• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    DIVA
    DIVA --- ---
    Teda prehledny usek to podle me neni a predjizdi se tam vylozene blbe. Ruzne se to zdviha a uhyba a protihlukove steny zuzujou rozhled. Cimz samozrejme nerikam ze 200kmh neni pricina havarie, jasne ze je.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    NJAL: Ale ten golf se ještě po opravě prodá. Jako nebouraný po důchodkyni, která s ním jezdila jen na nákup.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    PISKVOR: tak stát se to může kdekoliv, ucho co si myslí, že mu patří silnice se může najít všude. To bylo jen takové mé povzdechnutí, jelikož to tam znám a je to tam docela přehledný úsek a stejně tolik nehod...
    NJAL
    NJAL --- ---
    SITH: Jo. Sice nejsem fanaticky priznivec hlidani povolene rychlosti na 0 km/h rozdil, ale je potreba jezdit s mozkem a pudem sebezachovy. I kdyby to melo byt jen "stvalo by me, kdybych nedojel vubec a mel rozbity auto"
    TAX
    TAX --- ---
    DURDIN: neco jako prazska D0, sterboholska spojka, barandak a vsechny ty krasne dopravni stavby, kde projektant pouze nepredpokladal, ze po nich budou jezdit vozidla rizena opicema bez mozku? :D
    SITH
    SITH --- ---
    NJAL: síla :-( hlavně ta 19 yo dcerka zamrzí.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DURDIN: Jojo. Někdo tam předjíždí 200? Tak to je jasný: zlý, zlý, zlý obchvat, ten za to může! Kdyby tam bylo deset pruhů každým směrem, tak by se to nestalo!
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    THE_MIRACLE: Ten golf je na fotce v druhém článku a prakticky nemá celý předek a motor zůstal na protějších svodidlech.
    Už si ale začínám myslet, že celý ten obchvat je nějaký prokletý (nebo špatně navrhnutý). Skoro každý týden tam je nějaká menší nehoda na kruháči a sem tam něco většího na té I11...
    NJAL
    NJAL --- ---
    Tady jsou fotky 3 aut:

Hazardní předjíždění dvoustovkou na obchvatu Opavy. Po srážce tří aut zemřeli tři mladí lidé - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-na-obchvatu-opavy-se-srazila-tri-auta-zemreli-tri-mladi-lide-40508858
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    SITH: Máš pravdu, já si to nezvětšil.
    SITH
    SITH --- ---
    THE_MIRACLE: to je ale fotka seata té mladé holky, fotka golfa tam není teda ji tam nevidím
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Byl jsem docela překvapen, že ten Golf nevypadal tak zdevastovaně, na to, že v něm zahynuli dva lidé. Hrůza...

Řiď, nebo zemři, napsal řidič před nehodou v Opavě. Zabil sebe a další dva lidi - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-rid-nebo-zemri-napsal-ridic-pred-masakrem-v-opave-zabil-sebe-a-dalsi-dva-lidi-40509025
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADAMIRA: To je samozřejmě nesmysl. To se musí řešit systémově: zrušit kryptofašistický buržoazní silniční zákon! Každý má přece dost selského rozumu, aby věděl, kdy sázet brambory.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Další chudák kterýho zničili uplně zbytečná pravidla, co teď bude dělat? Danýsek - už rozjíždíš sbírku?

Zákaz řízení mě zničí, stěžoval si mladý řidič BMW, který si spletl centrum Brna s dálnicí - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-zakaz-rizeni-me-znici-stezoval-si-mlady-ridic-bmw-ktery-si-spletl-centrum-brna-s-dalnici-40508314#
    TAX
    TAX --- ---
    ANT_39: nicmene dle zpravy a videa to vypada, ze fizlove propaleni druhe cervene zcela prehledli/ignorovali. snad nejsou tak tupi, takto se ztrapnit...
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    TAX: Dalo by se nějak argumentovat sloučení? Třeba u rychlosti to chápu, OK, chytily mě dva radary, ale to proto, že jsem udělal jednu dlouhou chybu (např. jsem špatně vyhodnotil maximální povolenou rychlost na nějakým úseku). U semaforu moc nevím. Přehlíd jsem červenou, a pak jsem ji přehlížel ještě dalších 500 metrů?
    TAX
    TAX --- ---
    PISKVOR: scita se to? :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    GLOBETROTTER: Co jednu - tu druhou taky (přibrzdila na oranžovou a pak to tam stejně loupla). Takhle se vybodovat na půl kilometru, slušný!
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    VIDEO: Kamion objel čekající auto a pokračoval na červenou, policisté zírali - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/brno/zpravy/kamion-v-brne-projel-na-cervenou-hazard-nebezpeci-semafor-cervena.A250131_081459_brno-zpravy_mos1
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SPM: No, jako, je to ulice, slepá a ke hřbitovu. O to rizikovější, že tam vyskočí nějaký sváteční jezdec :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam