• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    SPM: správný rozměr gum není žádná novinka. Za to mě vyhodili před šesti rokama z evidenčky.
    SPM
    SPM --- ---
    Zpřísňování STK v praxi: právě mě vyrazili s vlekem z STK. Mám v techničáku napsaný jiný gumy, než tam jsou obutý. Jako jo, jsem vocas, že tohohle jsem si nevšim, ale před 2 rokama na tý stejný stanici s těma úplně stejnýma gumama to prošlo a nikdo mi k tomu ani nic neřek. O tom, jak je můj 35 let starej vlek svařenej z jeklů teď hrozně technicky nebezpečnej a nemá na silnici co dělat, když jsou na něm o 10 milimetrů širší gumy, než by měly být, taky radši pomlčím...
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    ADAMIRA: když tam občas jedu, tak mi to případne Ok, ale taky tam nezdím 200, že. Takže při rychlosti a kapacitě aut, na jakou to bylo projektované to je asi v pohodě, a jak píše DIVA, různě se to zatáčí, jsou tam navíc protihlukové stěny ve směru zatáčky a v jednom místě jde hůř vidět přes horizont, takže u předjíždění si člověk musí dávat pozor (ale kde ne?). Neznám ani příčiny většiny nehod, co se tam staly, je dost možné, že to byla nepřiměřená rychlost, nebo nedodržení bezpečné vzdálenosti.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DURDIN: Tak je špatně navrhnuty nebo přehledný?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SITH: Dcerka zemřela v rámci boje proti tyranii z Bruseli! Budeme na ni vzpomínat, ne tolik jako na toho frajera kterej to nadal Grete a Ekoteroristům (chad jak svine), ale budeme vzpomínat!
    DIVA
    DIVA --- ---
    Teda prehledny usek to podle me neni a predjizdi se tam vylozene blbe. Ruzne se to zdviha a uhyba a protihlukove steny zuzujou rozhled. Cimz samozrejme nerikam ze 200kmh neni pricina havarie, jasne ze je.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    NJAL: Ale ten golf se ještě po opravě prodá. Jako nebouraný po důchodkyni, která s ním jezdila jen na nákup.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    PISKVOR: tak stát se to může kdekoliv, ucho co si myslí, že mu patří silnice se může najít všude. To bylo jen takové mé povzdechnutí, jelikož to tam znám a je to tam docela přehledný úsek a stejně tolik nehod...
    NJAL
    NJAL --- ---
    SITH: Jo. Sice nejsem fanaticky priznivec hlidani povolene rychlosti na 0 km/h rozdil, ale je potreba jezdit s mozkem a pudem sebezachovy. I kdyby to melo byt jen "stvalo by me, kdybych nedojel vubec a mel rozbity auto"
    TAX
    TAX --- ---
    DURDIN: neco jako prazska D0, sterboholska spojka, barandak a vsechny ty krasne dopravni stavby, kde projektant pouze nepredpokladal, ze po nich budou jezdit vozidla rizena opicema bez mozku? :D
    SITH
    SITH --- ---
    NJAL: síla :-( hlavně ta 19 yo dcerka zamrzí.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DURDIN: Jojo. Někdo tam předjíždí 200? Tak to je jasný: zlý, zlý, zlý obchvat, ten za to může! Kdyby tam bylo deset pruhů každým směrem, tak by se to nestalo!
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    THE_MIRACLE: Ten golf je na fotce v druhém článku a prakticky nemá celý předek a motor zůstal na protějších svodidlech.
    Už si ale začínám myslet, že celý ten obchvat je nějaký prokletý (nebo špatně navrhnutý). Skoro každý týden tam je nějaká menší nehoda na kruháči a sem tam něco většího na té I11...
    NJAL
    NJAL --- ---
    Tady jsou fotky 3 aut:

Hazardní předjíždění dvoustovkou na obchvatu Opavy. Po srážce tří aut zemřeli tři mladí lidé - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-na-obchvatu-opavy-se-srazila-tri-auta-zemreli-tri-mladi-lide-40508858
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    SITH: Máš pravdu, já si to nezvětšil.
    SITH
    SITH --- ---
    THE_MIRACLE: to je ale fotka seata té mladé holky, fotka golfa tam není teda ji tam nevidím
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Byl jsem docela překvapen, že ten Golf nevypadal tak zdevastovaně, na to, že v něm zahynuli dva lidé. Hrůza...

Řiď, nebo zemři, napsal řidič před nehodou v Opavě. Zabil sebe a další dva lidi - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-rid-nebo-zemri-napsal-ridic-pred-masakrem-v-opave-zabil-sebe-a-dalsi-dva-lidi-40509025
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADAMIRA: To je samozřejmě nesmysl. To se musí řešit systémově: zrušit kryptofašistický buržoazní silniční zákon! Každý má přece dost selského rozumu, aby věděl, kdy sázet brambory.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Další chudák kterýho zničili uplně zbytečná pravidla, co teď bude dělat? Danýsek - už rozjíždíš sbírku?

Zákaz řízení mě zničí, stěžoval si mladý řidič BMW, který si spletl centrum Brna s dálnicí - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-zakaz-rizeni-me-znici-stezoval-si-mlady-ridic-bmw-ktery-si-spletl-centrum-brna-s-dalnici-40508314#
    TAX
    TAX --- ---
    ANT_39: nicmene dle zpravy a videa to vypada, ze fizlove propaleni druhe cervene zcela prehledli/ignorovali. snad nejsou tak tupi, takto se ztrapnit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam