• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SAMOUT: doufam, ze zmizel z gpsky a porusil tak naky VOP a dostane od provozovatele minimalne zlutou kartu..
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    HAR4NT: Z kopce dilem na kraji pravyho pruhu, sem tam po tom uzkym chodniku u steny tunelu :-). Jestli pokracoval az do Povltavsky, nebo vyjel na Trojskej most, to uz nevim. Ale jel tam minimalne od Letny.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    JOPS: kamosi si zabouchli kdysi klicky ve favoritu a velkej kamen mrstenej do jednoho z tech zadnich 3uhelnikovejch okynek (ze prej kdyz je nejmensi, tak bude i nejlevnejsi ho opravit, cili zkusime to tudy!;)) se odrazil proti nim jako hopik..nakonec snad museli roztriskat okno v 5. dverich
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SAMOUT: jel aspon do kopce a v levym pruhu, nebo to byl nakej srab?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Videl jsem uz v zivote lecos, ale cyklistu na sdilenym kole v Blance jeste ne. Prilbu pochopitelne nemel, akorat sluchatka.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    TAX: Popravde si, snad vyjma poruchy signalizace a la film Okresni prebor, nedokazu predstavit situaci, kdy by vinikem srazky vlaku a auta nebylo auto 🙂.
    FAT
    FAT --- ---
    TRISSIE: Jo, jo... Tam je to dost úzké a navíc je tam dost havárek, mnohdy auto s vlakem a tomu nerozumím...
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TAX: Tak od toho je povinné ručení,ne (pokud je výše škody vyšší, než limit, jde zbytek za viníkem, ne?)
    JOPS
    JOPS --- ---
    kamarad policajt rikal, ze kdyz uz rozbijis okenko v aute, tak idealnim mista jsou tusim spise rohy skla, nez se to snazit rozbit prostredkem. Ale osobne jsem to jeste nezkousel :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    když jsme u těch přejezdů, znáte takový ty situace, kdy se na úzký silnici potkaj dvě auta a je trochu vošajslich se popasovat, aby obě projely?

z Kralup na Velvary je silnice sice skoro normálně široká, ovšem hned vedle silnice jsou koleje, a to tak, že jedoucí vlak zasahuje do vozovky. taky probíhá sklizeň, takže po silnicích na venkově jezdí různá zemědělská technika, kupříkladu kombajny. no a velké dodávky, to je úplně standardní součást provozu, že.
    tak ve čtvrtek večer se na téhle skoro normální silnici potkaly všechny tři tyhle věci najednou. Kolona za kombajnem, kolona za dodávkou, a do toho vlak.

jsem chvilku myslela, že budem couvat až do Kralup :-)
    TAX
    TAX --- ---
    TOOMIX: opravdu by me zajimalo jestli a jake nahrady skody jdou za temito lidmi (pokud byl vinik ridic). pokud ano, mozna by se mely zverejnovat.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    GLOBETROTTER: Možné to je, jen to bude výrazně jiný mechanismus než na co jsme zvyklí. (Byli zvyklí? Prodejce VW tvrdil, že už se do nových koncernových aut motorizovaný dveře nemontujou, páč to mnoha lidem zavřelo prsty.)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    PISKVOR: Někde jsem četl, že japonské taxíky mají automatické zadní dveře. Jelikož jsou japonské taxíky skoro výhradně jen sedany, tak posuvné dveře nemají. Nevím, jel jsem tam taxíkem jen jednou, seděl jsem vpředu a nepamatuju si, zda se to vzadu otevřelo samo.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    TRISSIE: I Rollsy to.maj jen na tlacitko, ne automaticky 🙂.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    GLOBETROTTER: Pro zadní *posuvný* dveře. Úplně jiný mechanismus, a kufr má zase úplně jiný tvar než přední dveře...
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TRISSIE: Tak některé minivany to mají pro zadní dveře a skoro všechna modernější auta mají automatický kufr, tak vymýšlet není co, jen to namontovat i na přední dveře :-)
    Každopádně ta elektrizace kde čeho (nemyslím teď pohon, tedy motor u elektromobilu) je důvodem, proč bych si nikdy nekoupil Teslu, stačilo mi v ní sedět jako spolujezdec při zkušební jízdě (řídila moje žena).
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GLOBETROTTER: dej tomu par let a nejsky inzenyr vymysli i to! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam