• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PISKVOR: taky jsem marně přemýšlela, jestli jsem někdy byť i jen slyšela o někom, kdo vyměňoval žárovky v blinkrech?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DARK_SAVANT: To je rada tak jako na Škodu 1000MB v sedmdesátkách, páč tam byly 1.žárovky, a 2.ty nebyly k dostání. Kolik mají MTBF LEDky, bambilión hodin?!
    DARK_SAVANT
    DARK_SAVANT --- ---
    DANYSEK: si nedelej srandu, kamaradka mi uplne vazne rikala, ze ji manzel poradil neblikat, aby nemuseli tak casto menit zarovky..
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    MVEK: Tam jsem už párkrát přemýšlel jak by to asi vypadalo, kdyby to někdo v tom pruhu zkoušel dodržet. Za ním klaksony a nadávky a před něj se řadí auta z toho vedlejšího popojizdeciho pruhu 😂
    MVEK
    MVEK --- ---
    Já vím, jednou za sezónu si vyjedu na delší cestu, tak z toho mám svátek:-).

Ale překvapil mě minulý pátek sypač na Vysočině, který měl nahozené oranžové svítící X na zadní straně, a já nevěděl, jestli to tedy znamená, že se musím zařadit za něj... Nakonec se ukázalo, že sjíždí, tak se to vyřešilo.

Ještě víc mě zaskočil most, na kterém je jedno žluté X za druhým na vozovce, a to po celé délce několika set metrů bez přerušení. Jako chápu, že ho nechtějí zatížit (nemůžu si vzpomenout, jestli to nebyla Šmejkalka), ale tohle přece nejde splnit. Na konec toho omezení pro zastavení vozidla ani nedohlédnu, tedy nemůžu splnit to, že tam nesmím najet, když nemůžu pokračovat dál. Mělo by to být aspoň přerušované. Navíc bez oznámení dopředu si ani ten odstup celého mostu nestihnu udělat, kdyby náhodou tam byla kolona.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYWERN: setri baterku, neasi... vis co za prusvih by to bylo, kdyby nemohli pustit majaky cestou pro svacinu? :-)
    SPM
    SPM --- ---
    VYWERN: bejvávalo, to je spíš syndrom zlepšování výbavy v levných autech. Tak jak před x lety ty nejdražší auta měly ABS a dnes je to už asi 15 let, co ho povinně musí mít všechny auta, tak odstranění páčky na blinkry už není doména BMW a Audi od A6 výše, ale mají to i fábie v základu :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VYWERN: touché
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    ADAMIRA: blbe je, ze ja kdyz jedu za cajtama, tak oni ty blinkry ve vybave taky casto nemaji :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VYWERN: Vždycky si říkám, když si policajti stěžují že nemají prachy, že by si mohli na jeden den stoupnout k X kruháčům a museli by tam vybrat deně bžiliony jenom za to že nedali blinkr.

Ale pak si vzpomenu že se jedná o český fízly a ty už všechno na silnicích a ulicích vzdali takže je jednoduší prostě vysát něco z rozpočtu.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    SAMOUT: co Italie, ale v CR nedava blinkr přes 50% ridicu. Zas ale je to fajn vedet, ze jsme tak bohaty narod, ze tu ma kazdy druhy BMW :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NJAL: A cela Italie bude jezdit rovne...
    NJAL
    NJAL --- ---
    SPM
    SPM --- ---
    TAX: Jo, tak to já ani nemyslel, že by to udělal naschvál. Jenom to bylo takový povzdechnutí, že i tam, kde je všude hromada místa a mohl si do toho kufru jít úplně stejně aniž by ho to jakkoliv omezilo, tak to auto prostě kydne na to jediné místo široko daleko, kde bude překážet.
    TAX
    TAX --- ---
    SPM: to neni naschval. to je pouze debilita a bezohlednost "potrebuji neco z kufru, musim si pro to jit ted a tady". podobne jako debilove, kteri na vicepruhovych silnicich minou sjezd a zacnou k nemu couvat, protoze "uz nikdy nebude zadna sance se k nemu vratit". nebo otaceni okamzite pote, co zjisti, ze se spletl, zastaveni v momente, kdy nevi kudy a pod, bez ohledu na okolni provoz. dokonala jsou v tom cizokrajna jelita, ktera jezdi za bolt, wolt, cokoliv.
    SPM
    SPM --- ---
    DOCKINEZ: Maj to u prdele vsichni. Ja vcera vyjizdel ze samoobsluzny benzinky a borec co vyjel tesne prede mnou zastavil uprostred vyjezdu a sel si pro neco do kufru. Taky nemohl zastavit na kraji nebo na parkovacim miste, co měl presne 10 metru pred sebou, musel zastavit tam, kde kolem nej nikdo neprojede
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KULA: Nedávno to takhle dva prudce inteligentní spoluobčané nachali stát na blikačkách a „jenom si zašli pro cigára do večerky“.

Že mezi nima není prostor na projetí, to je zjevně nezajímalo. Přece neudělají ani o krok navíc!
    MALLOCH001
    MALLOCH001 --- ---
    KULA: Tam se vždy žilo zvláštně
    KULA
    KULA --- ---
    Šance je, že jeden z nich má hlavu na krku. Ten druhý ji má prdeli ve Slaným.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Btw.ve městě kde žiju (není to v Česku) se rozhodli, že na některých víceproudových ulicích s velkým provozem zruší přechody, které nemají semafory (nebo alespoň oranžové blikání, které si chodec může aktivovat). Vzali štětku a zebry zamalovali, ale samozřejmě je to vidět, kde ten přechod byl. A spousta chodců i řidičů se tváří, že tam ten přechod stále je, což zvlášť třeba na pětiproudové jednosměrce vytváří dost nebezpečné situace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam