• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    SPM
    SPM --- ---
    COWBOY: Predjel jsem ho. Asi. Ja jel furt 110 na tempomat (maximalni komfortni rychlost v ty krabici). Predjel ho, zaradil se. On me po chvili predjel, zaradil se a zpomalil. Tak jsem ho predjel zase. To se cely nekolikrat zopakovalo, az jsem dostal ze zadu kanonadu dalkovek, pri predjizdeni neco divoce gestikuloval a pak se teda priznam, ze jsem bliknul taky, aby si nemyslel, ze je jedinej kdo ma dalkovky. Tak hamtnul na brzdu.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SPM: A cos dělal, že tě musel vybrzdit?
    SPM
    SPM --- ---
    Tak jak jsem nemel nikdy pocit, ze by jinde ve svete jezdili nejak lepe, tak to beru zpet. Takovou sbirku zakomplexovanejch kriplu jako u nas nikde jinde nemaji. Za posledni 2 tydny najeto 2500km po Rumunsku vcetne vetsich mest, 2x projete cele Madarsko a jediny incident ma ceste je, ze me (s dodavkou) na Slovenske D2 vybrzdil cesky superb.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    První co mě napadlo, že je to na brněnských Vinohradech. A tušení mě nezklamalo. Tam je to na žalobu městské části i magistrátu za obecné ohrožení. Žil jsem tam před lety a vidím, že se nic nezměnilo.
    Přitom parkovacích míst je dostatek, jen je potřeba dojít 1-5 minut od baráku, to lidi nedají.
    Počet aut zaparkovaných na sídlištích neustále roste 🚘. 🅿️ Důsledkem toho nastávají situace, kdy vozidla blokují cestu. Ačkoliv je parkování často... | By BRNOinMotion
    https://www.facebook.com/brnoinmotion/videos/290381643950159/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Chcete jet jak prase a vysmat se radaru? Jedte jako pes!
    Za volantem na slovenské silnici seděl pes. A překročil rychlost v obci - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-za-volantem-na-slovenske-silnici-sedel-pes-a-prekrocil-rychlost-v-obci-40445146
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Pěkné salto. Naprostej magor
    Že auto srazí cyklistu, to bohužel není nic neobvyklého. 🚴🏼‍♂️ Předevčírem se ale u bývalého Prioru stala nehoda naruby: cyklista, který nerespektoval... | By Městská policie Plzeň...
    https://www.facebook.com/mpplzen/videos/1738562809921291/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TOMBRIDER: šmarjá tohle etnikum, ladičo-romo-kolotočáři, kde se to vzalo, ty se museli v rámci rodiny množit dýl než Habsburkové

Co se týká kopnutí do auta, zeptal bych se Filipa Turka nebo jiného experta, z mého pohledu tomu chodci zablokoval přechod, ten chodec byl nejspíš na cestě darovat orgán, vyzvedout umírající babičku, chytit padájící piáno apod. - tím pádem má v tu chvíli právo dotyčné auto napadnout, zapálit, rozkopat, zavřít do vězení a následně popravit celou rodinu, to auto je terorista, extrémista a především komunista.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    Taky mi prijde, ze se tam neco delo uz predtim. Kazdopadne z toho zaberu ten konflikt vyvolal dedula. Muze byt nastvany jak chce, ale kopnul do toho auta on. Taky jde videt, ze jak ten kluk vyskakuje z auta, tak se deda velice ochotne vrha do boje. Takze za me 50:50.
    PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    Pripada mi, ze tam ten chodec neco hulakal a gestikuloval jeste kdyz byl mimo zaber (je slyset a je videt, jak asi hrozi pesti). Ridic pribrzdil, ale pak se asi rozhod, ze bude lepsi ho objet a hledet si svyho. Pak prislel ten kopanec.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Z jiného úhlu.. Nejlepší jak se tam začnou rvát úplně jiný magoři. :))
    https://x.com/OMGzine/status/1706675586968457551?t=JqKwIbvYAqJveprrvFR8LQ&s=09
    JOPS
    JOPS --- ---
    RALI:
    SAMOUT:
    ADAMIRA:

koukal jsem na to video a ta Audina nezastavi. Hodne zpomali, ale nezastavi. Chapu, ze chodec muze byt rozcilen a hodne rozloben :D , ale kurva, kopnout mi timhle stylem do auta, tak z toho auta vyletim i ja a to jsem relativne klidas.

Ale za sebe rikam, asi chyba ridice, ten chodec byl na prechodu, ridic o nem vedel, jel hodne pomalu, mel ho pustit. Otazka zni, zda ta gestikulace chodce mohla byt vylozena ve stylu, asi ukazuje, at jedu, tak jsem jel?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    RALI: Hele nezastavil. Koukni na to. Ani na vteřinu se mu nezastavila kola. A druhá věc je. Jakmile někdo jde po přechodu. Tak na něj proboha nevjíždím ale počkám až přejde. A nesnažím se přejet chodci špičky bot . Řidič je rozhodně zmrdskej kripl. To že chodec je nervák a debil, že mu kopne do auta je věc druhá...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    RALI: mno to už je taková filozofická otázka - pokud teda fakt vynecháme co se (ne)stalo předtím - týpek se zastavil snad na půl vteřiny a tuner už ho objíždí - jakože kdyby si tam stoupnul a stál tak to objetí chápu, ale tohle je trošku přetlak semene

Fakt asi hlavní bude to co se stalo předtím, přiznávám že mám v tomhle bias vůči ladičům.
    RALI
    RALI --- ---
    ADAMIRA: no ja ti nevim, zastavil pred prechodem, typek evidentne neco gestikuluje a porvava. Tuner aniz by nejak zasadne ohrozil ci omezil chodce je chce objet a dostane kopacku do dveri....no myslim ze na tom jsou oba zucastneni dost podobne...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SAMOUT: tyvole tak asi koukáme každej na jiný video - a nebo je spíš přání otcem myšlenky, že?

Něco tomu asi muselo předcházet, pokud ne, je totální píča ten řidič naprosto bez debat.

Tunning exot ve žlutý káře v Pařížský*... mno mám tip kdo tam bude asi kokot

(*vážně jak se tohle stane? to mu v porodnici omylem zarazili šroubovák do hlavy nebo...?)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ZVIRATKO: V tom vlakne pisou, ze tam jezdili dajaci tuneri, a lidi filmovali je. Dedek na prechodu se tam jen prichomejt. Ale cert vi.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    tomu evidentne neco predchazelo, jinak by to nikdo netocil...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SAMOUT: Kokoti jsou to oba, o tom asi žádná. Nicméně něco se před tím muselo stát.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    FRK_R23: Neni, pouze je videt, ze se zastavi vprostred prechodu, a zacne na toho ridice nasrane gestikulovat.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    A co mu ten chodec říká? Neni mu moc rozumět...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam