• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    Tato diskuze je věnována všem, kteří si uvědomují, že slušnost na silnici je velmi důležitá. Nejde o to striktně dodržovat pravidla, jde o to u řízení myslet! Zároveň také těm, kteří pomáhají zachraňovat lidi a odstraňovat následky dopravních nehod.

Kdo si myslí, že je výborný řidič, a že se mu nemůže nic stát většinou dopadá nejhůře.

Stop parkovacím zónám v okrajových částech Prahy

"Provozovatel vozidla zajistí , aby při užití vozidla na pozemní komunikaci byly dodržovány povinnosti řidiče a pravidla provozu na pozemních komunikacích stanovená tímto zákonem."

rozbalit záhlaví
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    PISKVOR: Už jsem taky při odbočování trefil obrubník, v garáži čtečku co byla vypíčená do jízdní dráhy i jsem drcnul do auta přede mnou když v půlce zatáčky zastavilo a ja koukal doleva. Ale tohle je na straně řidiče, to nejde přehlédnout nebo nevidět :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ZVIRATKO: Auto na hlavní stálo v koloně na semafor vpravo, odbočující se pokusil protáhnout mezi ním a dalším za ním, výsledek viz? (ostatní se nezdají být součástí nehody, ani ten černý)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Nechápu

PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DURDIN: Mně se z toho videa zdá, že je to tam celý kostičkovaný. Asi to bude z Minecraftu...
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    PISKVOR: mě se z toho videa zdá, že to teda nebliká vůbec
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PISKVOR: me prijde, ze vyjizdel po pameti a do toho resil hovor nebo radio, jako by ani tu zvukovou signalizaci neslysel a prvni zaregistroval az ty zavory
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    JENDAZCB: Tak tyvole přece si neodře lak vo šraňky!

A vida, zadařilo se. Šraňky se jeho vozu ani nedotkly! Pán má ale fištróna!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    JENDAZCB: "Bliká červená, vjedu tam" je tak všechno, co o něm potřebuju vědět.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JENDAZCB: panika kombinovana s demenci... no ale v prvni rade se tam vubec nemel srat systemem "to stihnu". A kdyz uz se tam teda nasrall, tak by mohl vedet ze sranky by v pohode prorazil, jsou na to staveny.
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    Co si myslíte o tomhle borci? Kdyby zůstal na první koleji, možná by ho ten vlak jen tak štrejchnul z boku a třeba by se taky nic nestalo. Jinak mě baví, jak ho vlak v podstatě jen odsunul o kus dál a vesele pokračoval. A kdyby byl borec fakt frajer, tak najel na trávu o kus dál a nakonec by se s tím vlakem ani nestřetl. Chápu, správný rozhodování ve vteřinách je fakt těžký ;)))

Řidič vjel na přejezd při spouštění závor, při snaze je objet ho vlak odhodil - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/usti/zpravy/olsinky-zeleznicni-prejezd-ridic-vlak-zavory-srazka.A240820_163405_usti-zpravy_grr
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SAMOUT: tak von to asi taky byl slusnej pacient..
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    HAR4NT: Ja doufal, ze zeadu se blizici sirena jsou policajti co ho jdou sebrat. Bohuzel to byla sanitka.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SAMOUT: doufam, ze zmizel z gpsky a porusil tak naky VOP a dostane od provozovatele minimalne zlutou kartu..
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    HAR4NT: Z kopce dilem na kraji pravyho pruhu, sem tam po tom uzkym chodniku u steny tunelu :-). Jestli pokracoval az do Povltavsky, nebo vyjel na Trojskej most, to uz nevim. Ale jel tam minimalne od Letny.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    JOPS: kamosi si zabouchli kdysi klicky ve favoritu a velkej kamen mrstenej do jednoho z tech zadnich 3uhelnikovejch okynek (ze prej kdyz je nejmensi, tak bude i nejlevnejsi ho opravit, cili zkusime to tudy!;)) se odrazil proti nim jako hopik..nakonec snad museli roztriskat okno v 5. dverich
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SAMOUT: jel aspon do kopce a v levym pruhu, nebo to byl nakej srab?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Videl jsem uz v zivote lecos, ale cyklistu na sdilenym kole v Blance jeste ne. Prilbu pochopitelne nemel, akorat sluchatka.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    TAX: Popravde si, snad vyjma poruchy signalizace a la film Okresni prebor, nedokazu predstavit situaci, kdy by vinikem srazky vlaku a auta nebylo auto 🙂.
    FAT
    FAT --- ---
    TRISSIE: Jo, jo... Tam je to dost úzké a navíc je tam dost havárek, mnohdy auto s vlakem a tomu nerozumím...
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TAX: Tak od toho je povinné ručení,ne (pokud je výše škody vyšší, než limit, jde zbytek za viníkem, ne?)
    JOPS
    JOPS --- ---
    kamarad policajt rikal, ze kdyz uz rozbijis okenko v aute, tak idealnim mista jsou tusim spise rohy skla, nez se to snazit rozbit prostredkem. Ale osobne jsem to jeste nezkousel :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam