• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    HANZO: Nuže, kolik?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    KUHL: Jsi trošku zmatenej, nejdřív boháč teď chudák, pak se ptáš na holky, ale myslíš kluky. Ale tak zkusil jsi to.


    DANYSEK: Já tu ukazuji opak, rád počkám až maminka vyloží svojí ratolest, nicméně to pro mě neni tak zásadní théma abych tu v něm pokračoval. Přeci jen u nás v klacíkově vyložíš malotřídku za chvilku.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FORTRESS: no jasne, protoze holt na silnici se kazdej druhej chova jako sebestrednej sobec... co vidi jen sebe, sebe... a na ostatni kolem sebe sere.
    Jo, za tenhle marast, ve kterym tu zijeme si muzeme sami :-) Vlastne tu kazdymu ukazujem, jak je ta neucta k nejakym pravidlum vlastn skvela vec... ne, timhle stylem ty pravicovy hodnoty neuhajis ;-)
    KUHL
    KUHL --- ---
    FORTRESS: hehe. Takže ty ty auta ani nevlastnis? To si mnohem větsi chudak než jsem si myslel. Jak to jde se zenskyma?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    KUHL: Já ale ukazuju showoff káry jen v auditkách na to určených a to ještě tak 5 postů mejch aut za 2,5 roku. To že jsi šmucka nezpochybňuju.


    DANYSEK: Já se jenom odmítám stresovat že někdo zastaví a vyloží děti, thats all. Podle mě tyhle problémy máte hlavně v Praze a pár dalších velkejch městech.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FORTRESS: tyvole a jak to tam chces k tem skolam, co se stavely v casech, kdy decka do skol bezne chodily pesky a po svejch nasochat?
    proste tam neni misto, musel bys tam mit pred skolou ctyrproudou komunikaci, kde v kilometrovy delce ten jeden pruh vyhradis ciste na vykladani decek... tak abys uspokojil tu potrebu behem 10-15 minut tam ty decka pred skolou z aut vyhazet
    KUHL
    KUHL --- ---
    Je teda pravda že fortress se svejma showoff karama musí každému ukázat, že bohatej je. A že ostatní jsou smucky
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FORTRESS: Náhodou u nás na divokém východě vykládají potomstvo před školou nejen paničky v SUV, ale i nižších deset tisíc s Thaliema s nefunkčním filtrem pevných částic apod., heč! :)

    Je super to při ranním venčení čokle čichat.

    rOVnOsT!
    KUHL
    KUHL --- ---
    FORTRESS: kdo má auto je bohatej? Megalol.
    Podle tvyho komentáře jsi tam asi nebyl no, promin :(
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    DANYSEK: Ty jsi docela načichnul tim levicovym pyžmem z VV všiml sis toho? ;)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FORTRESS: Akorat ze zrovna v Praze bydli spousta bohatejch lidi, zejo :-) A pak se presne narazi na ty limity, ze pred skolama to K+R proste nemas sanci udelat, aby se tam v rozumnym case vylozili vsecky decka, jejichz rodice maji nutkavou potrebu si vsude vozit prdel autem.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    KUHL: Ne nebyl, máš pravdu, stahuji tento názor a přidám se do tohohle pointless rantu na bohatý lidi s autama.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KUHL: to je videt i v jinych MC....
    FORTRESS: akorat tohle moc "nenaskalujes"... i kdyz tam kazdej zastavi na minutu, tak tam stezi vylozis polovinu jedny tridy.... schvalne, kolik trid ma prumerna skola? :-)
    KUHL
    KUHL --- ---
    DANYSEK: na Praze 7 před skolama ulice rano zneprujezdnili. Prostě zákaz vjezdu a hotovo. Funguje to a všichni jsou šťastný.

    FORTRESS: byl jsi někdy ráno před nějakou školou? Myslíš te tyhle místa jsou volný? To ses asi zbláznil. Vše plny,klidne tam to auto parkuje hodinu; pak přijde nějaká panička a když se ozveš, zjebe te aby ses jako neposral, že ona snad může odvést svého synacka do školy (nebo nejakej blb)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HANZO: tak to res s mestakama, ty demente ;-) opet jsme u toho, ze tam sice hlidaj prechod a tyhle veci neresi... a je uplne fuk, jestli tam jako dement stojis ty nebo nekdo jinej.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    U škol už jsou častá K+R místa pro vyložení dětí. Nevim že je z toho tady takový drama.
    SPM
    SPM --- ---
    HANZO: ono bych navíc podotknul, že ty náplavy v noci jsou obvykle doma někde v poli a netouží po tom parkovat ti před školou :-) Takže na tom místě nejspíše parkuje nějaký überměšťák jako ty, co si pořídil auto, aniž by ho měl kde parkovat a musí si s ním vozit prdel po městě :-)
    HANZO
    HANZO --- ---
    DANYSEK: píšu ti ty demente, že tam parkujou lidi celou noc a celý den. Jinak je tam vždycky volno, protoze se tam rodiče nezdrzujou. A zásobování školy má vyhrazeny parking úplně jinde.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HANZO: a kde bys ty chytraku zastavil v pripade, ze by tam vykladal dite ci zbozi do skolni kantyny nekdo jinej...? :-) Ne, tyhle mista tam nejsou proto, aby byly volny zrovna v moment, kdy ty se tam priprdelis.
    HANZO
    HANZO --- ---
    GLOBETROTTER: mne je jedno, kde budou parkovat, ale rozhodně ne na vyhrazenym parkovišti před školou, kde je omezený parkování přes den na 15 minut.ale protože tam nejsou modrý zóny, tak tam klidně parkují celý den..
    A kvůli takovým curakum pak musím zastavit na žlutý, abych vysadil děti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam