• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    SPM: Ráno v pohodě, ale teď jsem byl na rentgenu a čekám na doktora. Začínají mě pěkně brát krk a záda. Se fakt těším jak si to užiju. :( ironie ) Manželce se stalo přesně to samé před rokem a ještě teď ji to občas bere.
    Prdel je že se s tím řidičem známe. Mě to došlo celkem rychle kdo to je. Jemu to docvaklo až když jsme začli sepisovat záznam.
    SPM
    SPM --- ---
    LIQUID_SOUND: tohle podle popisu chápu, že byla fronta z vedlejší do křižovatky, tak bych to asi úplně nenazval lepením na prdel... a možná bych měl i pochopení u někoho, že se to stane (byť teda u řidiče autobusu, co jezdí denně, je to dost k zamyšlení). Ale jako narvat to do někoho zezadu a pak o něm ještě říkat, že je čůrák a kretén... tak bych dost zvažoval to, že mě začne hrozně bolet za krkem a objednám si rychlou :-)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    PISTA1: Tak čůrák a kretén... Myšlení těchhle lepičů na prdel je fakt lahůdka.
    SITH
    SITH --- ---
    PISTA1: určitě dodržel předepsaný odstup :D
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Ty vole...
    Už mě zlikvidovali třetího služebáka. :(

Začal jsem se rozjíždět, na hlavní byl relatrivně volnej flek, ale koukám jak ta ženská na hlavní zrychluje, tak jsem na to radši šlápnul. No a autobusák čuměl taky doprava a napral to do mě.
    A jestě sem schytal, že sem čůrák a kretén, protože sem se tam měl nacpat.

Záznam z kamery hodím odpo z domu ;)

NJAL
    NJAL --- ---
    LOPIK: To je ten pruser odstupu, clovek si ho muze drzet jak chce, a stejne mu do nej nekdo vleze.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    GLOBETROTTER: Kamioňák si nedržel odstup, asi ani nedával pozor a vůbec si nevšimnul toho červenýho auta co sejmul. Bez toho auta co to zahamtlo by se sice nic nestalo, ale z pohledu předpisů je to imo aspoň u nás 100% vina toho kamioňáka. To auto nemuselo brzdit kvůli sjezdu, ale mohlo dostat defekt, mít překážku v cestě nebo cokoliv jinýho, když podobnej kamion shrne auta, co stojí v koloně, tak nikoho ani nenapadne řešit, že tam před ním někdo blbě brzdil..
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DOCKINEZ: Na vetsine D1 je zakazana jizda kamionu v levym pruhu. Ted jeste aby to nekdo zacal vymahat, protoze zatim na to ridici uplne derou.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    STRACENA: Mně to taky trvalo až na asi třetí shlédnutí, jak to celé vzniklo.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Jo, kdyz zadni sklo meho auta vyplnuje chladic s napisem IVECO nebo MAN a dalsi, tak jsem s brzdenim opatrny :-D
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    NJAL: Jo já si až teď všiml toho auta před kamionem. Beru zpět
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    STRACENA: No to je právě ten oříšek. Kamionak neměl dostatečnou vzdálenost a ten debil nepřiměřeně a neočekávaně zpomalil. Kamionak to strhl, aby to do něj nenapalil zezadu a výsledek vidíme. Lidsky je vina na obou stranách, právně to samozřejmě bude taky záležet na zákonech daného státu.
    NJAL
    NJAL --- ---
    STRACENA: Podle me zpusobil, i kdyz si nemyslim, ze to bude mit oporu v zakonech, protoze mantra nedodrzeni bezpecneho odstupu, neprizpusobeni, yadda yadda yadda. Kamion je silnicni vlak light a nemuze brzdit tak ucinne jak osobak.
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    GLOBETROTTER: Jen mi nepřijde že tu nehidu způsobil osobák co minul exit ale kamion co to auto trefil
    SPM
    SPM --- ---
    GLOBETROTTER: Kontinentech nevim, ale minimalne na anglickem ostrove to bylo jeste o dost horsi :-) tam pusteni blinkru kamionu znamena pro ty v pravem zadupnout brzdu, protoze je bud vytlaci do svodidel nebo na ne zezadu jeste 10km blika vsim co ma :-)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TAX: Myslíš, že na jiných kontinentech je to lepší? :-)
    TAX
    TAX --- ---
    DOCKINEZ: strasne! vitej na evropskych dalnicich. :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tvl včera jsem jel okolo poledne po dálnici z Phy do HK a snad šestkrát byly oba pruhy ucpaný a zpomalovali jsme snad na 70-80, protože jeden blb v kamionu předjížděl druhýho.

Díky!
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Myslím, že tady se právníci pojišťoven zapotili, pokud jim někdo poskytl ten kamerový záznam.
    Facebook
    https://www.facebook.com/reel/1245707186786520/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam