Jedu po D1, prvni dlouha cesta s miminem, snazim se bejt v zenu a nenasrat se, lexaurin pod jazykem, sviti slunicko, viditelnost skvela.
Jedu tepomatem 150 v levym pruhu, rovnej usek, kilometry za mnou nikdo. Blizim se ke dvema za sebou jedoucim kamionum v pravym pruhu, pred nima kilometry taky nikdo.
V momente kdy se blizim k prdeli kamionu pred sebou mi to tam ten idiot bez blinkru posle primo pred auto a zacina predjizdet. Kdybych uz nebyl skrz tydle mentaly v konstantni paranoie a nesel okamzite plnou silou na brzdy, proste to do nej napalim. Mel jsem jeho zadni naraznik mozna 30cm od cumaku. Na moji naslednou trubku vubec nereagoval, zaradil se, bez omluvy, pohoda.
Moje otazka: delaj to tydle zmrdi naschval? Nebo mi chcete rict ze me na ty bohapusty dalnici prehlid? Nebo je mu to uplne jedno, zacne si predjizdet a vsichni ostatni se maj posrat?
Vzdycky se na ty D1 snazim nenasrat, ale fakt to neni mozny. Nemit v aute starou a dite tak za timdle exemplarem jedu klidne zbytek dne a z xichtu mu udelam rajce.