nejvetsi debil styl predvadi ... polaci.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    DURDIN: Tak spousta zen, u chlapu to vidim malokdy, ridi stylem ze ma ruce nad sebou a sedacku dole. Vubec nechapu, pulku zorneho pole jim musi zabirat volant a kapota
    SPM
    SPM --- ---
    TAX: z toho co jsem najezdil po Polsku mi to vždycky přišlo úplně v pohodě. Ty gastarbeiterový piloty, co pendluj z Německa, tam člověk potká míň než u nás a zbytek jezdí celkem normálně. Před pár lety jsme to objeli celé dokola. Za 3000km jsem potkal dvě nehody - auto na střeše vyhozené z dálnice někde před Ostravou a druhé auto na střeše přes oba pruhy D10 před Prahou :-)
    SENIN
    SENIN --- ---
    :D jasne to jsou usudky.
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    DURDIN: Neni to kousek za hranou obce? Ze by koukaly na rychlost...
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    Já teď skoro denně chodím pěšky přes jednu dost vytíženou silnici v obci a u toho často na přechodu koukám lidem do "aut", takové to navažte oční kontakt. No a tak polovina lidí, ale víc se mi zdá jsou to ženy, koukají u toho někam směrem dolů na svoje nohy nebo na palubovku, jen ne na přechod...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    (Ale samo to může bejt tím, že jsem "jenom" muž a ženskou s kočárkem by např. pustila vždycky. Nevím. Já pouštím vždycky a každýho, tak to neumím posoudit.)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mně přijde, že řidičky obecně málo pouštěj chodce. Coby chodec hledím před vstupem na přechod navazovat oční kontakt s řidičem blížícího se vozidla. Prostě chci mít jistotu, že o mně osoba v autě ví. Chlap většinou zastaví. Řidičky tak napůl - často je to tak, že kouká někam daleko za mne na horizont a prostě "já jedu, táhni z cesty" styl.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    Ja mel tentokrat zabavnou historku v pozici chodce - sel jsem pres prechod, na ulici popojizdej auta v takovy drobny kolone. Nejaka dama mi tam pribrzdila a vsimnul jsem si, ze ma v ruce telefon, tak jsem na ni udelal takovy to gesto s roztazenym malickem a palcem u ucha jakoze telefonuju ve smyslu, ze telefon v ruce za volant fakt nepatri .. a jak jsem byl uprostred prechodu, tak ona stahla okynko a tak jakoze polo urazene polo pobavene rika, ze "mne pustila a jeste do ni prudim!". Tak ji povidam, ze ma auto za milion (byl to celkem nove vypadajici tiguan, takze jsem asi ani nebyl zas tak mimo, myslel jsem to tak, ze to neni favorit s kazetakem), tak ze jsem si zcela jistej, ze v nem ma handsfree ;) Tak ze teda za milion urcite neni! Ja na to, ze jsem si zcela jistej, ze BT handsfree tam bude tak jako tak, tak at si ho sakra nastavi .. pak uz jsme si kazdej sli/jeli vlastni cestou :) Jako uz jsem tolikrat ve meste zazil nebezpecnou situaci, protoze si nekdo neumi v auta nastavit ani ty zakladni veci jako pripojeni telefonu, ze jsem na telefon v ruce kdyz je auto v pohybu znacne alergickej.

    Nicmene, ve vysledku mne na tom prisla nejabsurdnejsi ta jeji pozice, ze mne jakoze z dobry vule "pustila" ;) Tak sakra, ja byl na prechodu pro chodce, jaky pousteni, to je jako kdyby chtela podekovani od kazdyho cloveka co mu dala prednost zprava ...
    TAX
    TAX --- ---
    ve stredu jedu levym pruhem po prumyslove a chystam se dat prednost chodkyni, ktera chce prejit z leve na pravou stranu. ve zpetnem vidim za sebou dojizdet bmw a v duchu prosim chodkyni at si uprostred da pozor, pze bmw bude mit potrebu me oprat zprava a nezastavi. sazkarkou hantyrkou receno "to byl proste tutac". nastesti pani byla opatrna a u stredove cary pockala nez ji bmw prohuci pred nosem.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DOCKINEZ: Doklouzávat na světla (což já dělám naprosto běžně) a plynulá jízda je pro některé lidi smrtelnou urážkou a jet méně nežli 49, pokud je na úseku povolená padesátka je zločinem vpravdě kardinálním. Takže start-stop, divoké kličkování atd, protože prostě není možné jet chvíli dvacítkou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam