• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    STRACENA: Nevím, zda to tu v klubíku už bylo, ale (pokud se nemýlím), tak v Turecku mají v některých jednosměrkách na výjezdu takové ty sklopné pásy s hroty. Pokud člověk vjede v zakázaném směru, má probodané gumy.
    JFM
    JFM --- ---
    CENOBIT: Část kamionu byla nadhozena do výšky, došlo ke styku s tramvajovou trolejí. 500 voltů dokáže udělat dostatečně silný elektricky oblouk, aby chytla nafta.
    CENOBIT
    CENOBIT --- ---
    Řekněte mi prosím, jak je možný, že to takhle rychle, prakticky hned po kontaktu blaflo? Já myslel, že nafta takhle snadno nezahoří nebo se mýlím?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Přesně kvůli podobným situacím se vždycky potim když vezu někoho na zadních sedačkách mýho 3dvéřovýho auta. :/
    TAX
    TAX --- ---
    SPM: jj, beru zpet. po videu od PISKVOR je jasne, ze nejlepsi bylo vzit nohy na ramena a zdrhat.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DURDIN: v tyhle stanici zadnej osobni vlak nestavi, ono to ani neni samostatna stanice - ale soucast obvodu olomouckeho hlavniho nadrazi.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DURDIN: Tak jistě, to je taky možnost, zda je to větší nebo menší debilita než psaní SMS... IMHO stejná.

porad tak nějak žiju ve světě, kde i tihle lidi "co to tam už znaj" maj minimální pud sebezáchovy a alespon se podívaj jestli tam nic nejede, na druhou stranu jsem přes 10 let dělal v oboru kde jsem s řidičema kamionů docela často spolupracoval a... jak bych to řekl kulantně... nejsou to zrovna nejvostřejší tužky v penálu
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    ADAMIRA: Není to takový ten přejezd za stanicí vlaku, kde typicky bliká přejezd celou dobu než si lidi nastoupí a vystoupí z vlaku co tam zrovna zastavil a to byl nějakej kamionák "co to tam už zná"?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SPM: Tak nějak. Pokud odtamtud utek, udělal jedinou možnou rozumnou věc.
    SPM
    SPM --- ---
    PISKVOR: Jenom by mě teda zajímalo, jak měl ten v tom osobáku naproti ujet od toho požáru, aby mu to neshořelo :-) To byl takovej fofr, že bych byl rád, kdybych z toho auta vůbec vylezl a vystoupil.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PISKVOR: ano děkuji

Ok můj tip je nějaká hrozně důležitá SMS díky který zachránil život svý babičce, možná život několika babiček.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADAMIRA: TLDR: video uvolněný PČR: Zabzař v provozu, bliká červená, přijíždí vlak, z boku to do něj napere náklaďák.

Lépe takto?
    https://twitter.com/PolicieCZ/status/1714944593400049671
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PISKVOR: nefunguje :(
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TRISSIE: ...a vyšetřování zjistilo, že přání otcem myšlenky: "může za to přejezd, může za to fáze Měsíce, může za to fyjala, ale nikdy, NIKDY za to nemůže řidič!!!!"
    https://twitter.com/PolicieCZ/status/1714944593400049671/mediaViewer?currentTweet=1714944593400049671%C2%A4tTweetUser%3DPolicieCZ
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    TAX: vždyť to blaflo hned po nárazu...
    TAX
    TAX --- ---
    STRACENA: z meho pozorovani si spousta lidi mysli, ze se pri sebemensi nehode nesmi z vozidlem z mista nehody hnout (pak jsou videt auta, ktera tezce zavazi provozu kvuli uplne prkotine). po kolizi na prejezdu doslo k pozaru patrne az po chvili. mozna kamion osobak najek lehce trefil a ridic osobaku usoudil, ze se z mista nehody nesmi odjet.
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    TAX: treba mu odlitnul kus vlaku na auto, to nevime :-)
    TAX
    TAX --- ---
    TOMBRIDER: jestli osobak stal nebo se pohyboval zatim nevime. kdyby stal, proc nevycouval a ochotne shorel?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Evidentně systém fungoval. Proto tam zastavil a stál osobák z protisměru. Co pak shořel taky...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    TRISSIE: tak jsem se ze zvedavosti podival a doba potrebna pro uzavreni toho konkretniho prejezdu je stanovena na 40 sekund... to znamena, ze nejmene 40 sekund tam blikaji cerveny svetla, nez se tam vpusti nejaky vlak (a jinak je to navazane na zabezpecovaci zarizeni; konkretne odjezdova navestidla v Olomouci hl.n. z jedne strany a Olomouci-Belidlech na strane druhe, je to defacto v obvodu stanice). A cely je to tam z pohledu technologie pomerne novy - ESA11, na prejezdu PZZ-EA PZS 3SBI. A i z z fotek je videt, ze prejezd fungoval - a tech vystrazniku je tam nekolik vedle sebe, to prehlidne fakt jen... s prominutim debil, co se venuje ptakovinam okolo a ne rizeni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam