MLUKS: Teď malej důchodcovskej hatchback. Asi měl pocit, že to musí předjet, ale stává se mi to běžně i v jiných autech, asi i včetně tý dodávky (ikdyž s tou jezdím pomalu :-D ). Kdysi jsme tu řešili podobnou situaci, kdy předjíždím já a ten druhý naschvál přidává, jestli ho neprovokuje to moje auto. No, někdy v létě jsem měl půjčenou MX5 (malý kabriolet), myslel jsem si, že to by třeba ego dotyčných nemuselo tolik dráždit. Ale ne, stejně mi při tom předjíždění přidával prakticky každej. Vlastně jediný auto, co mi při předjíždění nepřidalo, byl nějaký Cčkový Mercedes, který mě pro změnu vytlačil do příkopu (asi si mě nevšiml a běžně jezdil prostředkem; po tom co jsem tam nechal půl vzorku pneumatik se omluvil varovkama a uhnul).
TOMBRIDER: no jo, kdyby alespoň jezdili rychleji, tak bych jim to přál... :-) Typicky mi to nejčastěji dělají na dálnici, kde mám tempomat. Takže se pak kolikrát předjíždíme třeba už po čtvrté jak ocasové (zatímco já mám na tom tempomatu stále stejnou rychlost).