SPM: jako co? Třeba že posadíš za knipl dítě který omylem vypne autopilota, pilot si toho nevšimne a všichni zařvou? 10ti letý dítě ví že děti za knipl nepatří. Mám ti najít další příklady?
Point je, že "řidičáky nemění situaci k lepšímu protože já zažil blbce s řidičákem" je naprosto stupidní argument na úrovni "bezpečnostní pásy jsou k ničemu, já znal člověka co ho měl a stejně umřel"
SPM: poprvý Bčko a napoprvé? Tak to gratulki
Já ho dělal asi před 10ti lety (Praha), vyhodit na první jízdě byl absolutní standard, můj instruktor říkal že zažil úplny minumum lidí který udělali papíry naporpvý (a to většinou byli lidi kterejm předtím papíry vzali a dělali je znova), tak 50% nechaj vylítnout i napodruhý a pokud to neuděláš napotřetí tak čau, kurz znova (kterej ted stojí 20k). A takovejch lidí nebylo málo. Důvod vyhození? "Ještě jednou se zeptej a v životě už nesáhneš na volant" apod.
Znám docela dost lidí který ten tlak neunesli a prostě se na to vykašlali s tím že už nikdy nebudou řídit (a byli to zrovna lidi u tkerejch si myslim že by jezdili určitě dost bezpečně).
Upřímě řečeno dělání jízd pro mě byla opravdu nepříjemná zkušenost a komisaři jsou skanzen normalizačních zmrdů - tvrdit že papíry daj dneska každýmu je fakt nesmysl - představa že bych to musel dělat znova, to bych snad radši vykrvácel prdelí (a to se považuju za člověka co umí řídit a jezdim bezpečně).