• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    SPM
    SPM --- ---
    ADAMIRA: Naposled BEcko asi 5 let zpatky v Praze. Uprimne pocet pokusu me nikdy moc nezajimal, ja to delal vzdycky na poprve...
    SPM
    SPM --- ---
    ADAMIRA: Pilotaky jsou pojaty asi o neco lip, ty letadla obvykle nepadaj kvuli porusovani elementarnich pravidel, ktera znaji i 10 lety deti.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    SPM: neni to tak. prohulil jsem loni papiry a skladal jsem jizdy na zacatku leta. sebemensi chybicka - vyhazov. moznost uplacet jako dyfolt z ulice zadna - ani naznakem.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SPM: prosimtě na jakym kontinentu a v jakym století jsi dělal autoškolu?
    MLUKS
    MLUKS --- ---
    SPM: Dnes jsou už jen tři pokusy a pak musíš opakovat autoškolu. No a jelikož se autoškoláci s komisařema znaj obvykle velmi dobře, tak přinejmenším tady u nás v maloměstě nechávají velkou část studentů odjezdit autoškolu ještě jednou.

Možná by v tomhle pomohla rotace komisařů po republice, aby se nemohli s instruktorama zkamarádit a společně tak dojit studenty.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SPM: v podstatě i pilotní průkazy nebo nějakej pilotní výcvik je úplně zbytečnej > *doplň libovolnou leteckou katastrofu zaviněnou pilotem*
    SPM
    SPM --- ---
    RALI: Nejsem si jistej, ze je to dneska lepsi... dnes musis odjet stanovenej pocet hodin v autoskole, pak te ke zkouskam stejne musi pustit. Zkouska stoji celkem par korun, muzes opakovat (nejsem si jist, jestli je pocet pokusu omezen). Protoze ridicu je malo, tak bezne dneska firmy novym zamestnancum ty papiry i zaplati... a u komisaru, byt se to s korupci mozna zlepšilo, ta zkouska porad trva tak 5 minut, takze pri dostatecnym poctu pokusu tim projde i jelito...

S autobusama je to dneska mozna jeste horsi, driv byla potrebna praxe na nakladaku, kterou potvrzoval zamestnavatel (nevim jak moc se s tim smelilo), dneska ty papiry muzes jit delat rovnou bez niceho.
    RALI
    RALI --- ---
    SPM: jde o to, jak byl starej, na vojně to šlo během 3 měsíců z chodce na full řidičák (autobusem si nejsem jistej)
    SPM
    SPM --- ---
    ADAMIRA: Nejsem si úplně jistej, jestli ty řidičáky a technický vlastně vůbec mění situaci k lepšímu. Před hodinou mě málem zase kretén s kamionem rozdrtil o svodidla. Nájezd na D11 ze severního okruhu, dva pruhy co na konci končí a zatáčka. Mermomocí musel levým pruhem předjet osobák, který mu na tý dálnici stejně vzápětí ujede. Budiž. Počkal jsem, zařadil jsem, jedu a ten kripl následně tu levotočivou zatáčknul střihnul tím levým pruhem, bez blinkru a najel do mě. Člověk, co tu autoškolu musel dělat 3x, aby se dostal na B, C, C+E.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Protože jako cyklista ses sice účastník silničního provozu se všemi pravy ale ne se všemi povinnostmi. Nemusis svítit, nemusis mít technickou a nemusis mít řidičák.

A podle toho to taky vypadá.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    HARDCABB: kamera, jamera, kamera, ....
    Na mě se slepice podívala až když sem jí vytroubil.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADAMIRA: A za našich mladejch byla voda mokřejší, to taky :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PISKVOR: A taky letadla litaj hůř!
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Přihlásit se k Facebooku | Facebook
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10227018090230818&id=1611663748

Řidič ve Studánce srazil cyklistu, který skončil v nemocnici. Policie hledá auto bez zrcátka | Krimi | Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje
    https://liberecka.drbna.cz/krimi/33791-ridic-ve-studance-srazil-cyklistu-ktery-skoncil-v-nemocnici-policie-hleda-auto-bez-zrcatka.html
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADAMIRA: Provozu v Praze obecně. Řídím tu třetí dekádu, a takhle neurotický to tu nebylo doslova nikdy, a to i v situacích, které obsahují přesně 0 cyklistů.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    doochodci, woltove a rodice s detma - tam lze predvidat jen a pouze pruser, ne nejaky respekt k predpisum...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ANAXYM: tak řidič by měl předvídat, ale když dojde na lámání chleba tak vina je jasná

btw. nevim jestli se mi to zdá nebo to nějak souvisí ale po covidu se úroveň zmrdství cyklistů v Praze zvedla tak o 300%, já fakt jen čekám kdy někdo nějakou pumpičku prostě oddělá
    ANAXYM
    ANAXYM --- ---
    ADAMIRA: Neubrzdíš, neukecáš?
    Po tom co tu nedávno proběhlo pár historek o tom, jak řidič nepředvídá a přestože je na hlavní a má přednost, stejně má povinnosti předvídat, si nějak nejsem jistej ničím :P
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HARDCABB: proč by to měla být tvoje vina?
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    choleru a zarazeny srani vsem cyklistum, kteri pri vjezdu z vedlejsi na hlavni vubec neresi to, jestli po ty hlavni neco jede. jedu po hlavni, vpravo z vedlejsi se objevi baba na kole, mrkne doleva na moje auto (rikam si, proc vlastne?) a suverenne mi to vysle do pruhu primo pred auto, kdyz mam v protismeru auto a absolutne nemam sanci ji tak objet. full brzdy, do zad dostavam bombu od notebooku kterej jsem si nechal polozenej na zadnim sedadle, baba dostava trubku a jeste se tvari ublizene, co si to dovoluju.

fakt by me zajimalo jestli by i todle byla moje vina, kdybych to neubrzdil a tu starou raspli predcasne stornoval
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam