• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    ADAMIRA: vsak ja to nemyslim kriticky vuci ostatnim, jen rikam za sebe ze kdybych mel absolvovat treba Praha - Brno pri 110 kmh, tak fakt zhebnu uz u Mirosovic. jezdim defenzivne, neblikam, netroubim, nelepim se, nevynucuju si nic, ale pomala jizda me fakt ubiji k smrti.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    DOCKINEZ: Je vidět že dálnice nejezdíš.. Když je prázdá tak jde fakt o nic, ale když je větší provoz, tak se za podobnýma autama dělají dlouhý štrůdly..
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    RALI: až tě budou resuscitovat v záchrance v zácpě kvůli tomu že někdo předjížděl vůz o rychlosti 80 km/h rychlostí 81 km/h, uvidíš to jinak ;)

    "Pro me je treba komfortní 110 a lidi co jezdí u horní hranice, me svou príliš rychlou jízdou omezují." - jak?


    HARDCABB: tak záleží kde, pokud si někdo jede 110 v pravym, nevidím jedinej důvod s tím mít problém
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VE ŠVÝCARSKU je 110 na dalnici maximum! Takze je to nejlepsi zpusob na svete, jak jezdit po dalnici!:) A to uz od casu Herodotovych
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Vždycky tu bude někdo rychlejší, nedočkavější, nafrkanější koksem nebo s menším pudem sebezáchovy - kvůli nim nebudu jezdit 150.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LOPIK: V pravým pruhu seru ostatní přesně jak? Prostě mne předjeď a vyřízeno, v čem je trabl?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    RALI: Na dálnici nesmíš jet s autem, co nedá 80 kmh, pak taky nesmíš omezovat plynulost provozu a to zejména pomalou jízdou.. Jako za 110 ti asi nikdo nic neřekne, ale sereš všechny ostatní.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Tak to pro me je teda 110 nesnesitelnej teror a nejkomfortneji (mysleno ze trochu ty kilometry krajim a neumiram nudou ale zaroven nejedu tak rychle, abych ohrozoval sebe nebo ostatni) se mi jede zhruba ve 150
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Dálnice nejezdím, ale kdybych jezdil, tak bych coby kolenovrt taky valil kolem těch 110 km/h na tempomat, a nazdar.
    RALI
    RALI --- ---
    SAMOUT: Zajimavy. Me to taky sere, ale ze by se to muselo az takhle hrotit, no nevim. Ale zaujal me pasaz o omezovaní nižší rychlostí. Jakej je rozsah rychlostí ve kterym se muzu na dálnici pohybovat? Pro me je treba komfortní 110 a lidi co jezdí u horní hranice, me svou príliš rychlou jízdou omezují.
    SPM
    SPM --- ---
    Mně se dneska líbil tenhle. Jako já vim, že by mě to už nemělo překvapovat, když ráno tim odstavnym pruhem na spojce projede víc aut, než těma pruhama k tomu určený. Ale prohnat se s městskou odtahovkou se zapřaženym takhle velkym vlekem 70kou vedle těch stojících aut, když na tom kontejneru jsou takhle výrazný nápisy, mi prostě přijde jako provokace :-) Asi holt hrozně spěchal, aby stihnul odtáhnout nějakého piráta, co stojí na modré zóně.

    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Uvidime, nakolik se neco zmeni. Moc bych tomu ale nedaval...
    Konečně účinný bič na nekonečné předjíždění kamionů na dálnici? Novela vše zjednoduší, za předjíždění hrozí kamioňákům zákaz řízení - Garáž.cz
    https://www.garaz.cz/clanek/servis-legislativa-konecne-ucinny-bic-na-nekonecne-predjizdeni-kamionu-na-dalnici-novela-vse-zjednodusi-za-predjizdeni-hrozi-kamionakum-zakaz-rizeni-21010298
    RANO
    RANO --- ---
    VYWERN: nĚjAkÉ vÝhOdY
    SPM
    SPM --- ---
    VYWERN: Nedavno jsem takovyho skoro sundal na svetlech. Najel jsem na zelenou do krizovatky, dal prednost protijedoucim vozidlum, zacal se rozjizdet a v tu chvili kreten na kole zleva... ale co uz, mne uz je to fuk, snad po nem v pozustalosti neco na opravu narazniku zbyde.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    VYWERN: Proto je lepší mít kameru nejen vpředu, ale i vzadu, líp se pak dokazuje nevina.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    Takove to, kdyz se rozjizdite na stopce a kontrolujete si L stranu odkud mohou jet auta a najednou vas zezadu zacne z leva predjizdet cyklista, krery samozrejme stopku ignoruje, povazuje predjizdeni v krizovatce za normalni a jeste tam letel min 40tkou. A porad se jim budou delat nejake vyhody.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PREKOTKA: dodatkova tabulka plati jen pro tu znacku, pod kterou je umistena (zpresnuje jeji vyznam).
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ADAMIRA: Tyvole ze jsem to psal, 10 let bez nehody a dneska jsem to taky neubrzdil :D

    A ještě chudak mlada holka Ukrajinka :((( ale snad to bude jen kosmetický
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JFM: snizili koncentrace na jednom miste stylem, ze problem proste odsunuli nekam jinam :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PISKVOR: tak to je takovy "standard" ne? :D Jak dlouho ze jezdily i vlaky po mostech u Vitkova, nez to zkolaudovali? ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam