• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    JOHY
    JOHY --- ---
    JOHY: tady video ze srážky:
    -> Hasiči <- pro někoho obyčejné slovo, pro nás Rodina
    https://www.facebook.com/HasiciProNekohoObycejneSlovoProNasRodina
    JOHY
    JOHY --- ---
    Tragická srážka s tahačem tanku na D1 u Bohumína | Jeden člověk zemřel a jeden byl zraněn při nehodě dvou nákladních a jednoho osobního auta na dálnici D1 u Bohumína. Provoz na dálnici je ve směru do....
    https://www.facebook.com/watch/?v=768751028701687

    šílený
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Sražení ženy a vnuček autem má druhou oběť, v nemocnici zemřelo jedno z dětí - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/nehoda-caslavice-trebicsko-deti-vnucky-babicka-umrti-auto-policie.A240506_114852_jihlava-zpravy_mv

    Bezvědomí!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HARDCABB: jojo, potkali jsme takovýho experta v serpentinách na Horoměřické, zastavil těsně před zatáčkou.
    blbý na tom bylo, že jsem na tuhle situaci měla výhled z tý houkající sanitky, která vezla moje dítě v bezvědomí a s klesající saturací do Motola, tak jsem si to brala trochu osobně.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    vcera jsem videl podobnyho experta, za kterym se behem projizdeni (hodne uzkyho) kruhovyho objezdu objevila houkajici a blikajici sanitka. jeho reseni bylo dupnout na brzdu, zastavit a ucpat kruhac se sanitkou primo za prdeli.
    TAX
    TAX --- ---
    nejde o ceskou silnici, ale dam to sem kvuli tomu mamlasovi, ktery jede pred kameramanem a ktery proste neuhne i kdyz ma vpravo metr a pul asfaltu.
    Letadlo nouzově přistálo mezi auty na dálnici v Lotyšsku - iDNES.tv
    https://tv.idnes.cz/zahranicni/letadlo-poskodit-motor-nouzovy-pristat-dalnice-lotyssko.V240506_095818_idnestv_anka

    jsou proste lidi, co maj v hlave nasrano a za volant by se nikdy nemeli dostat.
    SPM
    SPM --- ---
    NJAL: Jo, jsem chtel napsat do prikopu... koukam ze uz se mi pletou slova a to vraceni ridicaku prijde drive, nez jsem cekal :-D
    NJAL
    NJAL --- ---
    SPM: Jenom uplna technicka, predjizdene auto nelze vytlacit do protismeru, spis do pangejtu :-)
    SPM
    SPM --- ---
    ADAMIRA: já spíš popisuju realitu, jak to tam funguje... souhlasit s tím nesouhlasím, ale je to asi tak to jediné, co s tim mohu dělat. Teda ještě mohu doufat v to, že až zestárnu já, tak budu mít dost rozumu ty papíry vrátit včas; pokud nějaká auta v té době vůbec ještě budou :-)

    Jinak prostě... co si budeme povídat, se vzdělaností na těch malých vsích to většinou není úplně nejlepší. Většina tamních lidí v produktivním věku trpí něčím, co bych nazval jako těžké problémy s alkoholem (což zase, vzhledem k tomu že všude je to daleko, se v těch dopravních statistikách nejspíše projeví také...) a bohužel s přicházejícím stářím lidé nezmoudří, ale spíše naopak. Doktoři vydávají posudky, ale faktickou zodpovědnost za ně pak stejně nemají, takže ikdyž to nebude známý, tak se jim nejspíš dědečka zželí, aby si na ten nákup mohl dojet. No a pak to takhle vypadá... U případu z mého okolí alespoň tu řidičskou kariéru ukončila STK a ne nehoda...

    Nicméně navzdory všemu bych řekl, že před několika lety ta situace na silnicích byla ještě horší... to kromě staříků, co se plazí prostředkem silnice pod polovinou rychlostního limitu, mezitím ještě lítali mladí blbečkové, kteří neměli problém jet 120 v obci a předjíždět v místech kam nevidí s tím, že když něco vyjede proti, tak předjížděné auto vytlačí do protisměru. Tak alespoň té druhé skupině už asi ty papíry sebrali, pač mě tam dlouho někdo podobným způsobem nenasral :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SPM: A měl jsi pravdu:
    „Podle informací, které mám, jde o staršího místního občana. Po nehodě měl tvrdit, že měl zdravotní problém, nehodu si nepamatoval. V tuto chvíli podle informací z místa, nešlo o úmysl. Musíme si ale počkat na závěry policejního vyšetřování,“ řekl ČTK starosta města Jiří Škop.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SPM: No nevim, mě přijde že to trošku omlouváš :)

    tohle je bulshit a u mě přes to nejde vlak, sorry...
    SPM
    SPM --- ---
    ADAMIRA: No, v tomhle kraji jsou celkem bezny lekarsky posudky s omezenim do vedlejsi obce... nechci to tim nejak omlouvat, ale realita v tomhle kraji je takova, ze mas okolo hromadu vesnicek s par obyvatelama, kde jidlo koupit nejde. Obyvatelstvo je spise prestarle, MHD dost tristni a na kole tam nezvladam jezdit ani ja, pac je to samej zkurvenej kopec. A presvedcit lidi, co tam zijou cely zivot, aby se prestehovali do mesta, kam na ten nakup dojdou pesky, jde blbe...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SPM: asi budeš mít pravdu:

    "Případ policie vyšetřuje, podle starosty měl řidič zřejmě zdravotní indispozici a nehodu nezpůsobil úmyslně."

    Takže řidič se osobně znal s Václavem 4 a nikdo mu nebude nařizovat co smí a nesmí i když každejch 5 minut upadá do komatu a vidí max 30 cm před sebe.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SPM: jo tohle je taky dost možný :)
    SPM
    SPM --- ---
    ADAMIRA: Tam to znam celkem dobre. Takze muj osobni tip je ridic rocnik 1890, ktery sj nevsiml, ze ridi. Kdyby nebyl zranenej i ridic, tak bych jeste tipl, ze sj popojel na zmrzlinu a zapomnel to zabrzdit (je to k neuvereni, ale zhruba 75% dementu, co vyjdou z penny a chteji zmrzlinu, si tech 20 metru od parkoviste ke stanku se zmrzlinou popojedou autem a nechaji tam stat nastartovane a vypicene auto v tom vyjezdu z arealu)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Můj tip - extrémně důležitá SMS týkající se stěhování piána z nedostupného bytu a zároveň kolonoskopie babičky. Všichni ve frontě byli komunisti.

    V Polici nad Metují auto u supermarketu vjelo do lidí, osm zraněných včetně dětí - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hradec-kralove/zpravy/police-nad-metuji-nehoda-auto-chodci-zachranka-vrtulnik.A240409_170352_hradec-zpravy_vajo
    SPM
    SPM --- ---
    PISKVOR: Jo, tohle různé nesmyslné předbíhání mě také úplně jebe. Viděno na jižní spojce každý den: jak se objeví připojovací nebo sjížděcí pruh, jeb do něj a nakonci zpátky. Ostřejší hoši to berou přes každou benzinku a obvykle se nezdráhají to kolem toho stojanu vzít tak osmdesátkou. Když kamiony v pravém mají mezi sebou mezeru alespoň jednoho osobáku, šup tam, předjet jedno auto a násilím se do té kolony narvat zpátky. A hvězdu jsem potkal před dvouma týdny při nájezdu na okruh za Říčanama. Tam je taky kruhák s bypassem do prava. Kolona už od Říčan, 99% aut jede tím bypassem na okruh, kde se dává přednost těm, co přijedou z kruháku (na kterém je celkem malý provoz). Takže celá kolona pomalu, ale plynule jede tím bypassem, když kretén přede mnou to vezme rovně na ten kruhák a prvním výjezdem ven. Takže jede po hlavní, pomohl si úplně přesně o dvě auta (200 metrů před nájezdem na dálnici, kde může pak vzít úplně všechny) a celá kolona kvůli němu zastaví.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    PISKVOR: Samozřejmě to jsou chemtrails, žádný saharský písek. Psali to na internetech :-)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Ľuďom jebe, nepadá místo písku ze Sahary nějaký LSD nebo něco? Jinak nedovedu vysvětlit, že "tady je kilometr kolona" má řešení "no tak ji objedu kilometr v protisměru a nacpu se dopředu, protože JÁ jsem něco víc, ti ostatní tu stojí jen aby mě srali."

    TL;DR: tahle značka znamená "NPC vpravo, opravdoví lidi vlevo."

    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/lukahobaza
    WARSHEEK
    WARSHEEK --- ---
    Zrovna dneska jsem stál na běžný světelný křižovatce v Braníku. Chtěl jsem odbočit doleva, kde byla zácpa. Když měl můj směr zelenou dával jsem přednost protijedoucím, kteří křižovatku ucpali. Blik, červená a křižovatku pro změnu ucpávaji auta jedoucí z pravé strany. Projet křižovatku tak, abych jí plynule opustil bez zastavení a blokování některých ostatních aut prostě nešlo. Nespěchal jsem, takže jsem to vydržel 4 cykly a pak jsem raději jel jinudy. No, a tady bych se chtěl těch níže zmíněných autobusáků zastat. Jednak nemají možnost změnit trasu a tím dopravě ulevit. Pak taky vezou hromadu lidí, kteří si tam nehoví jako autaři, ale jsou tam namáčklí jako sardinky a každá minuta navíc je prostě víc na hovno než minuta navíc v autě. Rozhodně netvrdim, že ucpat křižovatku autobusem je dobrý řešení, ale sedět v tom buse tak jsem vděčnej, že má řidič trochu lokty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam