• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    GLOBETROTTER: Co jednu - tu druhou taky (přibrzdila na oranžovou a pak to tam stejně loupla). Takhle se vybodovat na půl kilometru, slušný!
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    VIDEO: Kamion objel čekající auto a pokračoval na červenou, policisté zírali - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/brno/zpravy/kamion-v-brne-projel-na-cervenou-hazard-nebezpeci-semafor-cervena.A250131_081459_brno-zpravy_mos1
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SPM: No, jako, je to ulice, slepá a ke hřbitovu. O to rizikovější, že tam vyskočí nějaký sváteční jezdec :D
    SPM
    SPM --- ---
    PISKVOR: a vjel tam natvrdo? :-) jinak ono asi nejenom busu, očividně za tou zastávkou je ještě ulice, která jednosměrná nevypadá, takže tam může dojet něco i odtud. Jinak jsem se schválně šel ještě podívat na Českobrodskou, kde je podobnym stylem vystrčená zastávka, ale tam na té ceduli s hlavní v tý dodatkovce je dokreslený i ten výjezd ze zastávky :-)

(reálně jinak kdo dělal řidičák v poslední době, tak takovéhle špeky jsou za každým rohem... a s autoškolou se to typicky objíždí, protože komisaři přesně na ně míří :-) )
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ANT_39: To mě napadlo, ale to je "změna pruhu" taky s hodně fantazií...
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    PISKVOR: Není to tak, že ta přerušovaná čára ukazuje tvůj pruh, a on ti při vjezdu do něj musí dát přednost?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Zajímavá past na slony v Kolodějích mimochodem: jedu po ulici viz panorama (v téhle křižovatce jsem na hlavní), ale teoreticky bych pak měl dávat přednost busu zprava, pokud na mě vyskočí za těma kostkama - protože to je nerozlišená křižovatka a žádnou stopku ani trojúhelník tam nemá. Je to teda oddělený přerušovanou čárou, ale místo mimo komunikaci to asi taky nebude (prakticky tam jezdí jeden bus za půl hodiny, takže to zas tak palčivý problém není ;))
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/zakladni?moje-mapy&pid=105194132&newest=1&yaw=2.337&fov=1.257&pitch=0.196&x=14.6405276&y=50.0603510&cat=dashboard&z=19&ovl=8
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DIVA: Druhotné využití schmeckenfošen.
    Prostě páka...
    DIVA
    DIVA --- ---
    BLAF: ze by krehcene fosny?
    BLAF
    BLAF --- ---
    DIVA: Zavory na prejezdech jsou dokonce umyslne stavene jako lehce zlomitelne.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DIVA: To taky. "Odřel bych si lak, radši umřu!" 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️
    DIVA
    DIVA --- ---
    PISKVOR: i kdyby byl, vzala bych ty sranky klidne i osobakem, neni takove drevene desky co by neuhla motorizovane tune zeleza. A u prorazeni sranek jsem byla a slo to jak prd, pomalym najetim sklapecky. Ridic byl ozajstny kokot, mohla vych pobavit nekolika jeho uplne pitomyma havarkama, ale takovy dement aby zustal stat v ceste vlaku, to zase nebyl
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DIVA: Pokud je tam furt neco, spis to ctu "ten prejezd je postavenej debilne." A teda zjevne podjezd taky spatne 😟🤦‍♂️
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    DURDIN: Ale už máme projekt! Bude to stát 600 mega a hotovo snad někdy kolem 2029 😟🤦‍♂️
    DIVA
    DIVA --- ---
    Podjezdy a nadjezdy nic nezmuzou, na draze funguje darwinovo kladivo jako nikde, smrtaky doslova denne. Tuhle jsem v sobotu rano zavedla small talk s tratakem a toho dne padly uz 4 kusy. Akorat vetsinou jde o lidi co okolo drahy pracujou, cestujici a nahodni projizdejici jsou v mensine (a v mediich), ale ty pal cert zejo, drobne ztraty.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    Mě spíš fascinuje, že za 10 let nebyli schopní postavit ten nadjezd/tunel, nebo co to tam plánovali, že se postaví, aby tam žádný přejezd nemusel být.
    DIVA
    DIVA --- ---
    Asi ten prejezd postavili na indianskem pohrebisti, jinak nevim. Zdaleka ne prvni nebo druha podoba trotlovina tamtez.
    TAX
    TAX --- ---
    TOOMIX: poskodit zavoru je totiz hrich! stejne jako slapnout na plyn!
    nastesti vlak mel dobre brždy a pri brždění nebyl nikdo zranen. :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    By mě zajímalo, na co ten kamioňák zase čuměl. Když už se mi něco takovýho stane tak tu závoru urvu ne? Lepší pokuta než větší průser.

Drama na přejezdu ve Studénce. Závora uvěznila kamion, tragédii zabránil svědek, jenž ji zvedl - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-drama-na-prejezdu-ve-studence-zavora-uveznila-kamion-tragedii-zabranil-svedek-jenz-ji-zvedl-40507418
    NJAL
    NJAL --- ---
    VYWERN: Ja je teda slysim driv. Pokud ovsem nezapnou houkacku 2s predtim, nez me minou. :-) Urcite budou pripady, kdy je to vcasne upozorneni horsi, ale kdyz jedu na okresce v protismeru 144 jako oni, tak bych na sebe upozornoval vsim, co mam povoleny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam