• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ADAMIRA: to ti vetsinou cpou naky ty stary lidi no..ale stary lidi, ktery rikaj, ze je potreba respektovat lidi bez privlastku, ty mi prijdou fajn a i vetsinou pusobej o dost mladsi...:)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PISKVOR: Jedna věc se teda musí nechat, ten plesnivej dědek je uplně jak z pohádky, zmrd-psychopat co se ani neomluví (ani ten zasr. generickej dopis kterej by mu napsal právník nepodepíše) - vinu hází všude okolo (především na to že je totálně debilní řidič - a ani si to neuvědomuje) a pak ještě vytahuje ty nejvíc slizský ubohý kecy o tom jak byla oblečená.

Ten člověk je totálně bytostně přesvědčenej o tom že měl právo tu ženskou přejet azabít a teď nenávidí kompletně celej svět za to že si dovolili o tomhle právu zapochybovat. :)

A pak ti někdo vysvětluje že máš starý lidi respektovat z principu :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADAMIRA: Ale přece chudáček ubohej, když půjde do vězení, WHATABOUT THE ECONOMY!? A kromě toho měla moc krátký šaty a vyprovokovala ho.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Další chudák nepřiměřeně trestanej :/

Chtěl ji „vyškolit“, řekl soud. Za sražení ženy na skútru dostal řidič šest let - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/praha/zpravy/ridic-dodavka-ridicka-skutr-nehoda-vytrestani-jizda-tezke-zraneni.A250109_185258_praha-zpravy_iri
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SPM: “Peníze co se ušetřily”

Teoretické peníze které se ušetří se nacházejí trosku v jiné dimenzi, nerad bych toho tahal nějakou logiku ale tohle jsou proste peníze daňových poplatníků.

Jinak se mi líbí Danyskova morálka, hodit ze skály - jo, ale zadlužit ho? To ne, tam udělal čáru v písku :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SPM: no to neni spatna myslenka, bohuzel legalne neproveditelna... :-)
    DIVA
    DIVA --- ---
    SPM: samozrejme az po lahvi vodky, aby nebyl pri padu v dusevnim diskomfortu
    SPM
    SPM --- ---
    Ja bych to hazel rovnou ze skaly. Tim se minimalne 100% vyresi ten problem, ze by se musel zivit v base nebo skoncil pak na podpore :-) a prachy usetreny za vydaje na vezeni muzou pak jit pozustalym, problem solved :-)
    BOREC
    BOREC --- ---
    Pátek jak vyšitej :)
    Danysek zvýšil laťku hodně vysoko.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Jinak ano, Danýsek je evidetntě jeden z těch lidí, kteří věří že všichni lidi maj "funkční svědomí" a uvnitř jsou všichni dobráci. A samozřejmě jako společnost máme být "lepší než oni" a tím dosáhneme absolutní batikované synergie a zbavíme se všeho negativního.

Historická realita nás sice učí, že takovýhle lidi končí v dobytčáku směr Osvětims a čumí na sebe jak kdyby viděli nevyholenou mindu, ale hej, to nám nezabrání žít v pohádce za devítí řekami atd...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Můžete prosím někdo položit otázku ID DANÝSEK: "Myslíš že je v pořádku, abychom investovali do výzkumu léku na rakovinu?"

Ale prosímvás opatrně! Nedivejte se mu u toho do očí a klečte u toho aby si nemyslel že je to nějak agresivní :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LOL :D

Takže VŠE :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMIRA: diskuzi ad hominem s tebou nepovedu.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DANYSEK: Počkej počkej počkej, ty ses na tu evidentně tázací větu podíval a řekl sis "hmmm, to vypadá jako věta oznamovací? :D

Jaký řešení čeho? Výjmečně jsme tady s trestem spokojený, nikdo nehledá jiný řešení - pouze ty - a my ti máme.... wtf???

Opravdu bych ocenil tvojí odpověď na tyhle dvě otázky (ale nedostane se mi, protože oba víme že seš srab:

1) Myslíš že je v pořádku, abychom investovali do výzkumu léku na rakovinu?
    2) můžu si tipnout jakou máš vysokou školu? :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMIRA: ale psal... zjevne mas problem i s kratkdobou pameti ;-) Ptal jsem se te na reseni, taky ho nevis.... diky, tos mohl napsat i strucneji.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DANYSEK:
    "a kde pisu neco o tom, ze je spatne financovat vedu a vyzkum? ;-) Cteni nebude tvoje silna stranka, spis mas bujnou fantazii."

Nikdy jsem nic takovýho nenapsal, bud tak hodný a nevkládej mi slova do úst, dal jsem ti jasnou otázku: "Myslíš že je v pořádku, abychom investovali do výzkumu léku na rakovinu?" Zvládneš na ní odpovědět?

DANYSEK: "ano, vznikne pohledavka... o jejiz uhrade muzeme dalsi hodiny spekulovat. Aneb jake nastroje na vymahani pouzijes u cloveka, ktery nema zadny majetek a ani pravidelny prijem? :D"

Takkdyž vynechám,že frajerovi je 25 a za 3,5 roku je venku a 3 míče jsou hodně ale ne zas tak moc, tak ano, vznikde možná pohledávka kterou nezvládne uhradit - a?

Má ta pohledávka vzniknout u příbuzných který za nic nemohli?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMIRA: a kde pisu neco o tom, ze je spatne financovat vedu a vyzkum? ;-) Cteni nebude tvoje silna stranka, spis mas bujnou fantazii.
    ADAMIRA: ano, vznikne pohledavka... o jejiz uhrade muzeme dalsi hodiny spekulovat. Aneb jake nastroje na vymahani pouzijes u cloveka, ktery nema zadny majetek a ani pravidelny prijem? :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DANYSEK: Dokážeš pochopit, že to není žádná "finanční sankce" ale odškodnění? Kdo ty náklady okolo toho má hradit? Stát? Nebo nikdo a pozůstalý utopte se ve sračkách?

Nezlob se na mě ale dlouho jsem nepotkal tak moc batikovanýho filozofa odtrženýho od reality jako seš ty.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DANYSEK: Myslíš že je v pořádku, abychom investovali do výzkumu léku na rakovinu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam