ENT: Teď už hodně blbě, protože jesli nemáš nějakej důkaz, svědka, je to tvrzení proti tvrzení. Navíc on je oznamovatel a bouchlej zezadu, takže pešek je nejspíš na tobě.
V dnešní době je kamera v autě nutnost. 2x jsem měl nezaviněnej ťukanec, kdy pánové tvrdili, že za to můžu já.
Jenomu stačilo ukázat záznam z kamery a vyplnili jsem jen záznam o nehodě.
Druhej byl vehementně přesvědčenej, že on je v právu. Tak mu to po zkouknutí videa na booku vysvětlili cajti s 2tis domluvou (Jak říkal sám policajt "nebýt to debil, má to za 500" :D
Základ je záznam o nehodě, pokud jsi poškozený tak naprosto vždycky i když ty na autě nic nemáš a nechceš to dávat na pojišťovnu.
Klidně tam napsat že ti dal bůra za škráblej nárazník a ty to hlásit nebudeš, ale musí tam být údaje obou a uvedený kdo je viník.
Případně na mobil video, ke bude vidět poškození, jeho doklad a on jasně prohlásí že za to může on. Pokud nechce tak volat cajty.
Nikdy nevíš, jesli po tom co odjedeš, nezavolá on cajty a nebude tvrdit, že ji ho naboural ty a odjel. Případně později jako u tebe, až mu mechanik řekne v servisu že ho to vyjde na 50...