• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    SPM: Dělají to ty co si myslí, že tím vlastně neporusujou pravidla, zkratka. Jakože vychcanci jedou rovnou bus pruhem a je jim to jedno.
    SPM
    SPM --- ---
    STRACENA: tam jezdím denně, ale tohle tam úplně nevidím. Respektive sem tam nějaký ten kokot jede tím bus pruhem a na konci se rve do toho pruhu, co jede rovně, ale přes benzinky ne. Ale já jezdím relativně pozdě, takže ty excelový lopaty, který vyhodí z korporátu, když přijdou o minutu později do kanclu, už asi dávno ťukaj čísla :-) (občas už jenom když ráno vyjedu dřív, tak mi přijde, že je na tý silnici podstatně víc nervních pitomců)
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    SPM: Benzinka v Liberecké mezi Prosekem a Holesovičkama je tím taky proslavená. Plus tam je ještě odstavný pruh, takže lze najít ještě větší kokoty, co to jedou pruh-benzinka-pruh a někde dole se zařadit..
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    Pouštěl jsem před sebe BMW, které uhýbalo z pruhu pro IZS, sanitce. Ale neblikala, takže asi v pohodě. Jen co projela, vrátil se zpátky.

Pak stojím na vedlejší, před přímou hlavní. Dvě auta přede mnou, první nemůže jet, protože v přímém směru na vedlejší za křižovatkou pracují popeláři. Auto předem mnou dá zpátečku, málem do mě napálí, objede to první zleva a pokračuje doprava k semaforům, kde pak stojím vedle něj...
    Tohle chování by se mělo učit v autoškole, když jde o standart.
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    SPM: A v Bohdalecký, tam se dá jet kus bus pruh -benzinka-bus pruh-benzinka a jsi krásně na křižovatce. Tam je to vždycky v zácpě přehled kokotů.
    SPM
    SPM --- ---
    NYKRUK: Kdyby jenom v centru, z ty OMV benzinky 3km pred Barrandakem je taky zavodni draha, aby pulka kokotu v te nekolika kilometrove kolone byla o 10 aut vpredu.
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    Vcera jsem byl v centru Prahy a jako vzdy me celou dobu fascinovalo, co vsechno dokazou nekteri udelat pro to, aby byli na semaforu o jedno auto driv. Tem lidem fakt jebe v palicich...
    NJAL
    NJAL --- ---
    VYWERN: Vychcani chytraci, kteri si mysli, ze jich se cekani netyka, nebo ze je vzdy nejakej hodnej jouda pusti a oni tak prechytraci vsechny ty trapaky, co cekaj v kolonach za nim. Tyhle lidi uz proste nepoustim, pokud to zalezi na me.
    SPM
    SPM --- ---
    VYWERN: Pritom frajeri se tam zasadne serou az na konci pres zebru :-)
    TAX
    TAX --- ---
    VYWERN: polaci?
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    Takova ta klasika, kdy se blizite na dalnici ke krizeni dvou tepen (sjezd na Olomouc u Vyskova) a radite se do rychleho pruhu, protoze nesjizdite a vidite 500m pred sebe, kde je v pravem pruhu uz kolona na sjezd...a za vami se pririti dve SUV, ktera jedou rychleji, ok uhnete do P, pustite je a zase si prejedete do rychleho, protoze uz jste u te kolony a vyjde to tak tak...ale ta SUV najednou brzdi a ze 140 jedem 60 na blikacky, protoze ti dementi samozrejme potrebuji sjizdet na Olomouc .....Proc tohle ti lidi delaji a delaji to s naprostou pravidelnosti.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PISKVOR: Tak jsou i lepší, včera jsem koukal na nějakej set NHL rvaček a tam je to ještě větší brutál, ty snad při tom zápase nedělali nic jinyho než ze se rvali, do toho si navíc pořád převlíkali dresy, neustále se měnilo skóre jakoze 5:4 a za dvě minuty treba 0:1, příšerný nasilnicky hovada.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADAMIRA: Zřejmě slušnej oddíl.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LOPIK: Zejo, to je jak ty kompilace policejních bodycam, jeden fizl a za rok odpráskne třeba 50 lidi :D

Kriste…
    SPM
    SPM --- ---
    Mě teda přijde, že natočit za týden materiál na video zas takový problém není. Jenom včera bych měl tak 3 :-)

Jestli schválně přidávají, aby to bylo dramatické, nevím, nevylučuju to. Ale jedné věci u pár videí, co jsem z kamery vyndal, jsem si všiml. To co na té kameře vypadá že je úplně v pohodě, s hromadou času na vyřešení, v reálu vypadalo dost na knop. Ono z toho širokoúhlého záznamu, puštěném v klidu u PC, kde člověk čeká zradu, to vypadá vždycky méně dramaticky...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    LOPIK: Nechci ti kazit rozhořčení, ale kompilace nebývají "co JÁ jsem všechno najezdil," alébrž co se sejde od diváků. Případná vlastní tvorba zase nebývá týdenní...

A teda "mně se to neděje" - nebo to 1.předvídáš (což je právě jediná relevantní kritika, že to schválně pohrotí), nebo 2. už jsi na to tak zvyklý, že takový near-miss přejdeš jako nezajímavý (mám taky na dashcamu spoustu situací "debil projede závory," jen je neposílám do tytrubky, protože to jsou PHOF)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    JOPS: Vždycky jezděj jak kokoti - já mám za celej život pár podobných situaci, borci mají materiálu na týdenní kompilacka, tak asi něco dělaj špatně..

Obecně kdokoliv, kdo o sobě tvrdí, že umí řídit, většinou jezdí jak debil..
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    JOPS: v dashcam kompilacich taky casto vidis, jak ridic schvalne prida na kruhaci, kdyz vidi ze mu tam nekdo zrejme ne uplne korektne vjede - pak samozrejme nutna trubka a zabrzdeni do uplnyho zastaveni, jen aby byl material na dementni video. pritom by stacilo nepridavat a/nebo lehce zpomalit.

ten samej clovek pak nataci sam sebe jak to na kruhaci vysila nekomu pred cumak, ale najednou je to v poradku.
    JOPS
    JOPS --- ---
    z nejakeho duvodu na me ted obcas na FB vyskoci video z auto kamer. A rikam si, ze ti lidi jsou obcas fakt curaci. Ale primarne ti, co to video davaji na sit. Jede po silnici, z vedlejsi silnice najizdi dodavka na hlavni a tenhle strelec, co ma kameru, tak zacne zrychlovat, aby jako vytvoril nebezpecnou situaci. A takove videa jsou kazdou chvili. Rikam si, ty vole proc? Aby byli zajimavi? Me tohle strasne sere a nastesti kdyz jsem kouknul do komentare, tak ho tam zjebali vsichni :D
    TAX
    TAX --- ---
    VYWERN: jo, pod "zvyseni bezpecnosti" se dnes schovava sikana a buzerace vseho druhu. a ovce spokojene beci a nechavaji se skubat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam