ADAMIRA: Paměť na nastavení sedačky je ještě stále hooodně příplatková výbava, standard jsou akorát páky bez elektriky..
SITH: Souběžná jízda existuje jen v obci anebo při koloně. V jiných případech (osamělý střelec v prostředním) na dálnici je to předjíždění vpravo a přestupek. A ano, dělám to taky. Ještě před pár lety jsem přejížděl do úplně levého a pak zpátky, ale už na to seru. Pamatuju ještě, že jsem dělával to, že jsem jel za takovým expertem v prostředním pruhu, bliknul na něj a pak ho přes levý předjel do pravého, semtam (malé procento) se toho někdo chytil a přejel do pravého taky..
SPM: Hodně často jsem jezdil po dvou takových úsecích během jedné cesty - D1 od Prahy na Brno je 3pruhová prvních 25 kilometrů a pak je ještě 13 kilometrů na Moravě (D1 exit 298 až 311), polští řidiči included. Zážitků jsem měl dost na každém z nich..
GLOBETROTTER: Já nevytruboval, ale jednou jsem takhle těch 13 kilometrů na Moravě blikal v prostředním pruhu na polskou značku před sebou. Taky to nepochopil..